Egy új, applikáció alapú szolgáltatás

Telefon GPS pozíciók követése

A HolAzAutó rendszere a céges mobiltelefonok helyadatait, GPS pozícióit dolgozza fel és ennek eredménye egy praktikus, rugalmasan használható nyomkövetési és flottakezelési megoldás. Ha szeretnéd, hogy a nyomkövetés a jármű elhagyása után is folytatódjon, akkor ez a megoldás ideális cégednek.

Vágj bele 0 Ft befektetéssel! 0 Ft GPS eszközár, 0 Ft szerelési díj, 0 Ft rejtett költség. Kedvezményes havidíj telefononként 1 000 Ft.

Holazautó gps adatok kiértékelése
Költséghatékony megoldás flottakezelésre

Nem kell GPS eszközt vásárolnod, sem bérelned és szerelési díjat sem kell fizetned. A havidíjas szolgáltatás tartalmazza az applikációt + a webes flottakezelő felületet + folyamatos, ingyenes tanácsadást.
A szolgáltatással megkapod a munkafolyamat-követést és -kezelést, csevegési funkciót, valós idejű térképes járműkövetést és még számos más hasznos funkciót.

GPS pozíciók követése telefonnal

Valós idejű járműfigyelés és utólagos útvonal kiértékelés

Járműveid valós idejű pozícióit és mozgását megjelenítjük OSM vagy Google térképen. A rendszer által összegyűjtött adatokat feldolgozva később elemzéseket készíthetsz, riportokat futtathatsz. Exportáld a kiértékelt eredményeket népszerű formátumokban: PDF, XLS, CSV.

Kiértékelés

A Kiértékelés funkcióval elemezheted akár a teljes flottád által megtett útvonalakat és távolságokat. Az üzemanyagköltséget kimutathatod a megtett távolság vagy az üzemidő függvényében is. Analizálhatod az útvonalak hosszát és időtartamát, de a maximális és az átlagos sebességet is ellenőrizheted.

Szabálykezelés

A flotta járműveihez kapcsolódó számos eseményt detektálhatsz a létrehozott szabályláncok segítségével. Ha úgy állítod be, minden alkalommal figyelmeztetést kapsz, amikor szabálysértés történik. Azonnal tudomást szerezhetsz a fontos eseményekről, így időben tudsz reagálni rájuk. A szabályok detektálhatnak: gyorshajtást, magas fordulatszámot, alacsony akkumulátor töltöttséget, változó üzemanyagszintet, vontatást, terület elhagyást, és sok más eseményt. A szabálysértési eseményeket összesítve exportálhatod is.

Aktuális pozíciók

Ez az a felület, amely mindig látható egy diszpécser irodában. Az összes jármű egyszerre jelenik meg a térképen minden információval és részlettel együtt, amelyek fontosak lehetnek egy járműflottát fenntartó vállalkozás számára. A vezetési és állás idő, az aktuális sebesség, a földrajzi koordináták, a cím, az akkumulátor feszültség, a raktér hőmérséklete, a sofőr telefonszáma és még sok egyéb, fontos információ egy pillanat alatt elérhetőek.

Jogosultságok

Ezt a funkciót kifejezetten céges vagy vállalati ügyfelek számára fejlesztettük ki, bár egyéni felhasználók számára is hasznos lehet. A jogosultságkezelő segítségével korlátozhatod a hozzáférhető adatok körét egy funkción belül. Ilyen módon egyes szervezeti egységek csak a saját adataikat láthatják, mások pedig többet. Praktikus példa erre, amikor a beszerzési, marketing vagy pénzügyi részleg nem látja a menedzsment járműveit, miközben ők láthatják a társasághoz tartozó összes járművet.

HolADisplay

Mobil alkamazásunk sok hasznos funkciót kínál. Megfigyelheted járműveid helyzetét valós időben, utólag is ellenőrizheted az útvonalakat, de az alkalmazással sofőrazonosítást is végezhetsz és figyelemmel kísérheted egy fontos munkafolyamat aktuális állapotát is. Munkatársaid napi feladataikat mobiltelefonon is át tudják tekinteni, a feladatokhoz fűzhetnek megjegyzést, valamint jelezhetik annak elkészültét. Beépítettük a chat funkciót is, így mindent megtehetsz egy helyen.

Telefon GPS pozíciók követése

Flottakezelő funkciók

A Flottakezelő modul számos hasznos funkciót kínál. Kövesd figyelemmel a költségeket, állítsd be az ütemezett értesítéseket, hogy ne maradj le egyetlen határidőről sem.

Eszközök

Miután a mobil alkalmazást telepítetted és megfelelően beállítottad, az okostelefonod lesz a nyomkövető eszköz. Ez a menü ezeket az eszközöket jeleníti meg egy többfunkciós listában, amely felgyorsítja és egyszerűvé teszi a keresést.

Járművek

Rendszerünk az eszköz-jármű párost funkcionálisan egységként kezeli, ezért fontos, hogy a rendszerben minden eszköz kapcsolódjon egy járműhöz, amelyet a valós műszaki adatok figyelembevételével hoztak létre. Többek között ez a sofőrazonosítás funkció előfeltétele is.

Partnercégek

Abban az esetben, ha vállalkozásod kapcsolatban áll olyan partnerekkel, akik fontos szerepet játszanak az üzletmenetben, ezen a felületen tárolhatod a velük kapcsolatos információkat. Partnereid elsődleges elérhetőségei a listán jól látható helyen jelennek meg, így nem kell e-mail címeket vagy telefonszámokat keresned. Költségkimutatást is készíthetsz ezekről a cégekről.

Flotta események és értesítések

Ezzel a funkcióval bármilyen eseményt rögzíthetsz és kezelhetsz a flottáddal kapcsolatban. Beállíthatsz emlékeztetőt műszaki vizsgára, az éves szervizre, a biztosítási díjfizetésre vagy bármely más eseményre. Eldöntheted, hogy az emlékeztetőt egy hónappal, egy héttel vagy egy nappal az esemény előtt kapd meg.

Költségek

Itt található a rendszerben regisztrált összes költség listája. Mivel a kiadásokat az alkalmazás több menüpontjában rögzítheted, ezt a menüt azért alakítottuk ki, hogy mindet egy helyen megtaláld.

Személyek

Alkalmazásunk lehetőséget ad a sofőrazonosításra, és pénzügyi kimutatások készítésére. Ezek a szolgáltatások csak akkor működnek, ha regisztrálod az érintett személyeket. Ezen felül nyilvántartásba vehetsz személyeket adminisztratív vagy egyéb célokból is.

Feladatkiosztás mobil eszközökre

Ütemezd munkatársaid feladatait előre, oszd ki a teendőket távolról! Kollégáid a feladatlistájukat androidos készüléken kezelhetik, és aktualizálhatják feladataik státuszát. A mobil eszközön beállított státuszt a webes alkalmazásban ellenőrizheted.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

0 %

Kezdjük! Válaszd ki, mely funkciók érdekelnek:

Rendben, hány eszközt szeretnél követni?

Hol hallottál a HolAzAutóról?

Kérlek, add meg az elérhetőséged