Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Te nem unod már ezt az állandó válsághelyzetet? Hogy mindig van valami, ami felborítja a terveid?

Vedd vissza az irányítást pénztermelő GPS nyomkövetővel!

Ha eleged van abból, hogy rángatnak a körülmények, ha eleged van abból, hogy satu pozícióban vagy, akkor nézd meg, hogyan tudsz pénzt felszabadítani vállalkozásodban úgy, hogy a végén a kollégák is motiváltabbak!

Nézd meg a lépéseket, hogy ügyfeleink mit tesznek, ha elszáll az üzemanyagár!

Ügyfelünk lekérdezéssel kimutatja a HolAzAuto.hu GPS jármű nyomkövető és flottakezelő rendszerünkből, hogy pontosan mennyi üzemanyagot fogyaszt a flottája, de persze személyekre, járművekre, időszakokra is le tudja bontani, ki tudja mutatni és rangsorba is tudja állítani.

Elkülöníti, hogy a céges- és magánhasználatra mennyi volt a kiadás. Ha járműveket magán célokra is használják a kollégák, akkor a két-, vagy három állású kapcsolóval elkülöníthető a hivatali és magán használat, ill. a munkába járás is. Ez a kiegészítő jelentős segítség az üzemanyag- és munkaidő-elszámoláskor. Az útnyilvántartás nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben, hiszen minden adatot a GPS nyomkövető szolgáltat, amelyet módosíthatsz, ha szükséges.

A felületen például engedélyezhetsz magán járműhasználatot meghatározott kilométerig, ami a cég költsége. Az engedélyezett kilóméter feletti útvonalakat pedig rendezheted a munkatársakkal, tetszőlegesen meghatározott kilométer alapú díjazással, tehát ez már a kolléga költsége. Beállíthatod, hogy a kollégák megnézhessék: az engedélyezett keret terhére még megtehető távolságot, a keret terhére már megtett távolság üzemanyag költségét, az engedélyezett kereten felül vezetett kilométereket és az azért fizetendő összeget is. Jó, ha a kollégák is látják, milyen költségeket jelent a céges járműhasználat és ennek révén egy keretig döntési szabadságot kapnak, és növekszik az egyéni felelősségvállalás. Nem beszélve arról, hogy a cégvezetésnek ez egy tervezhető költség és nem a körülményeknek szolgáltatja ki magát.

Ügyfelünk azt is megnézi, hogy a céges útvonalak mennyire ideálisak, tényleg látogatják-e a kollégák a megadott ügyfeleit, partnereit és optimális-e a túraterv és betartják-e a fogyasztás szempontjából. Nem mindegy, hogy vannak-e felesleges kitérők. A GPS nyomkövető nagyon pontosan mutatja az adatokat. Azt is látod, hogy mennyi az állásidő, mikor érkezett be az adott helyszínre, vagy területre, mikor hagyta el és mennyit tartózkodott ott. Ha itt kijön a korrigálási igény, akkor az egy gyorsan érvényesülő megtakarítási lehetőség.

Ezt követően ügyfelünk a rendszerben megnézi, rangsorba teszi a kollégákat „sofőrmagatartás” szerint, azaz megnézi, hogy ki, melyik járművet, hogyan vezeti. Nem csak azt látod, hogy ki vezet a legspórolósabban, az is rögtön látszik, hogy ki miatt kell a legtöbbet szervizbe hordani a járművet. Ha közbelépsz, máris pénzt takarítasz meg. A sofőrazonosítással az sem gond, ha az adott járművet váltott sofőrök vezetik, a kimutatás így is könnyedén elvégezhető.

Mivel a rendszer képes kimutatni különféle szempontok szerint (például tartósan magas fordulatszám, erős fékezés), hogy kik azok a kollégák, akik durván, kik azok, akik kíméletesen vezetik a céges járműveket, egyszerűen generálható a fenti rangsor.

Egyetérthetünk abban, hogy ha megdolgoztál azért, hogy legyen a cégben a kollégák által használható jármű, akkor jogos elvárás, hogy vigyázzanak rá. Aki pedig nem úgy kezeli, hogy „Áááá! Mindegy, céges kocsi, nem érdekes!” tehát felelősen vezeti a kocsit, azt érdemes kiemelni, jutalmazni, pozitív megerősítést adni számára, mert ő egy lojális kolléga.

Milyen technikai háttér kell hozzá?

Legyenek olyan rendszereid, amik a céged számára átláthatóságot biztosítanak! Tehát tudj olyan lekérdezéseket nyerni az adminisztrációs és egyéb rendszeredből, amiből pontosan látod, hogy min lehet változtatni.

Ilyen rendszer például a holazauto.hu GPS alapú jármű-nyomkövető és flottakezelő rendszer, amit az API integrációs nyitottság miatt ha szeretnéd össze tudjuk kötni a saját adminisztrációs rendszereddel.

A nyomkövető és flottakezelő rendszer adatait a járműbe szerelt GPS nyomkövető eszköz szolgáltatja, amelyből a legjobb a CAN adapterrel kiegészített, vagy azt már tartalmazó eszköz. Legjobbak erre pl. a Teltonika FMB140, vagy FMC150 és váltott sofőrök esetén sofőrazonosítás modul is szükséges. Ezt megteheted a QR kódos azonosítóval, vagy RFID azonosítással. Mindez nem nagy beavatkozás a járműben, autóvillamossági szerelés csupán. Ha szükséged van rá, országos, garanciális szerelőhálózattal rendelkezünk.

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a neked megfelelő és járműveiddel kompatibilis nyomkövető eszközt. Kollégáink segítenek a kiválasztásban.

Mit tartalmaz a HolAzAuto.hu rendszer?

Az eszköz kiválasztásában segítünk, mert fontos megnézni a jármű kompatibilitását. Kérésedre munkaidőben 1 órán belül visszahívunk.

Rendszerünk havidíjas, előfizetéses szolgáltatás, amely 100%-ban saját fejlesztésű szoftver. Szolgáltatásunkhoz minden évben több új funkciót adunk ki, amelyekért nem kérünk el plusz díjakat. Az a célunk, hogy a te fejlődéseddel együtt a rendszerünk is egyre több igényedet tudják kiszolgálni.

A praktikus és egyszerű funkciókat a telefonos appon is tudod használni. Ha már komolyabb igényeid vannak, azokhoz az átláthatóság érdekében online, számítógépes kezelőfelületet biztosítunk. A flottakezelő kollégák ezt nagyon szeretik.

Az a célunk, hogy szolgáltatásunk használatával közös sikereket érjünk el. Annak érdekében, hogy a legtöbbet ki tudd hozni a rendszerből, saját kapcsolattartót rendelünk hozzád. Ha bármire szükséged van, biztosan eléred munkaidőben és segít! Ha szükséged van rá, online oktatást is tartunk flottakezelő kollégáidnak.

A rendszer nem bonyolult, de az volt a célunk, hogy minden segítséget megadjunk. Ha szeretnél elmélyedni a részletekben, írásos és videós anyagokat is biztosítunk a rendszerről.

Akikkel nap mint nap együtt dolgozunk​

Többet nyújtunk, mint a szokásos GPS jármű nyomkövető applikációk.
Saját fejlesztésű rendszerünket folyamatosan frissítjük a legújabb piaci igényeknek megfelelően. Saját tanácsadót rendelünk ügyfeleinkhez. Nem csak addig vagy fontos, amíg megkötjük a szerződést! Az a célunk, hogy együtt legyünk sikeresek, segítünk, hogy a legjobban használd ki a rendszerünk adta lehetőségeket!

Videó a szolgáltatásunk működéséről.

Ismerd meg teljesen automatikus megoldásunk működését!

Mit mondanak rólunk az ügyfeleink?

Több ezer ügyfelünk van. Íme néhány közülük és véleményük a szolgáltatásainkról.

"Céges gépjárműveink nyomkövetésére és menetlevelek automatikus készítésére használjuk a HOL AZ AUTO felületet. A valós idejű nyomonkövetésnek köszönhetően mindig látjuk a járműveink aktuális és múltbéli pozícióit, hogy ki vezeti az autót és milyen vezetési stílussal. Néhány kattintással készíthető útnyilvántartás, elektronikus menetlevél. Minden olyan cégnek, vállalkozásnak ajánlom ennek a nyomkövető rendszernek a használatát, akik gépjárműveik mozgásának felügyeletét és a menetleveleiket egy felületen szeretnék látni.”
Németh Györgyi | Zala-elektro Kft.
Logisztikai vezető
“A szolgáltatás nagyban megkönnyíti a munkánkat, gépjárműveink nyomkövetése, aktuális pozíciójának meghatározása hatékonyabb, pontosabb szervezést tesz lehetővé, emellett olyan kimutatásokat lehet lekérni, amely megmutatja a járművek fogyasztását, és futásteljesítményét, ennek köszönhetően elősegítik, egyes esetekben kiváltják adminisztrációs feladatainkat. Az eszközök technikai támogatása mind beépítés mind az üzemeltetés tekintetében kimagasló, egyedi igények esetén készséggel állnak rendelkezésünkre. Köszönjük a kitartó munkátokat!”
Vantuch József | One Touch Alarm Kft
Tulajdonos
bls logo

Bls Service Kft.

AlbaPosta

ALBA-Posta Kft.

Amivel nem foglalkozunk:

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak.

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények