Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Szabálykezelő

Tartós gyorshajtás, tartósan magas fordulatszám, késés a munkából, túl hosszú állásidő, merülő akkumulátor, egy helyben járatás? Értesülj azonnal minden fontos eseményről!

Hozz létre szabályokat és állíts be automatizmusokat!

A kollégák tudni fogják, hogy odafigyelsz. A kontroll fontos visszatartó erő! Használd az előre gyártott szabály sablonokat, vagy kombináld szabadon a szabály elemeket!

Tartsd rajta a szemed a járműveiddel kapcsolatos legfontosabb adatokon és információkon, a szabálykezelő modulban beállítható automatizmusok segítségével! Előre legyártottunk szabály sablonokat a leggyakrabb kérések alapján. De te is szabadon összeállíthatsz szabályokat, hogy milyen eseményláncok bekövetkeztéről szeretnél értesítéseket kapni.

Beállítástól függően, akár az éjszaka közepén is küldünk értesítést azokról az általad fontosnak ítélt eseményekről, amelyek detektálására szabályt vagy automatizmust hoztál létre.

Ismerj meg még több prémium funkciót!

Ne maradj le a legfrissebb újításokról! Ami biztos, hogy mindig vannak új kihívások. Legyél lépéselőnyben a HolAzAuto funkcióinak használatával!

Nézd meg a HolAzAuto teljes szolgáltatási palettáját!

Hűséges ügyfeleinknek jelentős kedvezményeket biztosítunk csomagváltás esetén! 

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények