HolAzAuto

Felkeltettük az érdeklődésed?

HolAzauto.hu  ELŐFIZETÉSÉVEL HASZNÁLHATÓ

Mobilparkolás asszisztens

A GPS nyomkövető adatai alapján a mobilparkolási asszisztens jelzi, ha parkoló övezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A mobilparkolási asszisztenssel kövesd nyomon és mutasd ki járműveid parkolási költségeit és szokásait!

GPS jármű nyomkövető technológia a mobilparkolásban

Többet nyújtunk, mint a szokásos mobil parkolójegy applikációk.
A GPS technológia miatt figyelmeztet a rendszer a jegy megvásárlására és a parkolás leállítására is!

Videó a GPS alapú mobilparkolási asszisztens működéséről.

Nincs több elfelejtett leállítás és ezáltal parkolási birság.

Legyen gyors a jegyvásárlásod!

Intézd pár kattintással, kényelmesen, gyorsan a jegyvásárlást! Nem bankkártyával, vagy készpénzzel vesződni. Csak töltsd fel a parkolási egyenleged az applikációban! Beállíthatsz figyelmeztetési határt is, ha túl alacsony lenne az egyenleged.

Kerüld el a bírságot!

A rendszer a megbízható asszisztensed, mert a GPS adatok miatt figyelmeztet, ha díjköteles parkoló zónában parkoltál és ha továbbhajtasz a járműveddel,  figyelmeztet a parkolás leállításra is. Ne este jusson eszedbe, hogy elfelejtetted leállítani a díjfizetést!

Kezeld könnyedén!

Neked sincs felesleges időd? A rendszert úgy fejlesztettük, hogy könnyen kezelhető, kényelmes felületen időt és pénzt spóroljunk számodra. A GPS járműkövetővel szerelt járműved bármelyikére tudsz mobilparkolást indítani az applikációból.

Állíts be figyelmeztetést!

A webes felületen korlátozó/értesítő szabályokat is beállíthatsz. Például beállíthatod, hogy értesítést kapj, ha parkolási zónában parkol egy járműved.

Készíts parkolási kimutatásokat!

Listázd járműveid korábbi parkolásait, készíts kimutatásokat a mobilparkolási költségekről, szokásokról! Tekintsd át, hogy járműveid mikor, hol, mennyit parkoltak és ez mennyibe került neked!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

INFO

Kapcsolat

Ügyfél vélemények