Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Ismerj meg minket!

Szenvedélyesen dolgozunk ezen a szoftveren, mert hisszük, hogy a kimutatható adatokkal, átláthatósággal növelhető a cégek hatékonysága. Egész egyszerűen jó döntéseket tudsz hozni, mert tudod mire alapozni.

A nyomkövető szoftverünkkel mindig meg tudjuk mutatni, hogy ki, hol, mikor és hogyan vezeti a járműveket és csökkenteni tudjuk a flotta adminisztrációt. A rendszert 100 %-ban mi fejlesztjük Magyarországon. Fejlesztőink több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek, emellett a fiatal lendületnek is teret adunk.

Certop IT termék tanusitvánnyal rendelkezünk: az eMenetlevél és Automata útnyilvántartásunk is 100%-ban megfelel a jogszabályi követelményspecifikációknak, a hatóságok elfogadják.

Termékeinket ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük és követjük az aktuális trendeket, törvényi követelményeket. Legyünk együtt sikeresek!

Történetünk

Nekünk ez a szolgáltatás a szenvedélyünk. Ha azt kérdeznéd, hogy mit csinálnánk, ha nyernénk a lottón, akkor egy kis utazgatás után újra ezzel foglalkoznánk. Nincs B verziónk, nekünk ez a fő tevékenységünk, a GPS járműkövetést tartjuk a fókuszban.
Holazauto
Pécs

1

Kezdetek

Cégünket azért alapítottuk, mert itthon szerettük volna sikerre vinni az ötleteinket, amelynek jó kiindulópontja volt a külföldi tapasztalat és a szoftverfejlesztési fegyelem. Elhatároztuk, hogy a konkurens cégekkel ellentétben mi kizárólag magas minőségű, európai hardverekre fogjuk ráfejleszteni a saját, megbízható rendszereinket.

2

Első sikerek

Elindítottuk a HolAzAutó és a HolATaxi szolgáltatások weboldalát és elértük a 3.000-es ügyfélbázist. Büszkék vagyunk arra, hogy az egy autós cégként induló vállalkozások a mai napig ügyfeleink és együtt fejlődtünk, növekedtünk. Ügyfeleink között tudhatunk bravúros üzleti fejlődést átélt nagy flottákat is. Jó érzés tudni, hogy ebben mi is segíthetünk.

3

Bátorság

Ügyfeleinkkel közös fejlődés során nagyon sok tapasztalatot szereztünk és felmerültek új igények. Létrehoztuk az Alapnyomkövetés weboldalát. Új fejlesztésekbe vágtunk bele. Minőségi követelmény volt, hogy a fejlesztések csak olyan irányba haladhatnak, amelyekre az ügyfeleknek tényleg szüksége van. A túl okos szolgáltatások sokszor csak időrabló fejlesztéseket eredményeznek és az ügyfelek nem is használják ki a sok és bonyolult funkciót. Meg kellett tartani egy ésszerű fejlesztési fókuszt.

4

Nemzetköziség

A kezdetekben külföldi tapasztalatokkal indítuttuk vállalkozásunkat és sok-sok fejlesztési óra és ügyfélkapcsolati élmény alapján arra jutottunk, hogy termékeink külföldön is megállják a helyüket. Fontos döntést hoztunk: a termékeinket külföldi piacon is értékesíteni kezdtük. Eleinte magyar vonatkozású céges kapcsolatokra építettünk. Kellemes élmény volt számunkra, hogy a külföldi piacon a termékeinket ugyanúgy jó szívvel továbbajánlották az ügyfelek, mint a hazai piacon.

5

Értékeink

Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük. Ezért érdemes dolgozni. Fontos érték számunkra a minőségi, fegyelmezett munka, az ügyfelek szakmailag precíz, gyors és udvarias kiszolgálása. Érték számunkra, hogy ügyfeleinkkel ténylegesen egy csapatot alkotunk. Értékesek számunkra a kollégáink, akik szívesen ötletelnek, hogy a termékeink még jobbak legyenek. Jó érzés ebben a segítő légkörben dolgozni és új víziókat megálmodni.

Kúltúránk

A családias cégkultúránk központi eleme a közös fejlődés és empátia. Fontos a kedvesség és segítőkészség kollégáink és ügyfeleink felé egyaránt.

A csapat

Büszkék vagyunk, hogy kollégáink szeretnek egymással személyesen alkotni, ahol alapvető a személyes segítségnyújtás. Létfontosságú a jó légkör.

Fegyelem

Minden reggel megbeszéljük a napi teendőinket és SCRUM módszerrel projekt szemléletben, sprintekre tagolva valósítjuk meg a legújabb fejlesztéseinket.

Feltöltődés

Fontos számunkra, hogy ne égjünk ki, mert csak így tudjuk folyamatosan megújítani termékeinket. Csapatépítésként céges sört főzünk, gokartozunk, kirándulunk, bográcsozunk és grillezünk is.

Pécs

Környezet

Pécs történelmi belvárosában vagyunk, ahonnan pár lépés a varázslatos Széchenyi tér. Szép, kényelmes irodában dolgozunk, kellemes teraszokkal, ahol adottak az elvonulós és a nyitott terek is.

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés díja járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények