Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Céges költségkeret értelmes és praktikus felhasználása a megtérülő költekezés jegyében: Miért érdemes GPS jármű nyomkövetőre költeni az év végén megmarad keretet?

Az év vége közeledtével, sok cégvezető számára feladat, hogy kihasználjai a végleges költségkeretet. Sok esetben azonban előfordul, hogy egyes költségvetési tétel-csoportoknál maradnak kiadások, és a pénz nem kerül kihasználásra és gyorsan kell döntést hozni. Ilyenkor is érdemes szem előtt tartani a megtérülő költekezés szemléletét. Az egyik olyan terület, amelyre érdemes az utolsó pillanatban is költeni, az a GPS jármű nyomkövető rendszer. Összefoglaljuk miért érdemes ezt a lehetőséget fontolóra venni.

1. Biztonság a kollégáknak és felelősségvállalás
A GPS nyomkövető rendszer elsődleges előnye a biztonság és felelősségvállalás fokozása. A vállalat autóinak nyomon követése lehetővé teszi, hogy azon túl, hogy mindig tudják, hol vannak és hogyan használják a gépjárműveket, biztonságot is kínál. A baleset érzékelő azonnal értesít, hogy bekövetkezett a baleset, ki ül az autóban és hol történt az esemény. Ez akkor is nagyon hasznos, ha a kolléga a balesetkor nincs olyan állapotban, hogy telefonáljon és helyismerete sincs. A nyomkövető megléte növeli a kollégák felelősség érzetét és ösztönzi őket a biztonságos vezetésre. A baleset érzékelés és riasztás növeli a kollégák biztonságát.

2. Költségmegtakarítás
A GPS nyomkövető rendszer segít optimalizálni a járművek használatát és a flotta menedzsmentjét. A pontos adatok alapján könnyen kiderülhet, ha túlzottan hosszú vagy hatékonytalan útvonalakat választanak a sofőrök. Ez segít csökkenteni az üzemanyag fogyasztást és a járművek elhasználódását, ami hosszú távon jelentős költségmegtakarítást eredményez..

3. Pontosság és hatékonyság
A GPS nyomkövető rendszer fokozza a vállalati hatékonyságot is. Azonnali hozzáférést biztosít az aktuális jármű pozíciókhoz és a múltbéli adatok könnyen elemezhetők, a járművek és sofőrök rangsorolhatók. így könnyedén tervezhetők a legoptimálisabb útvonalak és időbeosztások. Ez segít minimalizálni az üzleti időveszteségeket és hatékonytalanságokat.

4. Ellenőrzés és Riasztások
A GPS nyomkövetők lehetővé teszik azonnali értesítést, ha egy jármű vagy sofőr eltér a tervezett útvonaltól vagy veszélyezteti a vállalati vagy biztonsági szabályokat. Ez segít azonnali intézkedéseket tenni, hogy megelőzzék a potenciális problémákat, és javítsák a vállalat hírnevét és biztonságát.

5. Csökkentett ökológiai lábnyom
Ebből a megközelítésből ritkán beszélünk a nyomkövetésről, de mivel a GPS nyomkövető beszerelése egy takarékosabb üzemanyag felhasználást eredményez és a járművek szervízigénye is csökken, a cég ökológiai lábnyoma is csökken.

6. Nyugodt Éjszakák
Az év vége közeledtével a cégvezetők számára még fontosabb, hogy nyugodtak legyenek és kipihenjék az éves mókuskerékben rohanást. A nyugalmat elősegíti, ha tudják, hogy a járműflottát a kollégák biztonságosan és hatékonyan működtetik, hiszen egy járműflotta összértéke nagy összeget képvisel.

Az év végi költségvetés hatékony és értelmes elköltése kihívást jelenthet, de a GPS nyomkövető rendszer beszerzése és telepítése egy befektetés, amely hosszú távon megtérül. Biztonságot, hatékonyságot és költségmegtakarítást hoz a vállalatnak, miközben nyugodt éjszakákat biztosít a cégvezetőknek. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Kérj egyedi ajánlatot kollégáinktól és alapozd meg a következő üzleti éved sikereit! Kezd mindjárt haszonnal az akciós ajánlatok kihasználásával!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények