Járműkövetés GPS eszközzel

Járműkövetés

Járműkövetés GPS eszközzel csomagunk átfogó megoldást kínál flottakezelés bonyolításához. A HolAzAutó rendszere segítségével számolhatsz üzemanyagköltséget, és végezhetsz fogyasztás elemzést távolság, vagy üzemóra alapján. Teljes körű, valós idejű megfigyelést és adatfeldolgozást biztosítunk, útvonal, távolság és költség elemzés lehetőségével. Webes és mobil alkalmazásunk együttműködése növelheti termelékenységed, a rendszerben rejlő lehetőségek kiaknázásával redukálhatod a napi munka mennyiségét.
vehicle gps data telematics system
Holazautó nyomkövetés
Válaszd a megfelelő megoldást vállalkozásod számára!

Használd ki a valós idejű járműkövetésben, alapos adatelemzésben, változatos adat exportálási és importálási lehetőségekben rejlő potenciált. Testreszabható és interaktív dashboard-ot, időzített értesítéseket, és emlékeztetőket is kínálunk. A Járműkövetés GPS eszközzel csomag tartalmazza a mobil alkalmazásunkat is, amely munkafolyamat-követést és -kezelést, csevegési funkciót, valós idejű térképes járműkövetést és számos egyéb hasznos funkciót kínál. Rendszerünk használatával javuló hatékonyságot, megnövekedett produktivitást érhetsz el.

Járműkövetés és adatelemzés

Hatékony szolgáltatás, jobb eredmények

Asztali és mobil alkalmazásunk szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy értékes betekintést nyerj flottád adataiba és alapos ismereteket szerezz járműveidről.

Kiértékelés

A Kiértékelés funkcióval elemezheted akár a teljes flottád által megtett útvonalakat és távolságokat. Az üzemanyagköltséget kimutathatod a megtett távolság vagy az üzemidő függvényében is. Analizálhatod az útvonalak hosszát és időtartamát, de a maximális és az átlagos sebességet is ellenőrizheted. Flottád aktivitásának rögzítése emellett magas szintű védelmet is biztosít járműveidnek, melyek bizonyítékként is szolgálhatnak kétes szituációkban.

Szabálykezelés

A flottához kapcsolódó számos eseményt detektálhatsz a létrehozott szabályláncok segítségével. Ha úgy állítod be, minden alkalommal figyelmeztetést kapsz, amikor szabálysértés történik. Azonnal tudomást szerezhetsz a fontos eseményekről, így időben tudsz reagálni rájuk. A szabályok detektálhatnak: gyorshajtást, magas fordulatszámot, alacsony akkumulátor töltöttséget, változó üzemanyagszintet, vontatást, terület elhagyást, és sok más eseményt.

Aktuális pozíciók

Ez az a felület, amely mindig látható egy diszpécser irodában. Az összes jármű egyszerre jelenik meg a térképen, minden információval és részlettel együtt, amelyek fontosak lehetnek egy járműflottát fenntartó vállalkozás számára. A vezetési és állás idő, az aktuális sebesség, a földrajzi koordináták, a cím, az akkumulátor feszültség, a raktér hőmérséklete, a sofőr telefonszáma és még sok egyéb, fontos információ egy pillanat alatt elérhetőek.

Sofőrmagatartás

Értékeld ki a sofőr vezetési stílusát és azonosítsd a túlzó használatot. Az értékelés egy ésszerű, kímélő, gazdaságos vezetési stíluson alapszik. A különböző járművek eltérő szempontok alapján kerülnek értékelésre, vagyis nem hasonlítunk össze egy autót tehergépjárművel vagy benzinüzeműt dízelessel. Kíméld flottádat és érj el hosszabb szervizperiódusokat a Sofőrmagatartás modul segítségével.

Jogosultságok

Ezt a funkciót kifejezetten céges vagy vállalati ügyfelek számára fejlesztettük ki, bár egyéni felhasználók számára is hasznos lehet. A Jogosultságkezelő segítségével korlátozhatod a hozzáférhető adatok körét egy funkción belül. Ilyen módon egyes szervezeti egységek csak a saját adataikat láthatják, mások pedig többet. Praktikus példa erre, amikor a beszerzési, marketing vagy pénzügyi részleg nem látja a menedzsment járműveit, miközben ők láthatják a társasághoz tartozó összes járművet.

HolADisplay

Mobil alkamazásunk sok hasznos funkciót kínál. Megfigyelheted járműveid helyzetét valós időben, utólag is ellenőrizheted az útvonalakat, de az alkalmazással sofőrazonosítást is végezhetsz és figyelemmel kísérheted egy fontos munkafolyamat aktuális állapotát is. Munkatársaid napi feladataikat mobiltelefonon is át tudják tekinteni, a feladatokhoz fűzhetnek megjegyzést, valamint jelezhetik annak elkészültét. Beépítettük a chat funkciót is, így mindent megtehetsz egy helyen.

JÁRMŰKÖVETÉS GPS ESZKÖZZEL

Flottakezelő funkciók

A Flottakezelő modul számos hasznos funkciót kínál. Kövesd figyelemmel a költségeket, állítsd be az ütemezett értesítéseket, hogy ne maradj le egyetlen határidőről sem.

vehicle gps data fleet management

Eszközök

A telepített GPS jármű nyomkövető eszközök a HolAzAutó rendszer működésének alapjai, ezen eszközök nyilvántartására multifunkciós lista szolgál. Eltérő típusú nyomkövető eszközöket forgalmazunk, a különböző járműtípusok tulajdonságainak és ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Járművek

Ez a menü tartalmazza az alkalmazásban létrehozott összes jármű nyilvántartását. Rendszerünk funkcionálisan egységként kezeli az eszköz-jármű párost, ezért fontos, hogy minden telepített GPS nyomkövető eszközhöz kapcsolódjon egy jármű.

Költségek

Mivel az alkalmazás több menüpontjában is rögzíthetsz kiadásokat, ezt a felületet azért fejlesztettük ki, hogy mindent egy helyen megtalálj. A költségeket egy praktikus multifunkciós listában jelenítettük meg, hogy elősegítsük a keresést és a sorrendezést.

Flotta események

Bármilyen eseményt rögzíthetsz és kezelhetsz a flottához kapcsolódóan. Legyen tankolás, szerviz, bírság, autópályadíj vagy bármilyen más esemény, regisztrálhatod a felmerülő költségeket. Az eseményekhez emlékeztetőt is beállíthatsz.

Értesítések

Beállíthatsz emlékeztetőt a műszakira, az éves szervizre, biztosítási díjfizetésre vagy bármilyen más eseményre. Te döntöd el, hogy az értesítést egy hónappal, egy héttel vagy egy nappal az esemény előtt kapod-e kézhez. Választhatsz e-mailt, szöveges üzenetet, alkalmazáson belüli figyelmeztetést és hangjelzést is.

Üzemanyagárak

Ebben a menüben regisztrálhatod az aktuális árakat üzemanyagtípus szerint. Az itt rögzített árak és az elfogyasztott üzemanyag mennyiség alapján pénzügyi kimutatásokat készíthetsz az üzemanyagköltségeidről.

Tachográf

A HolAzAutó rendszert felkészítettük a tachográf adatok távoli kiolvasására, akár külföldről is. A kiolvasás feltételei könnyen teljesíthetőek, az adatokat az irodában letöltheted, valamint ütemezheted is a kiolvasást.

Személyek

Az alkalmazás lehetőséget ad a sofőrazonosításra és pénzügyi kimutatások készítésére. Ezek a funkciók csak akkor működnek, ha regisztrálod az érintett személyeket. Ezenkívül nyilvántarthatsz személyeket adminisztratív vagy egyéb okokból is.

Partnercégek

Abban az esetben, ha kapcsolatban állsz olyan partnerekkel, akik fontos szerepet játszanak az üzletmenetben, ezen a felületen tárolhatod a velük kapcsolatos információkat. Partnereid elérhetőségei a listán jól látható helyen jelennek meg és költségkimutatást is készíthetsz róluk.
Árak

Fedezd fel szolgáltatási csomagjainkat és a hozzájuk tartozó árakat!

