Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Előfizetéses szolgáltatás

Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer

A digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer havidíjas szolgáltatás, amelynek része a számítógépen elérhető webes kezelőfelület (itt kezelheted a járatokat, hozhatod létre a beszállókártyákat és készíthetsz kimutatásokat) és az androidos készülékekre letölthető jegykezelő applikáció (a sofőr ebben azonosítja magát és az androidos készüléke kamerájával beolvassa, ellenőrzi a QR-kódos beszállókártyákat).

Nincs szükség nagyobb beruházásra!

Az androidos készülékre letöltött applikációban a sofőr a mobileszköz kamerájával beolvassa, ellenőrzi a felszállók QR-kódos beszállókártyáját.
Rendszerünkkel akár más módokon is megteheted az azonosítást: külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasóval, erre alkalmas egyéb eszközzel, vagy manuális, numerikus kódbeírással.

Rendszer bemutató
videó megtekintése

Innovatív jegykezelés és járatelosztás nagyobb beruházás nélkül!

1

Optimalizáld az utaslétszámot!

Előírhatod az útvonalakon megengedett maximális utasszámot. Minden esetben figyelembe vesszük az útvonalon használt jármű maximális kapacitását is.

2

Hozd létre az e-jegyeket!

Az asztali alkalmazásban, néhány kattintással hozz létre beszállókártyákat, amelyek az általad kijelölt járattípusra érvényesek! Juttasd el a jogosultak számára akár e-mailben, vagy nyomtatott formában! A kártyák inaktiválásig érvényesek, nem kell havonta hosszabbítani.
 

3

Sofőrazonosítás és járatindítás

A sofőr a mobilapplikációban azonosítja magát és kiválasztja a listából a járatát egy megadott útvonalra. Ezután aktiválja a járatot, majd az érkezésnél lezárja.

4

Legyen gyorsabb és hatékonyabb a jegykezelés!

A sofőr kártyaazonosítással ellenőrzi a felszállók jogosultságát. Az érvénytelen felszállási kísérletet jelzi a rendszer és ez, a későbbi statisztikákba is bekerül.

5

Növeld a bevételed átlátható kimutatásokkal!

A rendszerből hasznos kimutatásokat nyerhetsz ki, amelyek akár partnereid felé is riportálhatók, vagy éppen a te döntéselőkészítésed segíti.

6

Ismerd a tényeket, érvelj megalapozottan!

A járműveid által megtett útvonalak elemzésével fontos információkat szerezhetsz a hatékonyságról, üzemanyagköltségekről, szabálykövetésről és számos más, fontos információról.

Digitális jegykezelés és járatelosztás

70 000 Ft / hó

teljes flottára
+ végpontonként 1 000 Ft / hó

A Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer használatához szükséges, hogy rendelkezz www.HolAzAuto.hu GPS járműkövető előfizetéssel. A rendszer tartalmazza a webes kezelőfelületet és az androidos készülékekre letölthető applikációt, valamint a folyamatos, ingyenes tanácsadást, hogy a legtöbbet hozhasd ki szállítási szerződéseidből.

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadékot ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés ára járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények