Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

CÉGÜNK GPS JÁRMŰKÖVETŐ ELŐFIZETÉSÉVEL HASZNÁLHATÓ

Online parkolójegy rendszer

A GPS nyomkövető adatai alapján a parkolási rendszer jelzi, ha parkoló övezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A szolgáltatással kövesd nyomon és mutasd ki flottád parkolási költségeit és szokásait.

Könnyen 
kezelhető funkciók

Többet nyújtunk, mint a szokásos mobil parkolójegy applikációk. A GPS technológia miatt figyelmeztet a rendszer a jegy megvásárlására és a parkolás leállítására is. Szolgáltatásunk CERTOP IT minősítéssel rendelkezik, így a hatóságok 100%-ban elfogadják a kimutatott adatokat.

Videó a GPS alapú 
parkolójegy működéséről.

Nincs több elfelejtett leállítás és ezáltal parkolási birság.

Legyen gyors a jegyvásárlásod!

Intézd pár kattintással, kényelmesen, gyorsan a jegyvásárlást és a parkolás leállítását az applikációban, vagy akár a webes felületen! Parkoláshoz nem kell az automatánál bankkártyával, vagy készpénzzel vesződni.

Kerüld el a bírságot!

Kerüld el az extra parkolási költséget/bírságot! A rendszer figyelmeztet, ha díjköteles parkoló zónában parkoltál és figyelmeztet a parkolás leállításra is.

Kezeld könnyedén!

Neked sincs felesleges időd? A rendszert úgy fejlesztettük, hogy könnyen kezelhető, kényelmes felületen időt és pénzt spóroljunk számodra.

Készíts parkolási kimutatásokat!

Legyél képben! Készíts kimutatásokat, hogy mikor, hol, mennyit és milyen költséggel parkoltak járműveid! A webes felületen korlátozó/értesítő szabályokat is beállíthatsz. Például beállíthatod, hogy értesítést kapj, ha parkolási zónában parkol egy járműved.

1

Szerződéskötés

Az Online parkolójegy rendszer előfeltétele, hogy rendelkezz cégünk GPS járműkövető szolgáltatásának előfizetésével. Ezt követően online felületen fogadd el a parkolási rendszerrel kapcsolatos szerződést!

2

Virtuális pénztárca feltöltése

Ahhoz, hogy a felhasználó parkolást indíthasson, első lépésben fel kell töltenie parkolási egyenlegét. Az egyenlegfeltöltés a SimplePay szolgáltatás segítségével, pár kattintással elvégezhető. Az akciós időszakban ha a parkolási egyenleged feltöltöd 5.000 Ft-tal, ügyfelenként egy alkalommal ajándékként adunk plusz 3.000 Ft parkolási egyenlegfeltöltést.

3

Parkolási zónák listázása

A rendszerben kilistázhatod a parkolási zónákat, ahol áttekintheted a díjszabásukat is.

4

Parkolások indítása, leállítása

A parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egyetlen kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására is, amit szintén egyetlen kattintással megállíthatsz.

5

Parkolási tevékenységek áttekintése

Listázd korábbi parkolásaid, készíts kimutatásokat a parkolási költségekről, szokásokról. Tekintsd át, hogy járműveid mikor, hol, mennyit parkoltak és ez mennyibe került neked!

6

Beállíthatsz parkolási szabályokat

A webes felületen lehetőséged van szabályláncokat beállítani. Pl. Beállíthatod, hogy ha egy járműved parkoló zónán belül tartózkodik, akkor egy megjelölt személy azonnal értesítést kapjon erről az eseményről.

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadékot ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés ára járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények