Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kézzel szoktad kitölteni ezeket a dokumentumokat? Ne tedd! Van sokkal jobb! Mutatjuk!

E-menetlevél és Automata útnyilvántartás

Az E-menetlevelet meghatározott járműveknek a közúti ellenőrzés során kötelező felmutatni! Ezt az applikációban egy gombnyomással megteheted. Az Automata útnyilvántartás pedig a céges járművek által felhasznált üzemanyag ÁFA-tartalmának visszaigényléséhez szükséges. Függetlenül attól, hogy neked melyiket kell vezetned, már megteheted applikációban és mindezt 100%-ban elfogadja a NAV és a hatóságok: Certop IT termék tanusitvánnyal rendelkezünk: az eMenetlevél és Automata útnyilvántartásunk is 100%-ban megfelel a jogszabályi követelményspecifikációknak, a hatóságok elfogadják.

E-menetlevél tudástár

3,5 tonna feletti tehergépjárművek, 3,5 tonnát meg nem haladó áruszállító kisteherautó és kishaszongépjármű, pótkocsival árut szállító mezőgazdasági vontató, munkagép és céges személyszállító buszoknak. Közúti ellenőrzés során kötelező felmutatni! Ezt az applikációban egy gombnyomással megteheted.

Éppen ezért nem árt, ha helyesen van vezetve. A GPS jármű nyomkövető szolgáltatja az alap adatokat, így sokat nem kell gondolkodni. Automata menetlevéllel kiválthatod a papír alapú dokumentum vezetését, és kiküszöbölheted a manuális kitöltésből adódó hibalehetőségeket (pl. hiányosan, vagy hibásan kitöltött adatok). Sofőrjeid közúti ellenőrzés során mobil eszközeiken be tudják mutatni a törvényi előírásoknak teljeskörűen megfelelő, automatikusan keletkező menetlevelet.

A menetlevélhez a nyomkövetőt CAN adapterrel kell kiegészíteni (vagy olyat kell választani, amiben benne van, pl. Teltonika FMB140, vagy FMC150) és váltott sofőrök esetén sofőrazonosítás is szükséges. Ezt megteheted a QR kódos azonosítóval (nem jelent plusz díjat), vagy RFID azonosítással (legkényelmesebb megoldás, ami megvásárolható kiegészítő).

Automata
útnyilvántartás
tudástár

Útnyílvántartást jellemzően üzleti célra használt személygépjárművek alkalmazzák az útnyilvántartást, vagy ha magánszemély saját tehergépjárművét a munkáltatónál használja.

Ügyfeleink két célra használják:

1. Kimutatható és a magán használattól elkülöníthető, hogy a jármű az adott hónapban hány km-t tett meg céges, azaz hivatali módban, ami a céges célú üzemanyag ÁFA visszaigényléséhez szükséges. Az útnyilvántartás egy adóügyi bizonylatként is szolgál. Néhány kattintással, automata kitöltéssel elkészíthető NAV kompatibilis útnyilvántartás a hónap végén!

2. Ki tudod mutatni, kollégánként, hogy hány kilométert használják magán célra az autót és ez mennyi üzemanyag költséget jelent!

Ehhez a nyomkövetőt CAN adapterrel kell kiegészíteni (vagy olyat kell választani, amiben benne van) és váltott sofőrök esetén sofőrazonosítás is szükséges. Ezt megteheted a QR kódos azonosítással (nem jelent plusz díjat), vagy RFID azonosítással (legkényelmesebb megoldás, ami megvásárolható kiegészítő).

Milyen előnyöket ad még a GPS nyomkövető használata?

Azonnal tudni fogod, ha a cégedben előfordul feketefuvar, vagy üzemanyag visszaélés. A gyorshajtások elkövetői is azonnal beazonosíthatók és a helyszín is. A károkozó, amortizáló járművezetési stílus is kiszűrhető. Ezzel évente több százezer, a nagyobbak pedig akár több millió forintot is megtakaríthatnak. Kövesd járműveid és nézd meg ki, mikor, hol és hogyan vezeti és vezette járműveid és mindezt mennyi üzemanyaggal, és költséggel! Állíts be szabályokat és értesítéseket tartósan magas fordulatszám és tartósan magas sebesség esetére is!

Ha járművedet magán célon túl cégesen is használod, akkor a két-, vagy három állású kapcsolóval elkülönítheted a hivatali és magán használatot, ill. a munkába járást is. Ez a kiegészítő jelentős segítség az üzemanyag- és munkaidő-elszámoláskor. Az útnyilvántartás nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben.

A felületen például engedélyezhetsz magán járműhasználatot meghatározott kilométerig, ami a cég költsége. Az engedélyezett kilóméter feletti útvonalakat pedig rendezheted a munkatársakkal, tetszőlegesen meghatározott kilométer alapú díjazással, tehát ez már a kolléga költsége. Beállíthatod, hogy a kollégák megnézhessék: az engedélyezett keret terhére még megtehető távolságot, a keret terhére már megtett távolság üzemanyag költségét, az engedélyezett kereten felül vezetett kilométereket és az azért fizetendő összeget is.

Akikkel nap mint nap együtt dolgozunk​

Többet nyújtunk, mint a szokásos GPS jármű nyomkövető applikációk.
Saját fejlesztésű rendszerünket folyamatosan frissítjük a legújabb piaci igényeknek megfelelően. Saját tanácsadót rendelünk ügyfeleinkhez. Nem csak addig vagy fontos, amíg megkötjük a szerződést! Az a célunk, hogy együtt legyünk sikeresek, segítünk, hogy a legjobban használd ki a rendszerünk adta lehetőségeket!

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?

Több ezer ügyfelünk van. Íme néhány közülük és véleményük a szolgáltatásainkról.

"Céges gépjárműveink nyomkövetésére és menetlevelek automatikus készítésére használjuk a HOL AZ AUTO felületet. A valós idejű nyomonkövetésnek köszönhetően mindig látjuk a járműveink aktuális és múltbéli pozícióit, hogy ki vezeti az autót és milyen vezetési stílussal. Néhány kattintással készíthető útnyilvántartás, elektronikus menetlevél. Minden olyan cégnek, vállalkozásnak ajánlom ennek a nyomkövető rendszernek a használatát, akik gépjárműveik mozgásának felügyeletét és a menetleveleiket egy felületen szeretnék látni.”
Németh Györgyi | Zala-elektro Kft.
Logisztikai vezető
“A szolgáltatás nagyban megkönnyíti a munkánkat, gépjárműveink nyomkövetése, aktuális pozíciójának meghatározása hatékonyabb, pontosabb szervezést tesz lehetővé, emellett olyan kimutatásokat lehet lekérni, amely megmutatja a járművek fogyasztását, és futásteljesítményét, ennek köszönhetően elősegítik, egyes esetekben kiváltják adminisztrációs feladatainkat. Az eszközök technikai támogatása mind beépítés mind az üzemeltetés tekintetében kimagasló, egyedi igények esetén készséggel állnak rendelkezésünkre. Köszönjük a kitartó munkátokat!”
Vantuch József | One Touch Alarm Kft
Tulajdonos
bls logo

Bls Service Kft.

AlbaPosta

ALBA-Posta Kft.

Mire képes még a rendszerünk?

Ismerd meg erősségeinket amivel hatékonyan tudod csökkenteni céges járműveid költségeit.

Nyomkövetés és múltbéli útvonalak

Ne fizess indokolatlan szerviz- és üzemanyag költséget! Kövesd járműveid és nézd meg ki, mikor, hol és hogyan vezeti és vezette járműveid és mindezt mennyi üzemanyaggal, és költséggel! Állíts be szabályokat és értesítéseket tartósan magas fordulatszám és tartósan magas sebesség esetére! A sofőrmagatartás elemző rendszerünkkel könnyedén rangsorolhatod és kiemelheted legjobb sofőrjeid!

Mobilparkolás
Asszisztens

Előfordult már, hogy azért kaptál parkolási bírságot, mert nem tudtad, hogy fizetős övezetben vagy? A mobilparkolás asszisztens jelzi, ha fizetős parkoló zónában állítottad le a járművet. Az appban egyetlen mozdulattal megveheted és ugyanígy leállíthatod a fizetést, mert a rendszer figyelmeztet, ha gyújtást észlel a járművön. A parkolásokról speciális riportokat is készíthetsz. Megnézheted, hányszor és mikor állt parkoló zónában az autó, mennyit költöttél parkolásra az adott hónapban.

PostPay útdíj fizetés

Használd az automata HU-GO e-útdíj bevallást! Rendezd utólag esedékes útdíj költséget (cégek esetén) és az útdíj egyenleged feltöltése és az elfelejtett feltöltések okozta büntetések miatt sem kell többet aggódnod!

Értesítések

Szenzorok segítségével bővítheted a megfigyelést és az eltérésekre riasztásokat kérhetsz pl. a motor, a rakomány, a vezetőfülke hőmérséklete, az üzemanyagtartály nyitása, a páratartalom, a légnyomás, a riasztó jelre, akkumulátor szint csökkenésre, területre beérkezésre, állásidőre és sok más általad beállítható szabályra.

Amivel nem foglalkozunk:

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak.

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények