Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kézzel szoktad kitölteni az útnyilvántartást? Van helyette sokkal jobb!

Automata útnyilvántartás

Nem kell többé a papíralapú útnyilvántartás kitöltésével küszködni, és nem kell már idegeskedni, hogy valamelyik kolléga ismét elfelejtette kitölteni. Rendszerünkben számtalan teendő automatizmusokkal elvégezhető, amivel időt is spórolhatsz.

Miért éri meg a GPS alapú Automata útnyilvántartás?

Egy gombnyomással olyan útnyilvántartást hozhatsz létre, amelynek elkészítése korábban sok hasznos időt emésztett fel. Ez az idő jutalom a hasznosabb vagy pihentetőbb tevékenységekre és nem kell többé a végtelen papírmunkával idegeskedni, amely korábban csak feltartotta a munkát és bevételt sem generált.

Azonnal tudni fogod, ha a cégedben előfordul feketefuvar, vagy üzemanyag visszaélés. A gyorshajtások elkövetői is azonnal beazonosíthatók és a helyszín is. A károkozó, amortizáló járművezetési stílus is kiszűrhető. Ezzel évente több százezer, a nagyobbak pedig akár több millió forintot is megtakaríthatnak. Kövesd járműveid és nézd meg ki, mikor, hol és hogyan vezeti és vezette járműveid és mindezt mennyi üzemanyaggal, és költséggel! Állíts be szabályokat és értesítéseket tartósan magas fordulatszám és tartósan magas sebesség esetére is!

Ha járművedet magán célon túl cégesen is használod, akkor a két-, vagy három állású kapcsolóval elkülönítheted a hivatali és magán használatot, ill. a munkába járást is. Ez a kiegészítő jelentős segítség az üzemanyag- és munkaidő-elszámoláskor. Az útnyilvántartás nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben.

A felületen például engedélyezhetsz magán járműhasználatot meghatározott kilométerig, ami a cég költsége. Az engedélyezett km feletti útvonalakat pedig rendezheted a munkatársakkal, tetszőlegesen meghatározott kilométer alapú díjazással, tehát ez már a kolléga költsége. Beállíthatod, hogy a kollégák megnézhessék: az engedélyezett keret terhére még megtehető távolságot, a keret terhére már megtett távolság üzemanyag költségét, az engedélyezett kereten felül vezetett kilométereket és az azért fizetendő összeget is.​

Akikkel nap mint nap együtt dolgozunk​

Többet nyújtunk, mint a szokásos GPS jármű nyomkövető applikációk.
Saját fejlesztésű rendszerünket folyamatosan frissítjük a legújabb piaci igényeknek megfelelően. Saját tanácsadót rendelünk ügyfeleinkhez. Nem csak addig vagy fontos, amíg megkötjük a szerződést! Az a célunk, hogy együtt legyünk sikeresek, segítünk, hogy a legjobban használd ki a rendszerünk adta lehetőségeket!

Videó a szolgáltatásunk működéséről.

Ismerd meg teljesen automatikus megoldásunk működését!

Rendszer beállítása pillanatok alatt

Intézd pár kattintással, kényelmesen a rendszer beállítását! Minden új jármű és eszköz beállítása elvégezhető a webes felületen valamint a telefonos applikációban.

Teljesen automatikus kitöltés

Rendszerünket úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebb külső beavatkozással működtethető legyen, így tényleg rengeteg munkaidőt spórolsz.

Dokumentum letöltése

Közúti ellenőrzés? ÁFA visszaigénylés? A szükséges dokumentumokat elérheted pár kattintással akár a telefonodról is!

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?

Több ezer ügyfelünk van. Íme néhány közülük és véleményük a szolgáltatásainkról.

"Céges gépjárműveink nyomkövetésére és menetlevelek automatikus készítésére használjuk a HOL AZ AUTO felületet. A valós idejű nyomonkövetésnek köszönhetően mindig látjuk a járműveink aktuális és múltbéli pozícióit, hogy ki vezeti az autót és milyen vezetési stílussal. Néhány kattintással készíthető útnyilvántartás, elektronikus menetlevél. Minden olyan cégnek, vállalkozásnak ajánlom ennek a nyomkövető rendszernek a használatát, akik gépjárműveik mozgásának felügyeletét és a menetleveleiket egy felületen szeretnék látni.”
Németh Györgyi | Zala-elektro Kft.
Logisztikai vezető
“A szolgáltatás nagyban megkönnyíti a munkánkat, gépjárműveink nyomkövetése, aktuális pozíciójának meghatározása hatékonyabb, pontosabb szervezést tesz lehetővé, emellett olyan kimutatásokat lehet lekérni, amely megmutatja a járművek fogyasztását, és futásteljesítményét, ennek köszönhetően elősegítik, egyes esetekben kiváltják adminisztrációs feladatainkat. Az eszközök technikai támogatása mind beépítés mind az üzemeltetés tekintetében kimagasló, egyedi igények esetén készséggel állnak rendelkezésünkre. Köszönjük a kitartó munkátokat!”
Vantuch József | One Touch Alarm Kft
Tulajdonos
bls logo

Bls Service Kft.

AlbaPosta

ALBA-Posta Kft.

Amivel nem foglalkozunk:

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak.

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények