Online parkolási rendszer

Cégünk GPS járműkövető előfizetésével használható

Online parkolójegy rendszer

A GPS nyomkövető adatai alapján a parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A szolgáltatással nyomonkövetheted és kimutathatod a flottád parkolási költségeit és szokásait.

vehicle gps data telematics system

A szolgáltatás előnyei

Kényelmes

Intézd pár kattintással, kényelmesen, gyorsan a jegyvásárlást és a parkolás leállítását az applikációban, vagy akár a webes felületen! Parkoláshoz nem kell az automatánál bankkártyával, vagy készpénzzel vesződnöd. 

Költséghatékony

Kerüld el az extra parkolási költséget/bírságot! A rendszer figyelmeztet, ha díjköteles parkolózónában parkoltál és figyelmeztet a parkolás leállításra is.

Átlátható

Legyél képben! Készíts kimutatásokat, hogy mikor, hol, mennyit és milyen költséggel parkoltak járműveid! A webes felületen korlátozó/értesítő szabályokat is beállíthatsz. Például beállíthatod, hogy értesítést kapj, ha parkolási zónában parkol egy járműved.

Felhasználóbarát

Neked sincs felesleges időd? A rendszert úgy fejlesztettük, hogy könnyen kezelhető, kényelmes felületen időt és pénzt spóroljunk számodra.

Az online parkolójegy rendszer funkciói

1

Szerződéskötés

Az Online parkolójegy rendszer előfeltétele, hogy rendelkezz cégünk GPS járműkövető szolgáltatásának előfizetésével. Ezt követően online felületen fogadd el a parkolási rendszerrel kapcsolatos szerződést!

A sofőr nem csak egy útvonalat működtethet, a rendelkezésére álló útvonalak bármelyikét választhatja. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

2

Virtuális pénztárca feltöltése

Ahhoz, hogy a felhasználó parkolást indíthasson, első lépésben fel kell töltenie parkolási egyenlegét. Az egyenlegfeltöltés a SimplePay szolgáltatás segítségével, pár kattintással elvégezhető.

A bérletek elektronikusan vagy nyomtatott formában is terjeszthetőek. Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Parkolási zónák listázása

A rendszerben kilistázhatod a parkolási zónákat, ahol áttekintheted a díjszabásukat is.

Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződés 20 utast enged meg, de a használt jármű legálisan 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

4

Parkolások indítása és leállítása

A parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egyetlen kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a pakolás leállítására is, amit szintén egyetlen kattintással megállíthatsz.

Az e-jegyek hitelesítését a sofőr végzi, ezt alkalmazásuk naplózza, így a bérletek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető. A beszállási jogosultságokat, a menetrendet és az útvonal típusokat még azután is frissítheti, hogy az utasok megkapták az e-jegyet.

5

Parkolási tevékenységek áttekintése

Listázd korábbi parkolásaid, készíts kimutatásokat a parkolási költségekről, szokásokról. Tekintsd át, hogy járműveid mikor, hol, mennyit parkoltak és ez mennyibe került neked!

Valós idejű és historizált adatokat biztosítunk az utaslistáidról, menetrendjeidről, a jegyek érvényességéről és az utak teljesítéséről. Az Utasregisztráció modulhoz kapcsolódó adatok elemzésére és exportálására többféle lekérdezést futtathatsz.

6

Beállíthatsz parkolási szabályokat

A webes felületen lehetőséged van szabályláncokat beállítani. Pl. Beállíthatod, hogy ha egy járműved parkoló zónán belül tartózkodik, akkor egy megjelölt személy azonnal értesítést kapjon erről az eseményről.

Valós idejű és historizált adatokat biztosítunk az utaslistáidról, menetrendjeidről, a jegyek érvényességéről és az utak teljesítéséről. Az Utasregisztráció modulhoz kapcsolódó adatok elemzésére és exportálására többféle lekérdezést futtathatsz.

Ügyfeleink véleménye

Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli poziciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.

Dr. Savanyó Nóra - ügyvezető

NoriGo Travel KFT.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Amivel nem foglalkozunk:

GPS navigáció

Csomagkövetés

Telefon követés előfizetés nélkül

Rendszám követés előfizetés nélkül

0 %