Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kimutatások hivatali és magánhasználat szerint

Bontsd szét a költségeid!

Tudod, hogy mennyit km-t mentek magán célból kollégáid?

Tudod, hogy ez mennyi plusz költség volt neked? Használj hivatali / magán kapcsolót, az így megkülönböztetett használat alapján bontsd szét a költségeid is!

Ha járműveidet vegyesen, hivatalos és privát célokra is használod, akkor a két-, vagy három állású kapcsolóval a jelleg alapján elkülönítheted a használatot, akár a bejárást is megkülönböztetheted. Ez a funkció jelentős segítség az üzemanyag és munkaidő elszámoláskor. A törvényi előírásoknak is megfelelő útnyilvántartás nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben!

A HolAzAutó rendszerrel kimutathatod hogy ki mennyit használja a céges járműveket magáncélra. Kérdezd le a magánhasználathoz tartozó benzinköltséget! A rendszerben meghatározhatsz magánhasználati keretet és az azon felül megtett távolságot elszámolhatod egy általad megszabott kilométer díjjal.

Ismerj meg még több prémium funkciót!

Ne maradj le a legfrissebb újításokról! Ami biztos, hogy mindig vannak új kihívások. Legyél lépéselőnyben a HolAzAuto funkcióinak használatával!

Nézd meg a HolAzAuto teljes szolgáltatási palettáját!

Hűséges ügyfeleinknek jelentős kedvezményeket biztosítunk csomagváltás esetén! 

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények