HOL A GPS alapú nyomkövetés számokban

4500

elégedett ügyfél

7

start up fejlesztés

15

éves nyomkövetési tapasztalat

5

sikeres okostelefonos alkalmazás fejlesztése

Kik vagyunk?

Cégcsoportunkat egy ötlet alapján indítottuk Európában, Magyarországon 2001-ben. Célunk az volt, hogy felhasználjuk a több mint 15 éves külföldi IT iparági tapasztalatunkat és hazai vállalkozást indítsunk a GPS nyomkövetésre specializáltan.

Cégünk 100 %-ban saját fejlesztésű rendszerei egyedi igényeket is képes kiszolgálni. Folyamatos fejlesztéseinkkel követjük az aktuális trendeket, törvényi követelményeket, ennek köszönhetően vagyunk mindig naprakészek és a nemzetközi elvárásoknak is megfelelünk.

Mivel foglalkozunk?

Cégünk a személygépkocsik, személy- és teherszállító járművek nyomkövetésével foglalkozik, valamint a jármű-lopásvédelem szakértője Magyarországon. Szolgáltatásaink magas szintű GPS nyomkövetésen alapulnak amelyek az okostelefonos applikációinknak köszönhetően bárki számára könnyen kezelhető, gyors szolgáltatás-elérést eredményeznek.

Más fejlesztéseink

Méltán mondhatjuk magunkat szakértőnek a személyi és jármű nyomkövetés, valamint jármű lopásvédelem területén. Termékeink: HolAzAutó flottakövető szolgáltatás, Sentinel Protect jármű lopásvédelmi rendszer, Hol A Taxi taxis diszpécser és tarxirendelő rendszer, Kezedben a Biztonságod On-Line személyi védelmi rendszer.

Nagyobb referenciáink

Magyarországon számos olyan partnerünk van, akik a legnagyobb piacvezetők között helyezkednek el saját szegmensükben. Ilyen például a Taxi4, a Bér-Elek, a DHL, a Használtautó.hu, a Dél-Dunántúli Vízépítő Zrt., vagy akár az ÚjHáz Centrum.

Határon kívül is jelen vagyunk a szolgáltatásainkkal?

Természetesen igen, külföldön is tudunk szolgáltatni. Két megoldást kínálunk. Az egyik ha van az ügyfélnek az adott országhoz tartozó SIM kártyája, a másik pedig, hogy a szolgáltatónál az éppen aktuális Roaming díjat felszámoljuk. Az EU-n belüli és EU-n kívüli Roaming árak nem egyeznek meg, ezekről az árakról érdemes tájékoztatást kérni. Ezek alól kivétel az Egyesült-Királyság, ahol hivatalos képviseletünk van. Ott teljeskörű, belföldi szolgáltatást nyújtunk.

Összefoglaló érveink, amiért érdemes a Mobile LBS Kft. GPS Nyomkövetőjét választani

  • 100%-ban Magyar
  • Folyamatosan fejlesztett
  • Igényekre szabott
  • Járművédelmi funkció
  • Személyes kapcsolattartó

HolAzAutó Csapat - Mobile LBS Kft.

06 80 296 890