Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kapcsolat

Kérdésed van? Egyedi ajánlatot szeretnél? Lépj velünk kapcsolatba!

Ingyenes és
kockázatmentes kipróbálás

holazauto akció

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

Országos, garanciális szerelőhálózattal rendelkezünk

Nyomkövető funkció

Országos, garanciális szerelőhálózattal rendelkezünk. Gyors, garanciális, professzionális szerelőink biztosítják a magas minőségű autóvillamossági beszerelést.

Fontos! Mi CERTOP IT minősítéssel is rendelkezünk!

Szolgáltatásunk funkciói megfelelnek a jogszabályi követelményspecifikációknak. A hatóságok 100%-ban elfogadják az eMenetlevelet és az Automata útnyilvántartást is. NAV álló terméket kínálunk.

Amivel nem foglalkozunk:

Kérjen árajánlatot

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak.

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?
Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890, ingyenesen hívható számon!
Vagy inkább e-mailt írnál?
Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.

Gyakran ismételt kérdések

Nézd meg a gyakran felmerülő kérdéseket a GPS járműkövető és flottakezelő rendszer kapcsán!

Az Unión kívül is elérhető a rendszer. Ebben az esetben a modul mindig az adott országnak megfelelő díjazással forgalmazza az adatokat. Ez országonként eltérő és ennek díja a felhasználót terheli. A szolgáltatás tartalmazza az Unión belüli forgalmazás díját EU csomag esetén.

A nyomkövető modulok SIM kártyával vannak felszerelve és ezek végzik az adatküldést. Az Uniós szabványosítás a hang alapú lakossági telefonkártyákra vonatkozik, ami nyílt APN keresztül végzi az adattovábbítást (állandó anyaországi használaton kívül itt is kötbéreztetik, ha átlép egy bizonyos adat vagy hangforgalmat a kártya). A nyomkövető modulok egy speciális ipari (kizárólag adatforgalmi) kártyával vannak felszerelve, amik egy zárt hálózaton keresztül végzik a kommunikációt. Ezek a kártyatípusok nem tartoznak bele az egységesítésbe.

Országos szerelőhálózattal rendelkezünk, egyeztess időpontot kollégánkkal.

Az eszköz átvételét követő 10. nap letelte után kezdődik meg a szolgáltatás számlázása.

A szerződés felmondásra kerülhet abban az esetben, ha az autót megvásárló személy nem szeretne élni a szolgáltatással. Amennyiben szeretne élni vele, a szerződésben foglaltak szerint a szolgáltatás számlázásra kerül a hűségidő végéig. Ha nem terheli hűségidő a szolgáltatást, 30 napos felmondási idővel felmondható. Egyéb eset lehet még az, hogy az eszközt át lehet szerelni egy másik autóba és továbbvinni a szolgáltatást.

Felületünkön több kiértékelési forma is elérhető (Excel, PDF, CSV). Ezekből egyik az útnyilvántartás funkció, amit a Kiértékelések menüpont alatt lehet elérni. A pontos kiértékeléshez elengedhetetlen feltétel, hogy a megfelelő adatokkal rendelkezzen a rendszer. Ezeket a Flottakezelő menüpont alatt lehet rögzíteni. A menüpontok megértéséhez segítséget ad Súgó felületünk.

A webes felület első menüpontja a Profil. Ebben a menüpontban van lehetőség beállítani a különböző platformokon használt megjelenítéseket (Megjelenítési beállítások). A menüpont megértéséhez segítséget ad Súgó felületünk.

Minden esetben, ha változtatni szeretnénk valamely adaton, ami a felhasználóhoz, GPS eszközhöz vagy járműhöz tartozik, a Flottakezelő menüpontot kell használni. Egy sofőrazonosítónál a hozzárendelt felhasználót kell átrendezni vagy a meglévő összerendelést átszerkeszteni. A folyamat leírása megtalálható a Súgó felületünkön.

A menüsorban található az Ismert pontok menüpont. Itt lehet ismert pontokat létrehozni, a meglévőket szerkeszteni vagy akár csoportosítani. Bármely térképes felületen jobb egérgomb megnyomásával szintén elérhető a szerkesztő felület. A Súgó leírásában részletezve van egy ismert pont létrehozásának a menete.

A Kiértékelések menüpontban profilokat tudunk létrehozni. Ezeket a profilokat le is tudjuk menteni, így a következő alkalommal nem kell újra beállítani, elég csak a már mentett profilt előhívni. Az előre definiált profilok esetében van lehetőségünk egy ütemezést beállítani, ahol a rendszer a beállításoknak megfelelően automatikusan elküldi a beállított kiértékelést a megadott e-mail címre. A folyamat pontos beállítása megtekinthető a Súgó felületükön.
A menüpontok közül a Dokumentumtár almenüjében elérhetők a Szerződések, illetve a Kiállított számlák. Itt nyomon lehet követni, hogy milyen számlák lettek kiállítva és azok milyen státuszban vannak. Bármikor letölthetőek, a szerződések is ebben a menüpontban érhetők el. Itt könnyen be tudjuk azonosítani, hogy melyik eszköz melyik szerződéshez kapcsolódik.
HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények