Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

GPS jármű nyomkövető használata milyen előnyöket kínál a hajó tulajdonosoknak?

A vizi járművek, különösen a hajók, GPS alapú nyomkövetése számos előnnyel jár a hajótulajdonosok számára, mivel a hajózás sajátos és speciális kihívásokkal jár a szárazföldi járművekhez képest.

Aktuális pozíció meghatározása
A GPS jármű nyomkövető az applikáció térképén pontosan megmutatja a hajó aktuális helyzetét, ami plusz segítség a biztonságos navigáláshoz is, különösen rossz időjárási viszonyok esetén vagy nagy forgalmú vizeken.

Aktuális pozíció megosztása
Nagyon praktikus funkció, ha nem akarjuk hosszan magyarázgatni, hogy pontosan hol horgonyzott le a hajó. Egyszerűen csak elküldjük az applikációból a hajó koordinátáit.

Védelem
Ha a hajó ellopják vagy éppen nem megfelelő módon használja egy bérlő és a telefont sem veszi fel, akkor a GPS nyomkövető applikációjában az aktuális pozícióknál könnyen megtalálható a hajó és a megfelelő intézkedések gyorsan megtehetők. Különösen fontos funkció ez, amikor a hajó külföldi vizeken tartózkodik. Szolgáltatásunk roaming csomaggal is elérhető. Sok idegeskedést megspórolható ezzel a funkcióval.

 

Virtuális kerítések meghatározása és értesítések
A tulajdonosok beállíthatnak virtuális határokat (geofence) egy adott terület körül, vagy éppen adott pontokat (poi pontokat) jelölhetnek ki az alkalmazás térképes felületén. Ha a hajó kilép ebből a területből, vagy belép a lehatárolt területre, vagy poi pontra, a tulajdonos értesítést kap az applikációjában az eseményről. Sokféle beállítási lehetőség áll rendelkezésre.

S.O.S riasztás
Beállítástól függően a GPS jármű nyomkövetők vészhelyzeti riasztási funkcióval is rendelkezhetnek, amelyek automatikusan értesítik a megfelelő személyeket, ha megnyomják a megfelelő gombot.

Múltbeli adatok rögzítése és áttekintése
A GPS jármű nyomkövető rögzíti a hajó mozgását, pozícióit, amit később kiválasztott idő intervallumokra le lehet kérni és elemezni. Tökéletes a vitás kérdések rendezéséhez, hiszen tényadatok állnak rendelkezésre.

A vizi járművek, különösen a hajók, GPS jármű nyomkövetése növeli a biztonságérzetet, a rálátást és kényelmet a hajózást kedvelők számára. A vizi járművek GPS nyomkövetésére már a minőségi alapeszközök is tökéletesen megfelelnek. Akár a Teltonika FMT100 akkumulátorra csatlakoztatható, könnyen mobilizálható eszköz is kiváló választás. A komolyabb eszközök autóvillamossági szerelést igényelnek, de ez sem jár különösebb bontással.

Használd ki a szolgáltatás előnyeit és éld át kényelemben és nyugalomban a legjobb hajózási élményeket!

A négy elem legyen veled, kedvező dagályokkal és nyugodt kikötőkkel! 🙂

www.holazauto.hu csapata.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények