Online GPS járműkövetés és flottakezelés

Járműkövetés Mobilis GPS eszközzel

Mobilis GPS eszközeink előnye, hogy bármikor, könnyedén, te magad is átteheted egy másik járműbe. Ezek az OBD portra, a szivargyújtóba csatlakoztatható eszközök és az erősmágnessel felhelyezhető kézi eszközök. A fix beszerelésű GPS eszközökhöz képes kevesebb adatból dolgoznak, mivel nem úgy kapcsolódnak a jármű autóvillamossági rendszeréhez, mint egy fix beszerelésű eszköz. Ez nem probléma akkor, ha egy összetett rendszer helyett a lényegre törő, főbb funkciókat szeretnéd elérni.

Kövesd a járműveid, a kapcsolódó eseményeket és a költségeket!

A mai GPS nyomkövető szolgáltatások sokkal többet tudnak, mint a megfigyelés. A járműkövetésen túl a rendszerrel áttekintheted a múltbéli pozíciókat, a járművekhez kapcsolódó eseményeket, költségeket, menetlevelet kapsz, a sofőröket rangsorolhatod, parkolójegyet intézhetsz, szabályokat és értesítéseket állíthatsz be. Az adatokból kimutatásokat generálhatsz, amelyek segítenek a vezetői döntéseidben.

1

Hol vannak és hol voltak a járműveid? 

Az aktuális pozíció segítségével megnézheted hol és milyen sebességgel haladnak járműveid. A múltbéli pozícióval megnézheted, hogy hol és milyen adatokkal haladtak és mennyi volt az állásidő.

Követjük az előírásaid. Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződésben 20 utast engedtél meg, de a használt jármű 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

2

Nyomtasd ki a menetlevelet!

A rendszer a helyadatok feldolgozása révén, néhány kattintásoddal NAV álló menetlevelet generál számodra.

Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Értesülj, ha történik valami!

A rendszer szabálykezelőjében beállíthatod, hogy bizonyos események bekövetkeztekor értesítést kapjál. Például a térképen virtuális kerítéseket rajzolhatsz és beállíthatod, hogy értesülj róla, ha a jármű beérkezett, vagy elhagyta a kijelölt területet. Értesítést kérhetsz arról is, ha például tartósan magasabb sebességgel halad a jármű, túlságosan alacsony az akkumulátor feszültsége, vagy éppen vontatni kezdték a járműved.

A sofőr azonosítás után nem csak egy útvonalat választhat. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

4

Állíts be emlékeztetőket!

A rendszerben beállíthatod, hogy figyelmeztető értesítést kapj az elkövetkezendő eseményekről a jármű kapcsán. Például beállíthatod, hogy a kötelező szervíz időpontja előtt emlékeztetőt kapj.

Az azonosításra több technikai lehetőséget is kínálunk: beszállókártya QR kódjának beolvasásával a mobileszköz kamerájának használatával, külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasásával, egy erre alkalmas eszközzel, vagy manuálisan, numerikus kódbeírással. Az azonosítási eseményeket alkalmazásuk naplózza, így a jegyek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető.

5

Jármű kiadások egy helyen

A rendszer webes felületén rögzítheted a járműhöz kapcsolódó kiadásokat. Ilyenek például az autópálya-, biztosítási-, hatósági-, szervíz- és parkolási díjakat (automatikus).
Az ezekről lekérdezéseket indíthatsz az általad kijelölt időszakokra.

Kimutathatod, hogy az időszakban, adott járatok mennyit mentek, pontosan hány személyt szállítottak, amely lehetőséget nyújt a pontos fizetési elszámolásra. Lekérdezheted, hogy egy adott személy, adott időszakban mely járatokon, mennyit utazott, amely az elszámoláson kívül lehetőséget ad a visszaélések kiszűrésére is, például, ha valaki műszakon kívül, szabadság alatt is a kártyájához tartozó járaton utazik magáncélból. Kilistázhatod az érvénytelen felszállási kísérleteket. Azt is láthatod, hogy adott időszakban hány db járat ment és volt-e késés. Térképes felületen megtekintheted a járművek aktuális és múltbéli pozícióját is.

Ráadás funkciók

Holazautó gps adatok kiértékelése
Online parkolójegy modul ingyen

Ezt a modult beépítettük a szolgáltatásba. A parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A szolgáltatással nyomonkövetheted és kimutathatod a flottád parkolási költségeit és szokásait.

Online felületen fogadd el a parkolási rendszerrel kapcsolatos szerződést! Ahhoz, hogy a felhasználó parkolást indíthasson, első lépésben fel kell töltenie parkolási egyenlegét. Az egyenlegfeltöltés a SimplePay szolgáltatás segítségével, pár kattintással elvégezhető. Listázd korábbi parkolásaid, készíts kimutatásokat a parkolási költségekről, szokásokról. Tekintsd át, hogy járműveid mikor, hol, mennyit parkoltak és ez mennyibe került neked! A webes felületen lehetőséged van szabályláncokat beállítani. Pl. Beállíthatod, hogy ha egy járműved parkoló zónán belül tartózkodik, akkor egy megjelölt személy azonnal értesítést kapjon erről az eseményről.

Integrálhatod a tankolókártyáid

Tankolókártyáid (Shell, MOL, OMV) adatai automatikusan importálhatók a rendszerbe, nem kell manuálisan felvinni a tankolási adatokat, számlákat. Az ezekre kiadott összegeket is lekérdezheted az általad megadott időszakokra.

Tekintsd át a tankolási adatokat! Ezekről kimutatásokat készíthetsz időszakonként, járművenként, sofőrönként. Ezek az információk fontos kiindulópontok, ha szeretnéd összehasonlítani a fogyasztást a tankolási adatokkal.

üzemagyag árak
Sofőrazonosítás

QR-kódos azonosítással a sofőr azonosítja magát és az útvonal konkrét sofőrhöz rendelődik. Így láthatod, hogy ki, merre és milyen vezetési jellemzőkkel halad járműveddel. Ezekről utólagosan kimutatásokat is készíthetsz.

Lehetőséged van a sorfőrök összehasonlítására és rangsorolására is, ahol a jármű típus is egy tényező, amit figyelembe vesz a rendszer. A sofőrök motiválása érdekében a legjobban teljesítőknek oklevelet is generálhatsz a rendszerből.

hivatali/magán üzemmód
Céges- és magánhasználat elkülönítése

Szeretnéd elkülönítetten kimutatni a céges és magán járműhasználatot? A sofőr, azonosítást követően indulás előtt beállítja, hogy céges, vagy magánhasználatra indul. Így a rendszer elkülönítetten tudja összegezni a magán és céges utakat.

A céges- és magánhasználatról utólagosan kimutatásokat generálhatsz a rendszer webes felületén.

tachográf

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Ajánlatkérés

Amivel nem foglalkozunk:

GPS navigáció

Csomagkövetés

Telefon követés előfizetés nélkül

Rendszám követés előfizetés nélkül

0 %