Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Nézd meg legújabb akciónkat!

Nyerj ki még több hasznos információt a CAN kompatibilis és CAN-t tartalmazó eszközök használatával!

Listaár Akció!

GPS jármű nyomkövető akció! GPS jármű nyomkövető 29 900 Ft + ÁFA helyett most 24 900 Ft + ÁFA akciós áron érhető el, csak a készlet erejéig. A részletekért keresd személyes kapcsolattartód!

GPS eszköz mellé kiegészítésként vásárolható menetrögzítő kamera teljes szettjének akciós ára
19.200 Ft + áfa.

Ha GPS nyomkövető nélkül szeretnél vásárolni komplett menetrögzítő kamera szettet, azt 29.900 Ft + áfáért tudjuk biztosítani.

*Áraink forintban és nettóban értendőek. A tájékoztatás nem teljeskörű, bővebb információért keress bizalommal!

0 Ft befektetéssel bérelj új GPS nyomkövető eszközt kedvezményesen, ingyenes beszereléssel, most akár 
3 190 Ft-os havidíjjal! 
Az eszközre örökös garanciát vállalunk. Minél több járműre választod ezt a konstrukciót, annál nagyobb kedvezményeket tudunk biztosítani számodra. A bérlés megadja a kényelmet és a nyugalmat, hiszen a szerelési díjat sem kell kifizetned.

A kedvező bérléses előfizetési csomag tartalmazza: GPS eszköz SIM kártyával, CAN modullal + ingyenes alapszerelés + applikáció + webes flottakezelő felület + online parkolójegy modul + folyamatos, ingyenes tanácsadás.

*Áraink forintban és nettóban értendőek. A tájékoztatás nem teljeskörű, bővebb információkért keress bizalommal!

Ne fizess több büntetést elfelejtett parkolás leállításért! A GPS nyomkövető adatai alapján a parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A szolgáltatással nyomon követheted és kimutathatod a flottád parkolási költségeit és szokásait. Kérd a funkciót a kapcsolattartódtól!

Nézd meg a HolAzAuto teljes szolgáltatási palettáját!

Hűséges ügyfeleinknek jelentős kedvezményeket biztosítunk csomagváltás esetén! 

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés díja járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

INFO

Kapcsolat

Ügyfél vélemények