Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Vélemények,
Rólunk mondták

Büszkék vagyunk ügyfeleink sikereire, amelyhez hozzájárulhattunk rendszerünk hatékonyságnövelő funkcióival és kollégáink tanácsadásával.
 
Szolgáltatásunk CERTOP IT minősítéssel rendelkezik, a hatóságok 100%-ban elfogadják a kimutatott adatokat. 
bls logo

Bls Service Kft.

AlbaPosta

ALBA-Posta Kft.

Comfidence Kft.

TamTraCo Kft.

Markovics Anita, Ügyvezető

A felület segíti a járművek pozícióinak a meghatározását, nyomonkövetését.
Fontos, hogy részletes kimutatást és elemzést nyújt részünkre. Minden személyszállítással és fuvarozással foglalkozó cégnek, társaságnak ajánlanám a felületet!

Dr. Savanyó Nóra, ügyvezető

Vállalkozásunk személygépkocsis személyszállítással foglalkozik. Elsősorban reptéri transzfer szolgáltatást végzünk Pécs-Budapest útvonalon, de a közelmútban elkezdtünk külföldre (Ausztria-Németország-Svájc) is szolgáltatni. A gps nyomkövető használata elsősorban a diszpécser szolgálatunk munkáját könnyíti meg nagyban, mivel nem kell telefonon hívniuk a sofőr kollégákat, hogy merre járnak. Az utasokat érdeklődésükre egyből tudják tájékoztatni az autó helyzetéről, az utas felvételének várható időpontjáról. Ugyan így megkönnyíti a felület használata mind a vezetőség, mind a koordinátor kollégák munkáját abban, hogy az autó futásteljesítményét, fogyasztását gyorsan összegezzék, elemezzék. Nálunk továbbá a felületen felső sebesség korlát van beállítva minden autóra, melynek túllépéséről egyből értesítést kapunk, így azokat kontrollálni tudjuk. A roaming szolgálatás jóvoltából külföldön, az Európai Unió tagállamaiban is hibátlanul működik a felület összes funkcója.
Nagy előnye a rendszernek, hogy a felület használata nincs asztali sztámítógéphez kötve, az összes funkció jól használható mobiltelefonról is.
A hozzáférhetőség jogosultságaival egy időben több kolléga is tudja használni a felületet.
Az ütemezett kiértékelésekkel sokrétű információt nyerhetünk ki, továbbá a múltbéli pozíció és a sofőrmagatartás menűpontok használatával vitatott helyzeteket tudunk gyorsan tisztázni.
Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli poziciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.Ezen túlmenően, a felület fejlettségéből adódóan nagyon sok információ nyerhető ki az üzemanyagfogyasztások ismeretéhez, szervízintervallumok ütemezéséhez.

Papp Gábor, Fuvarszervezési vezető

Az autók valós helyzetének a térképen való megjelenítése segíti a fuvarszervezők munkáját, ezen kívül a felületről elérhető távoli tachográf adatok letöltése funkció hasznos, mert így az információk menet közben kinyerhetők. Az egyik legújabb fejlesztést emelném ki, méghozzá az automatikus tengelyszám állítást. Teherautóink naponta többször akasszák le a pótkocsit, majd vissza és ezzel a funkcióval elkerülhetők az emberi mulasztásból keletkező bírságok és többletköltségek. Mindenkinek ajánlom, aki átlátható, jól kezelhető kész rendszert szeretne és szükség esetén igénye van személyre szabott fejlesztésekre.

Új vélemény:

Papp Gábor
Fuvarszervezési igazgató

Az alapfunkciók, mint online nyomkövetés és múltbéli adatok, kimutatások részletes elemzésén felül, számunkra kiemelten fontos a pótkocsis szerelvények esetében, a le és felakasztás során működő automatikus tengelyszám váltás, ami alapján történik az útdíjfizetés.
Support szolgáltatás gyorsaságát, rugalmasságát és minőségét emelném még ki.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert megtalálja benne a számítását.

Mátyás Roland, Ügyvezető

Személyszállítással foglalkozom ahol elengedhetetlen szerintem, hogy tudjam melyik busz épp hol van.
Hívhat egy utas, vagy nekem kell tudnom merre jár a busz, elég csak megnyitni az applikációt és minden adat ott van előttem azonnal.
Sok időt spórolok és jelentősen megkönnyíti a munkámat, hogy nem kell hívogatnom a sofőrt, majd az utast, hogy épp merre van a járat.
Az extra funkciók (fogyasztás, sebesség, fordulat) pedig csak hab a tortán, amivel nyomon követhetem, hogy használja a buszt a sofőr.
Átlátható webes és telefonos felület, teljes értékű térkép rengeteg funkcióval.
Tetszik a majdnem végtelen lehetőség, amikkel különböző automata üzenetet tudok beállítani, amit a rendszer azonnal küld (sebesség túllépés, fordulatszám túllépés, megemelkedett fogyasztás és még millió opció).
Azoknak ajánlanám, akik szeretnék tudni autójuk minden adatát úgy, hogy a járművek lehet 2000 km távolságban gurulnak.
És nem utolsó sorban féltékeny férjeknek, feleségeknek 🙂

Juhai András, Szakmai irányító

Gépek és Autók tartózkodási helyét figyeljük, merre járnak mikor érnek a munkaterületre és a telephelyre,
Megmutatja a rendszer, hogy mennyit dolgozik a gép vagy eszköz a munkaterületen, a gépkezelő ne csak azt mondja hogy dolgozott.
Építőiparban mindenképpen ajánlanám!

Mikes Kristóf

Azért választottuk a HolAzAutót, mert pontos hely és idő előzményeket kaphatunk a kocsikról, valmint a felhasználóbarát felületük könnyű átláthatóságot biztosít számunkra.

Németh Györgyi
logisztikai vezető

Céges gépjárműveink nyomkövetésére és menetlevelek automatikus készítésére használjuk a HOL AZ AUTO felületet. A valós idejű nyomonkövetésnek köszönhetően mindig látjuk a járműveink aktuális és múltbéli pozícióit, hogy ki vezeti az autót és milyen vezetési stílussal. Néhány kattintással készíthető útnyilvántartás, elektronikus menetlevél. Minden olyan cégnek, vállalkozásnak ajánlom ennek a nyomkövető rendszernek a használatát, akik gépjárműveik mozgásának felügyeletét és a menetleveleiket egy felületen szeretnék látni.

Keibl Krisztián
ügyvezető

A „Hol az autó” követési rendszer használatával növeltük flottánk hatékonyságát. A valós idejű adatok segítségével és bármikor és bárhonnan követhetjük járműveink tartózkodási helyét. A webes felület egyszerű használata gördülékennyé tette a napi munkafolyamatok koordinálását és a járműpark folyamatos ellenőrzését.

Jung Nikolett

Megbízható cég. Legpozitívabb amit kiemelnénk, az ügyintézők és a szerelők rugalmassága.A rendszer kezelhető és informáló. Igyekeznek a felmerülő kérdéseinket / kéréseinket gyorsan megválaszolni /megoldani.

Bíró Bence

Amióta használjuk a nyomkövető rendszert, mindig tudjuk hol vannak a járműveink. Látjuk mikor érnek oda a dolgozók a munkahelyre, mikor jönnek el onnan. Sokkal könnyebben ki tudjuk kalkulálni egy építkezési projekthez tartozó organizációs költségeket a járművekkel kapcsolatban.

Vantuch József

A szolgáltatás nagyban megkönnyíti a munkánkat, gépjárműveink nyomkövetése, aktuális pozíciójának meghatározása hatékonyabb, pontosabb szervezést tesz lehetővé, emellett olyan kimutatásokat lehet lekérni, amely megmutatja a járművek fogyasztását, és futásteljesítményét, ennek köszönhetően elősegítik, egyes esetekben kiváltják adminisztrációs feladatainkat. Az eszközök technikai támogatása mind beépítés mind az üzemeltetés tekintetében kimagasló, egyedi igények esetén készséggel állnak rendelkezésünkre. Köszönjük a kitartó munkátokat!

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés díja járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények