Utasregisztráció

Digitális jegykezelő rendszer vállalatok számára

Az Utasregisztráció modul könnyen használható megoldást kínál az utasok regisztrációjára. A modul használata csökkenti a papírmunkát, javítja az elszámoltathatóságot és segíti a menetrend optimalizálását, az utas- és e-jegykezelést egyszerűvé és hatékonnyá teszi.

Hozd ki a legtöbbet a szállítási szerződésből!

Menedzseld szállítási szerződéseid digitális jegykezelő rendszerünkkel az elszámoltathatóság javítása és az adminisztrációval töltött idő csökkentése érdekében.

1

Válaszd ki az aktuális utat

A sofőr egyetlen kattintással kiválaszthatja az aktuális útvonalat a rendelkezésre álló listából.

A sofőr nem csak egy útvonalat működtethet, a rendelkezésére álló útvonalak bármelyikét választhatja. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

2

Hozd létre az e-jegyeket

A beszállókártyák az asztali alkalmazás segítségével állíthatók elő.

A bérletek elektronikusan vagy nyomtatott formában is terjeszthetőek. Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Utasok

Az adott útvonalon megengedett utasszám a szerződésben kerül megállapításra, de minden esetben az útvonalon használt szállítóeszköz maximális kapacitását is figyelembe vesszük.

Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződés 20 utast enged meg, de a használt jármű legálisan 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

4

Azonosítás

Több azonosítási módszert kínálunk, ezért a beszállítási eljárás könnyen alkalmazkodik a különböző üzleti igényekhez.

Az e-jegyek hitelesítését a sofőr végzi, ezt alkalmazásuk naplózza, így a bérletek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető. A beszállási jogosultságokat, a menetrendet és az útvonal típusokat még azután is frissítheti, hogy az utasok megkapták az e-jegyet.

5

Az Utasregisztráció előnyei

Az alkalmazás használatának számos előnye van.

Valós idejű és historizált adatokat biztosítunk az utaslistáidról, menetrendjeidről, a jegyek érvényességéről és az utak teljesítéséről. Az Utasregisztráció modulhoz kapcsolódó adatok elemzésére és exportálására többféle lekérdezést futtathatsz.

Funkciók

Holazautó gps adatok kiértékelése
Tömeges műveletek

Hozd létre a szükséges számú e-jegyet egyetlen kattintással.

Ennek előfeltétele egy szállítási szerződés. Lekérdezhetsz egy adott időszakot vagy akár gyakran használt intervallumokat. A rendszerben PDF formátumban rögzíthetők a szállító cég és a partnere között megkötött szerződés adatai, illetve a szállítással kapcsolatos alapvető információk.
Kiértékelés

A járműveid által megtett útvonalak elemzésével fontos információkat szerezhetsz a hatékonyságról, üzemanyagköltségekről, szabálykövetésről és számos más, fontos információról.

Értékeld az útszakaszok hosszát és időtartamát, ellenőrizd a maximális és az átlagos sebességet, a magán- és hivatali használatot. Az értékelt adatokat különféle formátumokban exportálhatod: Excel, Kiterjesztett Excel Hola PDF, PDF Menetlevél, CSV.

Útvonaltípusok

Az útvonalak jellemzői, tulajdonságai és száma kizárólag a szerződő felek üzleti igényeitől függ.

Különböző típusokat lehet létrehozni eltérő utasszámok megadásával és a kívánt szerződés érvényességének beállításával. Ezek az útvonaltípus létrehozása után sablonként használhatóak, így bármikor elindítható egy új útvonal.

Elszámoltathatóság

Gyors és egyszerű költségelszámolás.

Az Utasregisztráció modul használatával a szerződésben foglalt üzleti megállapodás feltételei könnyen ellenőrizhetők, valamint visszamenőlegesen is gyorsan és átláthatóan elszámolható.

Árak

Utasregisztráció modul

70 000 Ft / hó

teljes flottára
+ végpontonként 1 000 Ft / hó

Az Utasregisztráció modul könnyen használható megoldást kínál az utasok regisztrációjára. A modul használata csökkenti a papírmunkát, javítja az elszámoltathatóságot és az menetrend optimalizálását, az utas- és e-jegykezelést egyszerűvé és hatékonnyá teszi.

Telefon GPS pozíciók követése

Elérhető 1 000 Ft/hótól

Használd a céges okostelefon flotta helyadat szolgáltatására épülő járműflotta-kezelési megoldásunkat! Ellenőrizd a járművek útvonalait, elemezd a megtett távolságokat, az átlag és maximális sebességeket!

Járműkövetés GPS eszközzel

Elérhető 2 200 Ft* / hótól

Elemezd járműveid útvonalait és a megtett távolságokat, vizsgáld az üzemanyagköltséget távolság vagy üzemidő alapján! Ellenőrizd az átlag és maximális sebességeket, a bejárt területet, a rakomány hőmérsékletét!

Feladatkiosztás mobil eszközökre

Ütemezd munkatársaid feladatait előre, oszd ki a teendőket távolról! Kollégáid a feladatlistájukat androidos készüléken kezelhetik, és aktualizálhatják feladataik státuszát. A mobil eszközön beállított státuszt a webes alkalmazásban ellenőrizheted.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

0 %

Kezdjük! Válaszd ki, mely funkciók érdekelnek:

Rendben, hány eszközt szeretnél követni?

Hol hallottál a HolAzAutóról?

Kérlek, add meg az elérhetőséged