Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Ismerd meg a HolAzAutó szolgáltatásait!

Fedezd fel a rendszer funkcióit hatékonyságnövelő, kényelmi és biztonsági szempontok szerint!

Hatékonyságnövelés

Csökkentsd az üzemanyag és szerviz költségeket a kimutatott adatokkal!

Hatékonyságnövelés

Csökkentsd az üzemanyag és szerviz költségeket a kimutatott adatokkal!

Kövesd valós időben a járműveid a GPS nyomkövető adatai alapján! Ha csoportosítod járműveid csoportonként és egyenként is ki- és bekapcsolhatod a láthatóságukat. Legyen könnyen áttekinthető a kijelző a fontos információkkal! Járművek között kereshetsz azonosító, név, az utolsó kommunikáció ideje és a felhasználás jellege alapján is, függetlenül attól, hogy azok hivatali vagy magán használatban vannak éppen.

Vitás kérdések, jogosulatlan bírság kérdései könnyedén feloldhatók. Nézd meg visszamenőleg, hogy merre haladt a jármű és milyen sebesség és fordulatszám adatokkal! Az adatok exportálhatók pl: Excel, Bővített Excel, Hola PDF, PDF Útnyilvántartás és CSV. Az útvonal adatokat 1 évig tároljuk. A fordulatszám adatokhoz a FMB003-as és a CAN-es FMB140-es GPS nyomkövető eszköz szükséges.

Két megoldást kínálunk: FMS-CAN olvasó vagy kapacitív szonda beépítése. Évjárattól és járműtípustól függően (teherautók, nyerges vontatók, munkagépek, 3,5 tonna feletti járművek) ajánljuk a szondák telepítését. Ezzel a kiegészítővel pontosan és folyamatosan nyomon tudjuk követni a tankban lévő üzemanyag mennyiségeket növekvő és csökkenő irányban. A kiértékelés grafikus megjelenítésének és a szabálykezelési funkcióknak köszönhetően nagy pontossággal ki lehet szűrni a vitás eseteket. FMS-CAN olvasó telepítése esetén egyeztetve a jármű típusát és évjáratát több lehetőséget kínálunk az üzemanyag kontrolljára. Kihasználva a szolgáltatásban rejlő lehetőségeket nagyon pontos képet kapunk a jármű fogyasztásáról. Könnyen detektálhatóvá válnak az üzemanyaggal kapcsolatos problémakörök.

Ha szeretnéd sofőrönként látni a jármű eseményeket, a sofőrazonosítás egyszerű a mobil alkalmazással. Miután a sofőr a HolAzAuto mobil appal beolvasta a vezetett jármű QR-kódját, már látod is, hogy ki az aktuális sofőr és a statisztikákat személyenként kérdezheted le.

Járművenként és sofőrönként kimutatást készíthetsz (fordulatszám, sebesség, stb) és térképen is láthatod, hogy hol történtek kilengések a jármű használatakor. Nézd meg kik miatt növekszik extrém mértékben a szervizköltség. A rendszer rangsorol, és oklevelek is exportálhatóak a jó sofőrök motivációja érdekében.

 

Címkézd fel a rendszerben azokat a területeket, címeket, amelyeket visszatérően érintenek a járművek! Így átláthatóbb kiértékelésed lesz, mert a címek mellett az egyedi cimkézés is látható lesz.

Kényelem felsőfokon

Papírmunka helyett használd a webes felület praktikus funkcióit!

Kényelem
Felsőfokon

Papírmunka helyett használd a webes felület praktikus funkcióit!

Jellemzően üzleti célra használt személygépjárművek alkalmazzák az útnyilvántartást, vagy ha magánszemély saját tehergépjárművét a munkáltatónál használja. Szolgáltatásunk CERTOP IT minősítéssel rendelkezik, a hatóságok 100%-ban elfogadják a kimutatott adatokat. Ügyfeleink két célra használják.

