Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Miért Fontos a CERTOP IT Tanúsítvány a GPS Nyomkövető Szolgáltatóknak?

Az informatikai fejlődés és az adatbiztonság napjainkban már szinte elválaszthatatlan fogalmak. A GPS nyomkövetési szolgáltatások terén is nagy szükség van a megbízhatóságra és az adatvédelemre. Ennek érdekében egyre fontosabb, hogy az ilyen szolgáltatást nyújtó cégek rendelkezzenek CERTOP IT tanúsítvánnyal. Miért is olyan jelentős ez a tanúsítvány? Vizsgáljuk meg ezt a kérdést részletesen!

1. Adatvédelem és biztonság

Az informatikai rendszerekben tárolt adatok védelme létfontosságú. A GPS nyomkövetési szolgáltatások esetében a felhasználók helyadatai és más érzékeny információk kerülnek kezelésre. A CERTOP IT tanúsítvány biztosítja, hogy a cég az aktuális adatvédelmi és biztonsági előírásoknak megfelelően kezeli az adatokat. Ezáltal az ügyfelek megnyugodhatnak, hogy adataikat megfelelően védik.

2. Jogszabályi megfelelőség

Az IT területen folyamatosan változnak a jogszabályok és előírások. A CERTOP IT tanúsítvány megerősíti, hogy a cég betartja ezeket a változó követelményeket. A HolAzAutó informatikai rendszere, az eMenetlevél és Útnyilvántartás modul megfelel a jogszabályi követelmény specifikációknak és erről CERTOP IT tanusítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy a szolgáltatásuk a legfrissebb előírásoknak is megfelel.

3. Megkülönböztetés a versenytársaktól

A CERTOP IT tanúsítvány birtoklása lehetővé teszi a cégek számára, hogy megkülönböztessék magukat a versenytársaktól. A piac tele van GPS nyomkövetési szolgáltatásokat nyújtó cégekkel, de nem rendelkezik mindegyik megfelelő minősítéssel. Sokan bér programokkal dolgoznak és nem saját fejlesztéssel frissítik a szolgáltatásukat. Minél több szereplő van a szolgáltatás mögött, annál nagyobb a bizonytalanság.

Végszóként, a CERTOP IT tanúsítvány megszerzése egy GPS nyomkövető szolgáltató számára nem csupán jogi kötelezettségeknek való megfelelést jelent, hanem a vállalkozás hosszú távú sikerének és ügyfél bizalmának megtartását is. A HolAzAutó az adatvédelem és biztonság iránti elkötelezett, valamint a jogszabályi megfelelőség a cég és az ügyfelek közötti szoros kapcsolat alapját képezik.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények