Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

2024. februártól az Autóbuszoknak is kell útdíjat fizetniük a HU-GO Rendszerben

Az útdíjfizetés egyik fontos változása, hogy 2024. február 1-jétől az autóbuszok is bekerülnek a megtett úttal arányos díjfizetési rendszerbe. Ezen dátumtól kezdve tehát az autóbuszok is kötelesek lesznek úthasználati díjat fizetni az e-útdíj rendszeren keresztül.

Hogyan tudod a fizetős szakaszon megtett utat kiszámolni?
Ne fáraszd magad ezzel! A beépített GPS járműkövető pontosan méri, hogy mennyi fizetős útszakaszon jártál.

Hogyan lehet az útdíj bevallást a legegyszerűbben és költséghatékonyan megoldani, és büntetések se csússzanak be?

Használd a www.holazauto.hu automata GPS alapú HU-GO e-útdíj fizetési rendszert és rendezd utólag az esedékes útdíj költséget! Ez úgy hívják hogy PostPay útdíj fizetés.

Így az útdíj köteles járműveid útdíját nem egy általad előre feltöltött folyószámláról vonja a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató, mert az útdíj megfizetéséhez szükséges fedezetet mi biztosítjuk. Az útdíjat így utólagosan fizetheted meg az általunk kiállított számla alapján, amely a tényleges útdíj használat összegét tartalmazza.

Ezzel elkerülöd az alacsony egyenleg miatti büntetéseket, hiszen nem kell állandóan feltölteni és figyelni a folyószámla egyenleget, mivel utólag fizeted az útdíjat.

Az útdíj változásokról részletes információk a 209/2013. (VI. 18.) Korm. rendeletben találhatók.Az útdíj változások részletei és a díjszámítások pontos mértéke a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. honlapján kerülnek közzétételre, így minden érintett személy és vállalkozás tájékozódhat az új rendszerről és díjakról.

Készülj fel időben és ne maradj le az akciós ajánlatokról!
Buszos cégek előnyben!
www.holazauto.hu

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények