Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

HolAzauto.hu  ELŐFIZETÉSÉVEL HASZNÁLHATÓ

Mobilparkolás asszisztens

A GPS nyomkövető adatai alapján a mobilparkolási asszisztens jelzi, ha parkoló övezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A mobilparkolási asszisztenssel kövesd nyomon és mutasd ki járműveid parkolási költségeit és szokásait!

GPS jármű nyomkövető technológia a mobilparkolásban

Többet nyújtunk, mint a szokásos mobil parkolójegy applikációk.
A GPS technológia miatt figyelmeztet a rendszer a jegy megvásárlására és a parkolás leállítására is!

Videó a GPS alapú mobilparkolási asszisztens működéséről.

Nincs több elfelejtett leállítás és ezáltal parkolási birság.

Legyen gyors a jegyvásárlásod!

Intézd pár kattintással, kényelmesen, gyorsan a jegyvásárlást! Nem kell bankkártyával, vagy készpénzzel vesződni. Csak töltsd fel a parkolási egyenleged az applikációban! Beállíthatsz figyelmeztetési határt is, ha túl alacsony lenne az egyenleged.

Kerüld el a bírságot!

A rendszer a megbízható asszisztensed, mert a GPS adatok miatt figyelmeztet, ha díjköteles parkoló zónában parkoltál és ha továbbhajtasz a járműveddel,  figyelmeztet a parkolás leállításra is. Ne este jusson eszedbe, hogy elfelejtetted leállítani a díjfizetést!

Kezeld könnyedén!

Neked sincs felesleges időd? A rendszert úgy fejlesztettük, hogy könnyen kezelhető, kényelmes felületen időt és pénzt spóroljunk számodra. A GPS járműkövetővel szerelt járműved bármelyikére tudsz mobilparkolást indítani az applikációból.

Állíts be figyelmeztetést!

A webes felületen korlátozó/értesítő szabályokat is beállíthatsz. Például beállíthatod, hogy értesítést kapj, ha parkolási zónában parkol egy járműved.

Készíts parkolási kimutatásokat!

Listázd járműveid korábbi parkolásait, készíts kimutatásokat a mobilparkolási költségekről, szokásokról! Tekintsd át, hogy járműveid mikor, hol, mennyit parkoltak és ez mennyibe került neked!

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?

Több ezer ügyfelünk van. Íme néhány közülük és véleményük a szolgáltatásainkról.

"Céges gépjárműveink nyomkövetésére és menetlevelek automatikus készítésére használjuk a HOL AZ AUTO felületet. A valós idejű nyomonkövetésnek köszönhetően mindig látjuk a járműveink aktuális és múltbéli pozícióit, hogy ki vezeti az autót és milyen vezetési stílussal. Néhány kattintással készíthető útnyilvántartás, elektronikus menetlevél. Minden olyan cégnek, vállalkozásnak ajánlom ennek a nyomkövető rendszernek a használatát, akik gépjárműveik mozgásának felügyeletét és a menetleveleiket egy felületen szeretnék látni.”
Németh Györgyi | Zala-elektro Kft.
Logisztikai vezető
“A szolgáltatás nagyban megkönnyíti a munkánkat, gépjárműveink nyomkövetése, aktuális pozíciójának meghatározása hatékonyabb, pontosabb szervezést tesz lehetővé, emellett olyan kimutatásokat lehet lekérni, amely megmutatja a járművek fogyasztását, és futásteljesítményét, ennek köszönhetően elősegítik, egyes esetekben kiváltják adminisztrációs feladatainkat. Az eszközök technikai támogatása mind beépítés mind az üzemeltetés tekintetében kimagasló, egyedi igények esetén készséggel állnak rendelkezésünkre. Köszönjük a kitartó munkátokat!”
Vantuch József | One Touch Alarm Kft
Tulajdonos
bls logo

Bls Service Kft.

AlbaPosta

ALBA-Posta Kft.

Amivel nem foglalkozunk:

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak.

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények