Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

Karrier lehetőségek és
nyitott pozíciók

Nézd meg a nyitott pozícióinkat!
Innovatív technológiák

Így képezzük a kollégáinkat

Kollégáink szeretnek egymással személyesen alkotni, ahol alapvető a kölcsönös segítségnyújtás, egymástól tanulás. Szeretjük, ha valaki igényes a tudására és folyamatosan fejleszti azt. Ebben támogatók vagyunk és el is várjuk. Hisszük, hogy a befektetett energiának mindig megvan az eredménye.

Megbízható szolgáltatás

Tulajdonságok, amiket értékelünk

Csapatjátékos, motivált, nyitott, precíz, elemző, dinamikus, önálló, kezdeményező, megfontolt, van humorérzéke, bírja az építő kritikát és nem hárít, tanulékony, keresi a feladatokat és nem várakozik a sült galambra. Önmagára és a kiadott munkájára igényes, mert tudja, hogy amit kiad a kezéből, az ő maga.

Kúltúránk

A családias cégkultúránk központi eleme a közös fejlődés és empátia. Fontos a kedvesség és segítőkészség kollégáink és ügyfeleink felé egyaránt.

A csapat

Büszkék vagyunk, hogy kollégáink szeretnek egymással személyesen alkotni, ahol alapvető a személyes segítségnyújtás. Létfontosságú a jó légkör.

Fegyelem

Minden reggel megbeszéljük a napi teendőinket és SCRUM módszerrel projekt szemléletben, sprintekre tagolva valósítjuk meg a legújabb fejlesztéseinket.

Feltöltődés

Fontos számunkra, hogy ne égjünk ki, mert csak így tudjuk folyamatosan megújítani termékeinket. Csapatépítésként céges sört főzünk, gokartozunk, kirándulunk, bográcsozunk és grillezünk is.

Pécs

Környezet

Pécs történelmi belvárosában vagyunk, ahonnan pár lépés a  varázslatos Széchenyi tér. Szép, kényelmes irodában dolgozunk, kellemes teraszokkal, ahol adottak az elvonulós és a nyitott terek is.

Kollégáinknak van beleszólása

Büszkék vagyunk, hogy kollégáink újító ötletekkel rendelkeznek és folyamatosan azon gondolkodnak, hogy miként lehetne közösen fejlődni. Legyen szó egy új szoftver megvásárlásáról, vagy a szolgáltatás funkcióinak bővítéséről, bátran kezdeményeznek és ezt értékeljük is. Van beleszólásuk a jó ötleteikkel, amelyek kimagasló arányban segítik a közös fejlődést. Kollégáink nyomot hagynak és mindenki munkája jól látható az eredményekben.

Nyitott pozíciók

Úgy érzed nálunk a helyed? Jelentkezz!

Nyomkövető funkció

Java fejlesztő

A csapat tagjaként változatos fejlesztésekben vehetsz részt az egyedi, a piacon már jól ismert brandeknek köszönhetően.
GPS nyomkövető applikáció

Alkalmazás fejlesztő

A munkád során olyan megoldásokat készíthetsz, melyeket az ország összes pontján több ezer ember fog használni minden nap.
Hatékonyság

Értékesítő

Szuper jó hangulatú kereskedelmi csapatunkhoz keresünk műszaki érdeklődésű Ügyfélállomány kezelő/Értékesítő kollégát.

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés díja járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények