Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Holazauto.hu – API integrációval rendelkező GPS nyomkövető és flottakezelő rendszer

Növeld a termék kínálatod és a bevételed API integrációval!

Emeld magasabb szintre szolgáltatásod értékét és növeld a piaci előnyöd a kínálati palettád bővítésével! Integrálj a rendszeredbe GPS nyomkövető és flottakezelő szolgáltatást!

Csatlakozz a kölcsönös előnyök világához API integrációval!

Miért költenél drága fejlesztésre? Csatlakozz a kölcsönös előnyökért API integrációval!

A saját szolgáltatásod piacán bizonyára kiemelkedő szereplőként jó vagy abban amit csinálsz és ahogy csinálod. Mi 2011 óta fejlesztjük rendszerünket és gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink jármű és flottakezelése magas színvonalon valósuljon meg, amihez minden nap hozzáteszünk, hogy még inkább jobb legyen. Célszerű együttműködnünk, ha ebből egy jól működő mix születik és partneri kapcsolatunk lehetőséget teremt arra, hogy mindkét fél profitáljon a közösen elért eredményekből.

Az integráció révén a vállalatirányítási rendszert használó ügyfelek egy teljes körű, integrált megoldáshoz jutnak, amely nem csak a vállalati folyamatokat kezeli, hanem a járműflotta hatékony nyomon követését és kezelését is lehetővé teszi. Ez a funkcionalitás bővítés versenyelőnyt jelent a piacon, mivel az ügyfelek preferálják azokat a rendszereket, amelyek széles körű problémákat képesek lefedni, megoldani.

A GPS nyomkövető és flottakezelő szolgáltatás integrálásával egyedülálló piaci pozíció érhető el, mivel kevés vállalatirányítási rendszer kínál beépített, speciálisan integrált GPS nyomkövető és flottakezelő funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy kiemelkedjenek a versenytársak közül, és új ügyfélköröket szerezzenek.

Az integrált rendszer által generált adatok segíthetik az ügyfeleket a hatékonyabb döntéshozatalban. A flottakezelési adatok integrálása a vállalatirányítási rendszerbe részletes betekintést nyújt a járművek fenntartási, működési költségeibe, üzemanyag-felhasználásba, céges és magánhasználatba, hogy ki, mikor, hol és milyen költséggel vezeti a járműveket és sok másba, ami alapján az ügyfelek optimalizálhatják flottájuk használatát és csökkenthetik a költségeket.

Az integráció folyamata egyszerű és zökkenőmentes, mivel teljes körű technikai támogatást nyújtunk az integrációs folyamat során. Az API-k könnyen használhatóak, jól dokumentáltak, és flexibilis integrációt tesznek lehetővé, ami minimalizálja az esetleges technikai akadályokat.

Érdekeltek vagyunk egy hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerség kialakításában, amely magában foglalja a folyamatos támogatást és a szoftver rendszeres frissítéseit. Ez biztosítja, hogy az integrált megoldás mindig a legújabb technológiai fejlesztéseket és piaci trendeket tükrözze.

Innováció gyorsan és költséghatékonyan!

Válaszd a könnyű utat az innováció felé, és csatlakozz hozzánk egy erős, előremutató partnerség keretében! Lépj velünk kapcsolatba még ma, és tedd a következő nagy lépést vállalkozásod fejlődésében!

Akikkel nap mint nap együtt dolgozunk​

Többet nyújtunk, mint a szokásos GPS jármű nyomkövető applikációk.
Saját fejlesztésű rendszerünket folyamatosan frissítjük a legújabb piaci igényeknek megfelelően. Saját tanácsadót rendelünk ügyfeleinkhez. Nem csak addig vagy fontos, amíg megkötjük a szerződést! Az a célunk, hogy együtt legyünk sikeresek, segítünk, hogy a legjobban használd ki a rendszerünk adta lehetőségeket!

Amivel nem foglalkozunk:

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak.

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények