Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Magas üzemanyagár? – Válasz: Pénztermelő GPS nyomkövető

TE NEM UNOD MÁR EZT AZ ÁLLANDÓ VÁLSÁGHELYZETET? HOGY MINDIG VAN VALAMI, AMI FELBORÍTJA A TERVEID?

Vedd vissza az irányítást pénztermelő GPS nyomkövetővel!

Ha eleged van abból, hogy rángatnak a körülmények, ha eleged van abból, hogy satu pozícióban vagy, akkor nézd meg, hogyan tudsz pénzt felszabadítani vállalkozásodban úgy, hogy a végén a kollégák is motiváltabbak!

Nézd meg a lépéseket, hogy ügyfeleink mit tesznek, ha elszáll az üzemanyagár!

Járműflotta üzemanyag fogyasztásának megállapítása

Ügyfelünk lekérdezéssel kimutatja a HolAzAuto.hu GPS jármű nyomkövető és flottakezelő rendszerünkből, hogy pontosan mennyi üzemanyagot fogyaszt a flottája, de persze személyekre, járművekre, időszakokra is le tudja bontani, ki tudja mutatni és rangsorba is tudja állítani.

Céges és magán utak elkülönítése

Elkülöníti, hogy a céges- és magánhasználatra mennyi volt a kiadás. Ha járműveket magán célokra is használják a kollégák, akkor a két-, vagy három állású kapcsolóval elkülöníthető a hivatali és magán használat, ill. a munkába járás is. Ez a kiegészítő jelentős segítség az üzemanyag- és munkaidő-elszámoláskor. Az útnyilvántartás nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben, hiszen minden adatot a GPS nyomkövető szolgáltat, amelyet módosíthatsz, ha szükséges.

Növekvő egyéni felelősségvállalás

A felületen például engedélyezhetsz magán járműhasználatot meghatározott kilométerig, ami a cég költsége. Az engedélyezett km feletti útvonalakat pedig rendezheted a munkatársakkal, tetszőlegesen meghatározott kilométer alapú díjazással, tehát ez már a kolléga költsége. Beállíthatod, hogy a kollégák megnézhessék: az engedélyezett keret terhére még megtehető távolságot, a keret terhére már megtett távolság üzemanyag költségét, az engedélyezett kereten felül vezetett kilométereket és az azért fizetendő összeget is. Jó, ha a kollégák is látják, milyen költségeket jelent a céges járműhasználat és ennek révén egy keretig döntési szabadságot kapnak, és növekszik az egyéni felelősségvállalás. Nem beszélve arról, hogy a cégvezetésnek ez egy tervezhető költség és nem a körülményeknek szolgáltatja ki magát.

Túraútvonalak optimalizálása

Ügyfelünk azt is megnézi, hogy a céges útvonalak mennyire ideálisak, tényleg látogatják-e a kollégák a megadott ügyfeleit, partnereit és optimális-e a túraterv és betartják-e a fogyasztás szempontjából. Nem mindegy, hogy vannak-e felesleges kitérők. A GPS nyomkövető nagyon pontosan mutatja az adatokat. Azt is látod, hogy mennyi az állásidő, mikor érkezett be az adott helyszínre, vagy területre, mikor hagyta el és mennyit tartózkodott ott. Ha itt kijön a korrigálási igény, akkor az egy gyorsan érvényesülő megtakarítási lehetőség.

Sofőr rangsor megállapítása

Ezt követően ügyfelünk a rendszerben megnézi, rangsorba teszi a kollégákat „sofőrmagatartás” szerint, azaz megnézi, hogy ki, melyik járművet, hogyan vezeti. Nem csak azt látod, hogy ki vezet a legspórolósabban, az is rögtön látszik, hogy ki miatt kell a legtöbbet szervizbe hordani a járművet. Ha közbelépsz, máris pénzt takarítasz meg. A sofőr-azonosítással az sem gond, ha az adott járművet váltott sofőrök vezetik, a kimutatás így is könnyen elvégezhető.

Lojális kolléga motiválása

Mivel a rendszer képes kimutatni különféle szempontok szerint (például tartósan magas fordulatszám, erős fékezés), hogy kik azok a kollégák, akik durván, kik azok, akik kíméletesen vezetik a céges járműveket, egyszerűen generálható a fenti rangsor.

Milyen technikai háttér kell hozzá?

Hol a gyenge pont?

Legyenek olyan rendszereid, amik a céged számára átláthatóságot biztosítanak! Tehát tudj olyan lekérdezéseket nyerni az adminisztrációs és egyéb rendszeredből, amiből pontosan látod, hogy min lehet változtatni.

Milyen rendszer kell hozzá?

Ilyen rendszer például a holazauto.hu GPS alapú jármű-nyomkövető és flottakezelő rendszer, amit az API integrációs nyitottság miatt ha szeretnéd össze tudjuk kötni a saját adminisztrációs rendszereddel.

Milyen eszköz kell hozzá?

A nyomkövető és flottakezelő rendszer adatait a járműbe szerelt GPS nyomkövető eszköz szolgáltatja, amelyből a legjobb a CAN adapterrel kiegészített, vagy azt már tartalmazó eszköz. Legjobbak erre pl. a Teltonika FMB140, vagy FMC150 és váltott sofőrök esetén sofőrazonosítás modul is szükséges. Ezt megteheted a QR kódos azonosítóval, vagy RFID azonosítással. Mindez nem nagy beavatkozás a járműben, autóvillamossági szerelés csupán. Ha szükséged van rá, országos, garanciális szerelő-hálózattal rendelkezünk.

Mit tartalmaz a HolAzAuto.hu rendszer?

GPS nyomkövető eszköz

Az eszköz kiválasztásában segítünk, mert fontos megnézni a jármű kompatibilitását. Kérésedre munkaidőben 1 órán belül visszahívunk.

SIM kártya és előfizetés

Rendszerünk havidíjas, előfizetéses szolgáltatás, amely 100%-ban saját fejlesztésű szoftver. Szolgáltatásunkhoz minden évben több új funkciót adunk ki, amelyekért nem kérünk el plusz díjakat. Az a célunk, hogy a te fejlődéseddel együtt a rendszerünk is egyre több igényedet tudják kiszolgálni.

Telefonos App és online számítógépes kezelőfelület

A praktikus és egyszerű funkciókat a telefonos appon is tudod használni. Ha már komolyabb igényeid vannak, azokhoz az átláthatóság érdekében online, számítógépes kezelő felületet biztosítunk. A flottakezelő kollégák ezt nagyon szeretik.

Saját kapcsolattartó

Az a célunk, hogy szolgáltatásunk használatával közös sikereket érjünk el. Annak érdekében, hogy a legtöbbet ki tudd hozni a rendszerből, saját kapcsolattartót rendelünk hozzád. Ha bármire szükséged van, biztosan eléred munkaidőben és segít! Ha szükséged van rá, online oktatást is tartunk flottakezelő kollégáidnak.

Oktatási anyagok

A rendszer nem bonyolult, de az volt a célunk, hogy minden segítséget megadjunk. Ha szeretnél elmélyedni a részletekben, írásos és videós anyagokat is biztosítunk a rendszerről.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények