Online GPS járműkövetés és flottakezelés

Járműkövetés Mobilis GPS eszközzel

Mobilis GPS eszközeink előnye, hogy bármikor, könnyedén, te magad is átteheted egy másik járműbe. Ezek az OBD portra, a szivargyújtóba csatlakoztatható eszközök és az erősmágnessel felhelyezhető kézi eszközök. A fix beszerelésű GPS eszközökhöz képes kevesebb adatból dolgoznak, mivel nem úgy kapcsolódnak a jármű autóvillamossági rendszeréhez, mint egy fix beszerelésű eszköz. Ez nem probléma akkor, ha egy összetett rendszer helyett a lényegre törő, főbb funkciókat szeretnéd elérni.

Kövesd a járműveid, a kapcsolódó eseményeket és a költségeket!

A mai GPS nyomkövető szolgáltatások sokkal többet tudnak, mint a megfigyelés. A járműkövetésen túl a rendszerrel áttekintheted a múltbéli pozíciókat, a járművekhez kapcsolódó eseményeket, költségeket, menetlevelet kapsz, a sofőröket rangsorolhatod, parkolójegyet intézhetsz, szabályokat és értesítéseket állíthatsz be. Az adatokból kimutatásokat generálhatsz, amelyek segítenek a vezetői döntéseidben.

1

Hol vannak és hol voltak a járműveid? 

Az aktuális pozíció segítségével megnézheted hol és milyen sebességgel haladnak járműveid. A múltbéli pozícióval megnézheted, hogy hol és milyen adatokkal haladtak és mennyi volt az állásidő.

Követjük az előírásaid. Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződésben 20 utast engedtél meg, de a használt jármű 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

2

Nyomtasd ki a menetlevelet!

A rendszer a helyadatok feldolgozása révén, néhány kattintásoddal NAV álló menetlevelet generál számodra.

Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Értesülj, ha történik valami!

A rendszer szabálykezelőjében beállíthatod, hogy bizonyos események bekövetkeztekor értesítést kapjál. Például a térképen virtuális kerítéseket rajzolhatsz és beállíthatod, hogy értesülj róla, ha a jármű beérkezett, vagy elhagyta a kijelölt területet. Értesítést kérhetsz arról is, ha például tartósan magasabb sebességgel halad a jármű, túlságosan alacsony az akkumulátor feszültsége, vagy éppen vontatni kezdték a járműved.

A sofőr azonosítás után nem csak egy útvonalat választhat. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

4

Állíts be emlékeztetőket!

A rendszerben beállíthatod, hogy figyelmeztető értesítést kapj az elkövetkezendő eseményekről a jármű kapcsán. Például beállíthatod, hogy a kötelező szervíz időpontja előtt emlékeztetőt kapj.

Az azonosításra több technikai lehetőséget is kínálunk: beszállókártya QR kódjának beolvasásával a mobileszköz kamerájának használatával, külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasásával, egy erre alkalmas eszközzel, vagy manuálisan, numerikus kódbeírással. Az azonosítási eseményeket alkalmazásuk naplózza, így a jegyek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető.

5

Jármű kiadások egy helyen

A rendszer webes felületén rögzítheted a járműhöz kapcsolódó kiadásokat. Ilyenek például az autópálya-, biztosítási-, hatósági-, szervíz- és parkolási díjakat (automatikus).
Az ezekről lekérdezéseket indíthatsz az általad kijelölt időszakokra.

Kimutathatod, hogy az időszakban, adott járatok mennyit mentek, pontosan hány személyt szállítottak, amely lehetőséget nyújt a pontos fizetési elszámolásra. Lekérdezheted, hogy egy adott személy, adott időszakban mely járatokon, mennyit utazott, amely az elszámoláson kívül lehetőséget ad a visszaélések kiszűrésére is, például, ha valaki műszakon kívül, szabadság alatt is a kártyájához tartozó járaton utazik magáncélból. Kilistázhatod az érvénytelen felszállási kísérleteket. Azt is láthatod, hogy adott időszakban hány db járat ment és volt-e késés. Térképes felületen megtekintheted a járművek aktuális és múltbéli pozícióját is.

Ráadás funkciók

Holazautó gps adatok kiértékelése
Online parkolójegy modul ingyen

Ezt a modult beépítettük a szolgáltatásba. A parkolási rendszer jelzi, ha parkolóövezetben álltál meg és egy kattintásoddal megveszi neked a parkolójegyet. Amikor elindulsz, a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására, így elkerülheted a feledékenységből származó extra díjakat. A szolgáltatással nyomonkövetheted és kimutathatod a flottád parkolási költségeit és szokásait.

Online felületen fogadd el a parkolási rendszerrel kapcsolatos szerződést! Ahhoz, hogy a felhasználó parkolást indíthasson, első lépésben fel kell töltenie parkolási egyenlegét. Az egyenlegfeltöltés a SimplePay szolgáltatás segítségével, pár kattintással elvégezhető. Listázd korábbi parkolásaid, készíts kimutatásokat a parkolási költségekről, szokásokról. Tekintsd át, hogy járműveid mikor, hol, mennyit parkoltak és ez mennyibe került neked! A webes felületen lehetőséged van szabályláncokat beállítani. Pl. Beállíthatod, hogy ha egy járműved parkoló zónán belül tartózkodik, akkor egy megjelölt személy azonnal értesítést kapjon erről az eseményről.

Integrálhatod a tankolókártyáid

Tankolókártyáid (Shell, MOL, OMV) adatai automatikusan importálhatók a rendszerbe, nem kell manuálisan felvinni a tankolási adatokat, számlákat. Az ezekre kiadott összegeket is lekérdezheted az általad megadott időszakokra.

Tekintsd át a tankolási adatokat! Ezekről kimutatásokat készíthetsz időszakonként, járművenként, sofőrönként. Ezek az információk fontos kiindulópontok, ha szeretnéd összehasonlítani a fogyasztást a tankolási adatokkal.

üzemagyag árak
Sofőrazonosítás

QR-kódos azonosítással a sofőr azonosítja magát és az útvonal konkrét sofőrhöz rendelődik. Így láthatod, hogy ki, merre és milyen vezetési jellemzőkkel halad járműveddel. Ezekről utólagosan kimutatásokat is készíthetsz.

Lehetőséged van a sorfőrök összehasonlítására és rangsorolására is, ahol a jármű típus is egy tényező, amit figyelembe vesz a rendszer. A sofőrök motiválása érdekében a legjobban teljesítőknek oklevelet is generálhatsz a rendszerből.

hivatali/magán üzemmód
Céges- és magánhasználat elkülönítése

Szeretnéd elkülönítetten kimutatni a céges és magán járműhasználatot? A sofőr, azonosítást követően indulás előtt beállítja, hogy céges, vagy magánhasználatra indul. Így a rendszer elkülönítetten tudja összegezni a magán és céges utakat.

A céges- és magánhasználatról utólagosan kimutatásokat generálhatsz a rendszer webes felületén.

tachográf

Árazás

Járműkövetés mobilis GPS eszközzel

Vásárlással

GPS eszköz SIM kártyával:

30 000 Ft

14 900 Ft

Szolgáltatás havidíja:

2 190 Ft*-tól

Szerelés díja:

0 Ft

Választható roaming:

1 000 – 1 990 Ft / hó

VAGY

Vágj bele 0 Ft befektetéssel!

Szolgáltatás havidíja:

3 190 Ft*-tól

Eszközár

0 Ft

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés ára járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.
Egyedi kedvezményekért, kérj egyedi árajánlatot!

Ügyfeleink véleménye

Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli poziciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.

Dr. Savanyó Nóra – ügyvezető

NoriGo Travel KFT.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Amivel nem foglalkozunk:

GPS navigáció

Csomagkövetés

Telefon követés előfizetés nélkül

Rendszám követés előfizetés nélkül

0 %