Járműkövetés GPS eszközzel

2 200 Ft*-tól

Havonta

Telefon GPS pozíciók követése

1 000 Ft

Havonta

Áraink nettóban és forintban értendőek.

*Az ár 60 db feletti járműflottától érvényes.

Utasregisztráció modul

Összes csomaggal igényelhető

Az Utasregisztráció modul könnyen használható megoldást kínál az utasok regisztrációjára. A modul használata csökkenti a papírmunkát, javítja az elszámoltathatóságot és az menetrend optimalizálását, az utas- és e-jegykezelést egyszerűvé és hatékonnyá teszi.

flottakezelés

Bérlés

Csatlakozz rendszerünkhöz
0 Ft eszközárral!

Bérléses konstrukciónkkal most könnyen válthatsz a Holazautó Nyomkövető és Flottakezelő rendszerére nagyobb befektetés nélkül!

Feladatkiosztás mobil eszközökre

Ütemezd munkatársaid feladatait előre, oszd ki a teendőket távolról! Kollégáid a feladatlistájukat androidos készüléken kezelhetik, és aktualizálhatják feladataik státuszát. A mobil eszközön beállított státuszt a webes alkalmazásban ellenőrizheted.

Járműkövetés GPS eszközzel

A csomag tartalma

GPS jármű nyomkövető eszköz

Ajánlatunk magában foglalja a nyomkövető eszközt, amely méri és továbbítja az adatokat szervereink felé. Számos eszköztípust kínálunk, ügyfeleink igényeinek és felhasználói környezetüknek megfelelően.

CAN adapter

Az ajánlat tartalmazza a CAN adaptert is. Az adapterrel felszerelt járművek képesek adatot továbbítani a jármű fedélzeti számítógépes egységéről, mint például fordulatszám, green drive értékek (durva gyorsítás, fékezés és kanyarodás), vezetési és állás idő, fékezések száma, tengelykapcsoló-műveletek, alapjárat stb.

Járműkövetés GPS eszközzel

Opcionális kiegészítő eszközök

eszközök

Indításgátlás

nettó 3 000 Ft-tól

Egyszerűen, az eszközre elküldött SMS által gyújtás tiltást küldhetsz járműveidre. Ha gyanús eseményt észlelsz, például a járműved az engedélyezett műveleti területen kívül közlekedik, a nyomkövető eszköz telefonszámára küldött SMS parancs segítségével megakadályozhatod a jármű következő elindítását.

hivatali/magán üzemmód

Sofőrazonosítás

nettó 6 000 Ft-tól

Sofőrazonosítás funkciónk alkalmazásával egyértelművé válik, hogy ki a felelős egy problémás helyzetért. Igény szerint a jármű azonosított sofőr nélkül nem indítható.

Tachográf

Kínálatunk tartalmaz tachográf kezelési funkciókat is. A távoli tachográf kiolvasás mentesít a költséges és logisztikai szempontból igényes feladatok alól, nincs szükség plusz személyzetre vagy járműre, nincs extra üzemanyagköltség sem.

Hivatali/magán üzemmód kapcsoló

Eszközönként 1 000 Ft-tól

A kapcsoló használatával elrejthetőek a magánhasználat során megtett útvonalak. A megfelelő jogosultságok birtokában bizonyos felhasználók akár magánhasználat módban közlekedő járművek mozgását is figyelemmel kísérhetik, illetve az összes beérkező adatot láthatják.

Üzemanyag átfolyásmérő

A legpontosabb fogyasztási adatokat az üzemanyag átfolyásmérő felszerelésével lehet összegyűjteni. Az eszköz nagyon pontosan mér, a legkisebb mérési egység 0,001 liter.

Szenzorok

Számos szenzortípust kínálunk ügyfeleink igényeinek megfelelően. Kiegészítő érzékelők beépítésével a motor, a rakomány, a vezetőfülke hőmérséklete, az üzemanyagtartály nyitása, a páratartalom, a légnyomás, a riasztó jel és sok más jellemző mérhető, detektálható.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Kérdésed van?