  1. Kimutatható és a magán használattól elkülöníthető, hogy a jármű az adott hónapban hány km-t tett meg céges, azaz hivatali módban, ami a céges célú üzemanyag ÁFA visszaigényléséhez szükséges. Az útnyilvántartás egy adóügyi bizonylatként is szolgál. Néhány kattintással, automata kitöltéssel elkészíthető NAV kompatibilis útnyilvántartás a hónap végén!
  2. Ki tudod mutatni, kollégánként, hogy hány kilométert használják magán célra az autót és ez mennyi üzemanyag költséget jelent! Ehhez a nyomkövetőt CAN adapterrel kell kiegészíteni (vagy olyat kell választani, amiben benne van) és váltott sofőrök esetén sofőrazonosítás is szükséges. Ezt megteheted a QR kódos azonosítással (nem jelent plusz díjat), vagy RFID azonosítással (legkényelmesebb megoldás, ami megvásárolható kiegészítő).

A felületen például engedélyezhetsz magán járműhasználatot meghatározott kilométerig, ami a cég költsége. Az engedélyezett km feletti útvonalakat pedig rendezheted a munkatársakkal, tetszőlegesen meghatározott kilométer alapú díjazással, tehát ez már a kolléga költsége. Beállíthatod, hogy a kollégák megnézhessék: az engedélyezett keret terhére még megtehető távolságot, a keret terhére már megtett távolság üzemanyag költségét, az engedélyezett kereten felül vezetett kilométereket és az azért fizetendő összeget is.

3,5 tonna feletti tehergépjárművek, 3,5 tonnát meg nem haladó áruszállító kisteherautó és kishaszongépjármű, pótkocsival árut szállító mezőgazdasági vontató, munkagép és céges személyszállító buszoknak. Közúti ellenőrzés során kötelező felmutatni! Ezt az applikációban egy gombnyomással megteheted. Szolgáltatásunk CERTOP IT minősítéssel rendelkezik, a hatóságok 100%-ban elfogadják a kimutatott adatokat. Automata menetlevéllel kiválthatod a papír alapú dokumentum vezetését, és kiküszöbölheted a manuális kitöltésből adódó hibalehetőségeket (pl. hiányosan, vagy hibásan kitöltött adatok). Sofőrjeid közúti ellenőrzés során mobil eszközeiken be tudják mutatni a törvényi előírásoknak teljeskörűen megfelelő, automatikusan keletkező menetlevelet. A menetlevélhez a nyomkövetőt CAN adapterrel kell kiegészíteni (vagy olyat kell választani, amiben benne van, pl. Teltonika FMB140, vagy FMC150) és váltott sofőrök esetén sofőrazonosítás is szükséges. Ezt megteheted a QR kódos azonosítóval (nem jelent plusz díjat), vagy RFID azonosítással (legkényelmesebb megoldás, ami megvásárolható kiegészítő).

Használd az automata HU-GO e-útdíj bevallást! Rendezd utólag esedékes útdíj költséget (cégek esetén) és az útdíj egyenleged feltöltése miatt sem kell többet aggódnod!

A megnövekedett üzemanyag árak mellett nem mindegy, hogy vissza kell-e hívni a járművet a telephelyre, hogy egy kolléga kiolvassa az adatokat, vagy pedig mindezt elkerülve távolról, akár több ezer km-ről teszed meg. Spórolhatsz a munkabéreken és az üzemanyag költségen is azzal, hogy távolról, akár több ezer km távolságból, néhány kattintással olvasod ki a tachográf adatokat. Az adatok rendszeres kiolvasása törvényi előírás, így rendszeres feladatot, ezáltal költséget jelent. A funkció használatával időt, energiát, emberi erőforrás ráfordítást spórolhatsz.
Ehhez a szolgáltatáshoz egyedi Ruptela eszközre van szükség. A tachográf bekötést csak akkreditált szerelő végezheti el, aki kezelheti a plombákat.

Tekintsd át a tankolási adatokat! Tankolókártya használatával (Shell, MOL, OMV) az adatok automatikusan importálhatók a rendszerbe, nem kell manuálisan felvinni a tankolási adatokat, számlákat. Az ezekre kiadott összegeket is kimutathatod az általad megadott időszakra.

Előfordult már, hogy azért kaptál parkolási bírságot, mert nem tudtad, hogy fizetős övezetben vagy? A mobilparkolás asszisztens jelzi, ha fizetős parkoló zónában állítottad le a járművet. Az appon keresztül egyetlen mozdulattal megveheted és ugyanígy leállíthatod a fizetést, mert a rendszer figyelmeztet, ha gyújtást észlel a járművön. A parkolásokról speciális riportokat is készíthetsz. Megnézheted, hányszor és mikor állt parkoló zónában az autó, mennyit költöttél parkolásra az adott hónapban.

Tovább olvasom!

Rögzítsd be az aktuális árakat üzemanyagtípus szerint! Az itt rögzített árak és az elfogyasztott üzemanyag mennyiség alapján pénzügyi kimutatásokat készíthetsz az üzemanyag költségekről.

Szeretnéd felhasználni a jármű adatokat, az általad használt ügyviteli, vagy logisztikai rendszerben? A járműkövető rendszerbe érkező és feldolgozott GPS adatokat elérhetővé teheted külsős programok számára az API integráció révén. Rugalmasak és kompatibilisek vagyunk.

Tovább olvasom!

Találkozóra mész és szeretnéd, hogy telefonálgatás nélkül a többiek lássák, hogy éppen hol tartasz az úton és kb. mikor várható az érkezésed? Oszd meg egy meghatározott ideig járműved GPS pozícióját barátaiddal! Így a többiek egy általad meghatározott ideig térképen látni fogják aktuális helyzeted.

Járműszabályok és értesítések

Hozz létre szabályokat azokra az esetekre, amelyekről értesítéseket szeretnél kapni! A szabályok modulárisan, többszintű láncban variálhatók, így számos egyedi esetet beállíthatsz.

Járműszabályok
és értesítések

Hozz létre szabályokat azokra az esetekre, amelyekről értesítéseket szeretnél kapni! A szabályok modulárisan, többszintű láncban variálhatók, így számos egyedi esetet beállíthatsz.

Korlátozhatod a hozzáférhető adatok körét egy funkción belül. Így egyes szervezeti egységek csak a saját adataikat láthatják, mások pedig többet. Például amikor a beszerzési, marketing vagy pénzügyi részleg nem látja a menedzsment járműveit, miközben ők láthatják a társasághoz tartozó összes járművet.

Sokkal kényelmesebb, ha nem kell folyton megkérdezni, hogy mikor indul el a sofőr, vagy mikor érkezik. Ha szeretnéd tudni, hogy a jármű mikor érkezik meg egy adott területre vagy mikor távozik, illetve mennyi időt töltött ott, akkor kijelölhetsz egy területet vagy címet (virtuális kerítéseket) és értesítést kérhetsz, ha ide beérkezik a jármű vagy éppen elhagyja azt.

Ha szeretnéd, hogy járműved használatakor mindenki betartsa a sebességhatárokat, és kíméletesen vezesse a járművet, akkor állíts be, hogy értesítést kapj, egy általad megadott sebesség tartós túllépése, vagy tartós magas fordulatszám esetén! Ezekről megadott időszakra kimutatást is készíthetsz és térképen is megnézheted, hogy hol történtek a túlkapások. A tényekkel nem lehet vitatkozni.

Állítsd be a rendszerben, hogy jelezzen számodra, ha egy bizonyos feszültség alá esik az akkumulátor feszültségi értéke, még mielőtt teljesen lemerül az aksi. Az új autóknál garanciavesztést jelenthet a teljes lemerítés.

Előfordult már veled vagy egy ismerősöddel, hogy véletlenül rossz helyen parkoltál és elvontatták a járművet? Még időben értesülhetsz a kellemetlenségről, ha beállítod, hogy értesítést kapj arról, ha vontatni kezdik az autót.

Előfordult már, hogy elfelejtettél egy fontos teendőt a járművel kapcsolatban? Rögzítsd a rendszerben, hogy mikor jár le a forgalmi, mikor kell legközelebb műszaki vizsgára vinni az autót, mikor kell szervizeltetni stb. A felületen beállíthatod, hogy a soron következő eseményekre figyelmeztessen a rendszer.

Szeretnéd a partnereiddel kapcsolatos információkat átláthatóvá tenni? A rendszerben egy helyen tárolhatod és lekérdezheted, hogy egy adott időszakban mennyi költséged jelentkezett egy adott partnercég kapcsán.

Opcionális kiegészítők

Ügyfeleink kérései alapján további kiegészítő funkciókat is biztosítunk. Nem építettük bele az alapárba, hogy szabadon összeválogathasd azt, amire tényleg szükséged van.

Opcionális
kiegészítők

Ügyfeleink kérései alapján további kiegészítő funkciókat is biztosítunk. Nem építettük bele az alapárba, hogy szabadon összeválogathasd azt, amire tényleg szükséged van.

A HolAzAuto rendszere külföldön is tökéletesen működik. Szolgáltatásunkat kibővítheted az Európai Unió országaira is. Járműveid így akkor is figyelheted ha elhagyták az országot.

Ha járművedet magán célon túl cégesen is használod, akkor a két-, vagy három állású kapcsolóval elkülönítheted a hivatali és magán használatot, ill. a munkába járást is. Ez a kiegészítő jelentős segítség az üzemanyag- és munkaidő-elszámoláskor. Az útnyilvántartás nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben.

Sofőrazonosításra két módot is kínálunk. A sofőrazonosítás mobil appal funkciót az alapár tartalmazza. Miután a sofőr beolvasta a vezetett jármű QR-kódját, a diszpécser már látja is, ki az aktuális sofőr. Ennek fejlettebb változata a sofőrazonosító panel használata. Igény szerint a jármű azonosított sofőr nélkül nem indítható, a beszerelt indításgátló relé miatt. Ha a relé beszerelése nem megoldható, akkor a buzzer csipogó beszerelését javasoljuk, ami addig sípol a járműben, amíg a sofőr nem azonosítja magát.

A GPS eszközben lévő SIM kártya telefonszámára elküldött SMS paranccsal, gyújtás tiltást küldhetsz a járműre. Ez megakadályozza a jármű következő elindítását. Az indításgátlás ötvözhető a sofőr azonosítással is, ezáltal a jármű csak akkor lesz indítható, ha sofőrazonosítás történt.

​​Számos szenzor típust kínálunk ügyfeleink igényeinek megfelelően. Kiegészítő érzékelők beépítésével a motor, a rakomány, a vezetőfülke hőmérséklete, az üzemanyagtartály nyitása, a páratartalom, a légnyomás, a riasztó jel és sok más jellemző mérhető, detektálható és a normától való eltérésről állíts be riasztásokat magadnak.

Előfordult már, hogy hőérzékeny árud tönkrement, vagy nem vették át? Ne hagyd elolvadni a bevételed! Figyeld az aktuális pozícióban az aktuális hőmérséklet értékeket. Riportot is készíthetsz egy általad megadott időszakra a raktér hőmérséklet alakulásáról. Vitás esetekben ezt csatolhatod is a szállítólevélhez. Értesítést is beállíthatsz, ha a raktér hőmérséklete eltér a megadott, ideális hőmérsékleti intervallumtól. Utólag térképen is megnézheted, hogy hol történtek kilengések.

Oszd ki a munkatársaknak a napi feladatokat rendszerünkön keresztül és kövesd térképen a fejleményeket!

Személyszállítás esetén optimalizáld a járműelosztást és növeld a bevételed a Digitális jegykezelő és járatelosztó modullal!

Tovább olvasom!

Felület bemutató videó a főbb funkciókról

Nézd meg a HolAzAuto jármű nyomkövető és flottakezelő rendszer egyes funkcióit működés közben! A használati útmutató videók segítenek a hatékony flottakezelésben és segítenek elnavigálni a kezelőfelületeken.

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés díja járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények