Online parkolási rendszer

Cégünk GPS járműkövető előfizetésével használható

Online parkolójegy rendszer

A GPS nyomkövető adatai alapján a parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A szolgáltatással kövesd nyomon és mutasd ki flottád parkolási költségeit és szokásait.

Járműnyomkövetés

A szolgáltatás funkciói

Legyen gyors a jegyvásárlásod!

Intézd pár kattintással, kényelmesen, gyorsan a jegyvásárlást és a parkolás leállítását az applikációban, vagy akár a webes felületen! Parkoláshoz nem kell az automatánál bankkártyával, vagy készpénzzel vesződni.

Kerüld el a bírságot!

Kerüld el az extra parkolási költséget/bírságot! A rendszer figyelmeztet, ha díjköteles parkolózónában parkoltál és figyelmeztet a parkolás leállításra is.

Készíts parkolási kimutatásokat!

Legyél képben! Készíts kimutatásokat, hogy mikor, hol, mennyit és milyen költséggel parkoltak járműveid! A webes felületen korlátozó/értesítő szabályokat is beállíthatsz. Például beállíthatod, hogy értesítést kapj, ha parkolási zónában parkol egy járműved.

Kezeld könnyedén!

Neked sincs felesleges időd? A rendszert úgy fejlesztettük, hogy könnyen kezelhető, kényelmes felületen időt és pénzt spóroljunk számodra.

Egyszerű lépések a hatékonyságért

1

Szerződéskötés

Az Online parkolójegy rendszer előfeltétele, hogy rendelkezz cégünk GPS járműkövető szolgáltatásának előfizetésével. Ezt követően online felületen fogadd el a parkolási rendszerrel kapcsolatos szerződést!

A sofőr nem csak egy útvonalat működtethet, a rendelkezésére álló útvonalak bármelyikét választhatja. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

2

Virtuális pénztárca feltöltése

Ahhoz, hogy a felhasználó parkolást indíthasson, első lépésben fel kell töltenie parkolási egyenlegét. Az egyenlegfeltöltés a SimplePay szolgáltatás segítségével, pár kattintással elvégezhető. Az akciós időszakban ha a parkolási egyenleged feltöltöd 5.000 Ft-tal, ügyfelenként egy alkalommal ajándékként adunk plusz 3.000 Ft parkolási egyenlegfeltöltést.

A bérletek elektronikusan vagy nyomtatott formában is terjeszthetőek. Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Parkolási zónák listázása

A rendszerben kilistázhatod a parkolási zónákat, ahol áttekintheted a díjszabásukat is.

Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződés 20 utast enged meg, de a használt jármű legálisan 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

4

Parkolások indítása és leállítása

A parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egyetlen kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a pakolás leállítására is, amit szintén egyetlen kattintással megállíthatsz.

Az e-jegyek hitelesítését a sofőr végzi, ezt alkalmazásuk naplózza, így a bérletek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető. A beszállási jogosultságokat, a menetrendet és az útvonal típusokat még azután is frissítheti, hogy az utasok megkapták az e-jegyet.

5

Parkolási tevékenységek áttekintése

Listázd korábbi parkolásaid, készíts kimutatásokat a parkolási költségekről, szokásokról. Tekintsd át, hogy járműveid mikor, hol, mennyit parkoltak és ez mennyibe került neked!

Valós idejű és historizált adatokat biztosítunk az utaslistáidról, menetrendjeidről, a jegyek érvényességéről és az utak teljesítéséről. Az Utasregisztráció modulhoz kapcsolódó adatok elemzésére és exportálására többféle lekérdezést futtathatsz.

6

Beállíthatsz parkolási szabályokat

A webes felületen lehetőséged van szabályláncokat beállítani. Pl. Beállíthatod, hogy ha egy járműved parkoló zónán belül tartózkodik, akkor egy megjelölt személy azonnal értesítést kapjon erről az eseményről.

Valós idejű és historizált adatokat biztosítunk az utaslistáidról, menetrendjeidről, a jegyek érvényességéről és az utak teljesítéséről. Az Utasregisztráció modulhoz kapcsolódó adatok elemzésére és exportálására többféle lekérdezést futtathatsz.

Ügyfeleink véleménye

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeréhez.

Ügyfeleink tapasztalatai

Tekintsd meg, hogy ügyfeleink mire és hogyan használják szolgáltatásunkat!

Néhány referenciánk

Ők a HolAzAutó járműkövető szolgáltatást választották. Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük.

Árak

Széleskörű funkciókínálat, minőségi szolgáltatás, reális áron.

GPS ESZKÖZ VÁSÁRLÁS

24 900 Ft*

29 500 Ft
GPS eszköz ára

2 600 Ft* -tól

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Fix eszköz beszerelési díja járművenként

0 Ft

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

+ 1 000 - 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

Legnépszerűbb

GPS ESZKÖZ BÉRLÉS

0 Ft*

GPS eszköz ára
a CAN modult is tartalmazza

3 190 Ft*

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Beszerelési díj bérelt eszközzel járművenként

0 Ft*

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

 + 1 000 - 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

EGYEDI ÁRAZÁS

Egyedi

29 500 Ft
GPS eszköz ára

Flottaméret függő

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Beszerelési díj bérelt eszközzel járművenként

0 Ft*

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

 + 1 000 - 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés ára járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Kedvezmények

GPS eszköz vásárlásakor az éves díjfizetés esetén a szolgáltatás díjából ELENGEDÜNK 1 HÓNAPOT. Továbbá jelentős összeget takaríthatsz meg a FLOTTAKEDVEZMÉNNYEL is.

Ingyenes kipróbálás óvadékkal

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadékot ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. Amennyiben tetszik a szolgáltatás és szerződsz velünk, az óvadék árát beszámítjuk. Ha másként döntesz, természetesen visszakapod az óvadék összegét.
Próbáld ki szolgáltatásunkat kockázatmentesen a kaució befizetése után!

Garanciális országos szerelőhálózat

A Fix GPS eszközök beszerelését, egyeztetést követően, garanciális, országos szerelőhálózatunkban autóvillamossági szakember végzi el. Nem igényel jelentős beavatkozást és gyors a folyamat. Több jármű és több kiegészítő behelyezése esetén minimálisan több időre kell számítani. ​​A nyomkövető eszköz vásárlásakor 1 év garanciát vállalunk (saját szerelő partner bekötése esetén). Bérlés esetén a garancia a szerződés teljes időtartamára vonatkozik.

Segítő bemutató videók a rendszer főbb funkcióiról

Használd ki a számodra leghasznosabb funkciókat!

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.