Lépj kapcsolatba velünk!

Ingyenesen hívható telefonszámunk

E-mail elérhetőség

Országos szerelőhálózattal rendelkezünk!

Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba!

Élj ajánlatunkkal, a kaució befizetése után próbáld ki szolgáltatásunkat kockázatmentesen.

Ajánlatkérés

Amivel nem foglalkozunk:

GPS navigáció

Csomagkövetés

Telefon követés előfizetés nélkül

Rendszám követés előfizetés nélkül

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.

Ajánlói klub

Legyél ajánlói klubunk tagja!
Ajánlj minket, hogy még több kedvezményben részesülhess.

Bővebb információért érdeklődj kapcsolattartódnál!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az EU-n kívül szeretném használni a szolgáltatást.

Az Unión kívül is elérhető a rendszer. Ebben az esetben a modul mindig az adott országnak megfelelő díjazással forgalmazza az adatokat. Ez országonként eltérő és ennek díja a felhasználót terheli. A szolgáltatás tartalmazza az Unión belüli forgalmazás díját EU csomag esetén.

Miért van plusz költsége a külföldi használatnak, amikor a telefonszolgáltatóknál nincs ilyen?

A nyomkövető modulok sim kártyával vannak felszerelve és ezek végzik az adatküldést. Az Uniós szabványosítás a hang alapú lakossági telefonkártyákra vonatkozik, ami nyílt apn-en keresztül végzi az adattovábbítást (állandó anyaországi használaton kívül itt is kötbéreztetik, ha átlép egy bizonyos adat vagy hangforgalmat a kártya). A nyomkövető modulok egy speciális ipari (kizárólag adatforgalmi) kártyával vannak felszerelve, amik egy zárt hálózaton keresztül végzik a kommunikációt. Ezek a kártyatípusok nem tartoznak bele az egységesítésbe.

Hol tudom beszereltetni a GPS eszközt?

Országos szerelőhálózattal rendelkezünk, egyeztess időpontot kollégánkkal

Mikor kezdik el számlázni a szolgáltatást?

Az eszköz átvételét követő 10. nap letelte után kezdődik meg a szolgáltatás számlázása.

Mi történik akkor, ha eladom az autót?

A szerződés felmondásra kerülhet abban az esetben, ha az autót megvásárló személy nem szeretne élni a szolgáltatással. Amennyiben szeretne élni vele, a szerződésben foglaltak szerint a szolgáltatás számlázásra kerül a hűségidő végéig. Ha nem terheli hűségidő a szolgáltatást, 30 napos felmondási idővel felmondható. Egyéb eset lehet még az, hogy az eszközt át lehet szerelni egy másik autóba és továbbvinni a szolgáltatást.

Hogyan érem el az útnyilvántartást?

Felületünkön több kiértékelési forma is elérhető (excel, pdf, csv). Ezekből egyik az útnyilvántartás funkció, amit a Kiértékelések menüpont alatt lehet elérni. A pontos kiértékeléshez elengedhetetlen feltétel, hogy a megfelelő adatokkal rendelkezzen a rendszer. Ezeket a Flottakezelő menüpont alatt lehet rögzíteni. A menüpontok megértéséhez segítséget ad Súgó felületünk.

Mobil appon hogyan tudok változtatni a megfigyelt jármű elnevezésén?

A webes felület első menüpontja a Profil. Ebben a menüpontban van lehetőség beállítani a különböző platformokon használt megjelenítéseket (Megjelenítési beállítások). A menüpont megértéséhez segítséget ad Súgó felületünk.

Sofőrazonosítás esetén hogyan tudom beírni a sofőr nevét?

Minden esetben, ha változtatni szeretnénk valamely adaton, ami a felhasználóhoz, GPS eszközhöz vagy járműhöz tartozik, a Flottakezelő menüpontot kell használni. Egy sofőrazonosítónál a hozzárendelt felhasználót kell átrendezni vagy a meglévő összerendelést átszerkeszteni. A folyamat leírása megtalálható a Súgó felületünkön.

Hogyan tudok POI-kat rajzolni?

A menüsorban található az Ismert pontok menüpont. Itt lehetséges ismert pontokat létrehozni, a meglévőket szerkeszteni vagy akár csoportosítani. Bármely térképes felületen jobb egérgomb megnyomásával szintén elérhető a szerkesztő felület. A Súgó leírásában részletezve van egy ismert pont létrehozásának a menete.

Hogyan kaphatok automata kiértékeléseket?

A Kiértékelések menüpontban profilokat tudunk létrehozni. Ezeket a profilokat le is tudjuk menteni, így a következő alkalommal nem kell újra beállítani, elég csak a már mentett profilt előhívni. Az előre definiált profilok esetében van lehetőségünk egy ütemezést beállítani, ahol a rendszer a beállításoknak megfelelően automatikusan elküldi a beállított kiértékelést a megadott e-mail címre. A folyamat pontos beállítása megtekinthető a Súgó felületükön.

Meg szeretném nézni, milyen szerződéseim vannak, illetve ellenőrizni szeretném a számláimat. Hol tudom ezt megtenni a felületen?

A menüpontok közül a Dokumentumtár almenüjében elérhetők a Szerződések, illetve a Kiállított számlák. Itt nyomon lehet követni, hogy milyen számlák lettek kiállítva és azok milyen státuszban vannak. Bármikor letölthetőek, a szerződések is ebben a menüpontban érhetők el. Itt könnyen be tudjuk azonosítani, hogy melyik eszköz melyik szerződéshez kapcsolódik.