JÁRMŰKÖVETÉS GPS ESZKÖZZEL

​​Online GPS járműkövetés Mobilis GPS eszközzel

A fix beszerelésű GPS eszközökhöz képes kevesebb adatból dolgoznak, mivel nem úgy, vagy egyáltalán nem kapcsolódnak a jármű autóvillamossági rendszeréhez, mint egy fix beszerelésű eszköz. Ez nem probléma akkor, ha egy összetett rendszer helyett csak a lényegre törő, főbb funkciókat szeretnéd elérni. Hatalmas előny, hogy a nyomkövetőt autóvillamossági szerelés nélkül bármikor, könnyedén átteheted egyik járműből a másikba.

Kövesd a járműveid, a kapcsolódó eseményeket és a költségeket!

100%-ban magyar fejlesztésű online GPS nyomkövetési szolgáltatást és minőségi európai gyártású GPS eszközöket és kiegészítőket biztosítunk. Ingyenes tanácsadással személyes kapcsolattartót jelölünk ki számodra, aki folyamatosan támogatja flottakezelésed. Nem hagyunk magadra!

 Szolgáltatás funkciói

Hatékonyság mindenek előtt

Szolgáltatásunk kezelőfelülete felhasználóbarát és modulárisan a saját igényeidre alakíthatod.

Nyomkövetés

Kövesd valós időben a járműveid a GPS nyomkövető adatai alapján! Nézd meg a járművek pillanatnyi helyzetét, mozgását és hozzá tartozó fontosabb adatokat!

Áttekinhető nézet

Ha autóbuszok, autók és teherjárművek is vannak a flottádban, csoportosítsd őket! Ezután csoportonként és egyenként is ki- és bekapcsolhatod a járművek láthatóságát. A zsúfolt kijelző helyett legyen könnyen áttekinthető a fontos információ!

Egyszerű keresés

A járművek között kereshetsz azonosító, név, az utolsó kommunikáció ideje és a felhasználás jellege alapján is, függetlenül attól, hogy azok hivatali vagy magán használatban vannak éppen.

Múltbéli adatok

Vitás kérdést szeretnél megoldani? Jogosulatlan bírság, vagy hasonló nézeteltérések könnyedén feloldhatók. A Múltbéli pozíciók áttekintésével visszamenőleg is megnézheted, merre haladt a jármű, milyen sebességadatokkal és fordulatszámadatokkal. Ez akkor is jó funkció, ha szívesen böngészed a járműved statisztikai adatait. Az útvonaladatokat 1 évig tároljuk.

Adatok exportálása

A lekérdezések eredménye mind a Kiértékelés, mind a Múltbéli pozíciók funkcióban exportálható népszerű fájlformátumokban, mint: Excel, Bővített Excel, Hola PDF, PDF Menetlevél és CSV.

Ismert POI pontok

Címkézd fel a rendszerben azokat a területeket, címeket, amelyeket visszatérően érintenek a járművek! Így átláthatóbb kiértékelésed lesz, mert a címek mellett az egyedi cimkézés is látható lesz.

Jogosultságkezelés

Korlátozhatod a hozzáférhető adatok körét egy funkción belül. Így egyes szervezeti egységek csak a saját adataikat láthatják, mások pedig többet. Praktikus példa erre, amikor a beszerzési, marketing vagy pénzügyi részleg nem látja a menedzsment járműveit, miközben ők láthatják a társasághoz tartozó összes járművet.

Kényelem felsőfokon

Papírmunka helyett használd a webes felület praktikus funkcióit!

Elektronikus menetlevél

Könnyítenél az adminisztráción? Eleged van a kézzel történő menetlevél szerkesztésből? Spórolj magadnak időt és hagyd a felesleges adminisztrációt! Készíts a hónap végén NAV kompatibilis menetlevelet! A HolAzAutó felületén ezt egy egyszerű lekérdezéssel megteheted és továbbíthatod a könyvelőnek.

Parkolójegy modul

Előfordult már, hogy azért kaptál parkolási bírságot, mert nem tudtad, hogy fizetős övezetben vagy? A rendszer jelzi, ha fizetős parkoló zónában állítottad le a járművet. Az appon keresztül egyetlen mozdulattal megveheted és ugyanígy leállíthatod a fizetést, mert a rendszer erre is figyelmeztet, ha gyújtást észlel a járművön.

Parkolási riportok

A parkolásokról speciális riportokat is készíthetsz. Megnézheted, hányszor és mikor állt parkolózónában az autó, mennyit költöttél parkolásra az adott hónapban.

Tankolókártya integrálás

Tekintsd át a tankolási adatokat! Tankolókártya használatával (Shell, MOL, OMV) az adatok automatikusan importálhatók a rendszerbe, nem kell manuálisan felvinni a tankolási adatokat, számlákat. Az ezekre kiadott összegeket is lekérdezheted az általad megadott időszakokra.

Sofőrazonosítás mobil appal

Ha szeretnéd sofőrönként látni a jármű eseményeket, a sofőrazonosítás egyszerű és gyors a mobil alkalmazás segítségével. Miután a sofőr beolvasta a vezetett jármű QR-kódját, már látod is, hogy ki az aktuális sofőr és a statisztikákat személyenként kérdezheted le.

Sofőrelemzés és motiváció

Járművenként és sofőrönként kimutatást készíthetsz és térképen is láthatod, hogy hol történtek kilengések a járműhasználatkor. A rendszer rangsorol és oklevelek is exportálhatók a jó sofőrök motivációja érdekében.

Üzemanyag költségek kimutatása

Ebben a menüben regisztrálhatod az aktuális árakat üzemanyagtípus szerint. Az itt rögzített árak és az elfogyasztott üzemanyag mennyiség alapján pénzügyi kimutatásokat készíthetsz az üzemanyag költségekről.

Kompatibilis rendszer

Szeretnéd felhasználni a járműadatokat, az általad használt ügyviteli, vagy logisztikai rendszeredben? A járműkövető rendszerbe beérkező és feldolgozott GPS járműadatokat elérhetővé teheted külsős programok számára a rendszer API integrációja révén. Rugalmasak és kompatibilisek vagyunk.

Szabálykezelés és értesítések

Alapozd meg könnyedén a sikered az online felület riportjaival!

Pozíció értesítés

Sokkal kényelmesebb, ha nem kell folyton megkérdezni, hogy mikor indul el a sofőr, vagy mikor érkezik. Így nem zavarod vezetés közben. Ha szeretnéd tudni, hogy a jármű mikor érkezik meg egy adott területre vagy mikor távozik, illetve mennyi időt töltött ott, akkor ez a funkció praktikus számodra. Kijelölhetsz egy területet vagy címet (virtuális kerítéseket) és értesítést kérhetsz, ha ide beérkezik a jármű vagy éppen elhagyja azt.

Sebesség értesítés

Ha szeretnéd biztonságba tudni a járműved és sofőrjét, a tények alapján beszélheted meg a túlkapásokat. Ha szeretnéd, hogy járműved használatakor mindenki betartsa a sebességhatárokat a biztonságos közlekedés érdekében, akkor állíts be, hogy értesítst kapj, egy általad megadott sebesség tartós túllépése esetén! Ezekről megadott időszakra kimutatást is készíthetsz és térképen is megnézheted, hogy hol történtek a túlkapások.

Akkumulátor szint értesítés

Előfordult már, hogy járműveid hideg időben vagy hosszabb leállás után nem indultak? Be tudod állítani, hogy a rendszer jelezzen neked, ha egy bizonyos feszültség alá esik az akkumulátor feszültségi értéke, még mielőtt teljesen lemerülne az akksi.

Partnerek nyilvántartása

Szeretnéd a partnereiddel kapcsolatos információkat átláthatóvá tenni? A rendszerben egy helyen tárolhatod és lekérdezheted, hogy egy adott időszakban mennyi költséged jelentkezett egy adott partnercég kapcsán.

Határidős események

Előfordult már, hogy elfelejtettél egy fontos teendőt a járművel kapcsolatban? Rögzítsd a rendszerben, hogy mikor jár le a forgalmi, mikor kell legközelebb műszaki vizsgára vinni az autót, mikor kell szervízeltetni stb. A felületen beállíthatod, hogy a soron következő eseményekre figyelmeztessen a rendszer.

Opcionális kiegészítők

Ügyfeleink kérései alapján további kiegészítő funkciókat is biztosítunk.

Külföldi használat

A HolAzAuto rendszere külföldön is tökéletesen működik. Szolgáltatásunkat kibővítheted az Európai Unió országaira is. Járműveid így akkor is figyelheted ha elhagyták az országot.

Céges/Magán kapcsoló

Ha járművedet magán célon túl cégesen is használod, akkor a két-, vagy háromállású kapcsolóval elkülönítheted a hivatali és magán használatot, ill. a munkába járást is. Ez a kiegészítő jelentős segítség az üzemanyag- és munkaidő-elszámoláskor. A menetlevél nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben.

On-line feladatkiosztás

Oszd ki a munkatársaknak a napi feladatokat rendszerünkön keresztül és kövesd térképen a fejleményeket!

Digitális jegykezelés

Személyszállítás esetén optimalizáld a járműelosztást és növeld a bevételed a Digitális jegykezelő és járatelosztó modullal!

Holazautó flottakezelés

Mobilis GPS nyomkövető eszköz típusok

Többféle igénynek megfelelő nyomkövetésre alkalmas Mobilis GPS nyomkövető eszközt forgalmazunk.

Akkumlátorra csatlakoztatható GPS nyomkövető

Ideális számodra, ha egyszerű és gyors üzembehelyezést szeretnél, amit te is könnyedén megoldhatsz, ha gyakran kell váltogatnod a járműveid és emiatt a nyomkövetőket is sűrűn cserélgeted. Bérautós ügyfeleink nagy kedvence.

OBD portra csatlakoztatható GPS nyomkövető

Szintén könnyen és gyorsan csatlakoztatható. Hátránya, hogy nem minden esetben lehet jól elhelyezni, pl. útban van és adott esetben túlságosan észrevehető helyre kerül. A többi mobilis eszközhöz képes az OBD-s nyomkövető eszközzel, járműtípustól függően hibakód is kiolvasható. Kiszállítós ügyfeleink nagy kedvence.

Szivargyújtóra csatlakoztatható GPS nyomkövető

Szintén könnyen és gyorsan csatlakoztatható. Előnye, hogy a mobilis GPS eszközök közül az egyetlen, ami a hivatali/magán kapcsoló funkcióval kiegészíthető. Ez kifejezetten előnyös olyan cégek számára, ahol magán járműveket is használnak és mégis pontos elszámolást szeretnének. Azok az ügyfeleink kifejezetten szeretik, ahol az értékesítők saját járművüket használják. Hátránya, hogy szem előtt van és használata fegyelmet igényel. Az akkumlátor szint értesítés opció ezzel az eszközzel nem érhető el.

Saját akkumlátoros, mágneses, kézi GPS nyomkövető

Rendkívül praktikus GPS nyomkövető. Saját akkumlátorral rendelkezik, tölthető és hosszú időn keresztül lehet elrejtve a járműben, vagy rakományban. Olyan cégek számára is ideális, akik változó alvállalkozókkal dolgoztatnak. Nem kell szerelgetni és a nyomkövető adatai alapján könnyedén elszámolnak egymással. Saját erősmágnesével fém felületre egyetlen mozdulattal felhelyezhető. Az akkumlátor szint értesítés és a sofőrelemzés funkciók ezzel az eszközzel nem érhetők el.

Miért válaszd a HolAzAutót?

100%-ban magyar fejlesztésű online GPS nyomkövetési szolgáltatást és minőségi európai gyártású GPS eszközöket és kiegészítőket biztosítunk. Ingyenes tanácsadással személyes kapcsolattartót jelölünk ki számodra, aki folyamatosan támogatja flottakezelésed. Nem hagyunk magadra!

Ügyfeleink véleménye

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeréhez.

Néhány referenciánk

Ők a HolAzAutó járműkövető szolgáltatást választották. Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük.

Csomag tartalma

A csomag tartalmazza a GPS eszközt, SIM kártyát, telefonos applikációt a flottakezelés webes felületét, ingyenes tanácsadást és videós segédleteket. Hozzád rendelt kollégánk végig a tanácsadód lesz és segít, hogy a rendszerből kihozd a maximumot pont úgy, ahogy neked kell.

Árak

Széleskörű funkciókínálat, minőségi szolgáltatás, reális áron.

GPS ESZKÖZ VÁSÁRLÁS

19 900 Ft*

29 500 Ft
GPS eszköz ára

2 190 Ft* -tól

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Fix eszköz beszerelési díja járművenként

0 Ft

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

+ 1 000 – 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

GPS ESZKÖZ BÉRLÉS

0 Ft*

GPS eszköz ára
a CAN modult is tartalmazza

3 190 Ft*

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Beszerelési díj bérelt eszközzel járművenként

0 Ft*

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

 + 1 000 – 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

EGYEDI ÁRAZÁS

Egyedi

29 500 Ft
GPS eszköz ára

Flottaméret függő

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Beszerelési díj bérelt eszközzel járművenként

0 Ft*

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

 + 1 000 – 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés ára járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Kedvezmények

GPS eszköz vásárlásakor az éves díjfizetés esetén a szolgáltatás díjából ELENGEDÜNK 1 HÓNAPOT. Továbbá jelentős összeget takaríthatsz meg a FLOTTAKEDVEZMÉNNYEL is.

Ingyenes kipróbálás óvadékkal

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadékot ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. Amennyiben tetszik a szolgáltatás és szerződsz velünk, az óvadék árát beszámítjuk. Ha másként döntesz, természetesen visszakapod az óvadék összegét.
Próbáld ki szolgáltatásunkat kockázatmentesen a kaució befizetése után!

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.