JÁRMŰKÖVETÉS GPS ESZKÖZZEL

Online GPS járműkövetés FIX beszerelésű GPS eszközzel

A csomag tartalmazza a GPS eszközt, SIM kártyát és igény esetén a CAN modult, telefonos applikációt a flottakezelés webes felületét, ingyenes tanácsadást és videós segédleteket. Hozzád rendelt kollégánk végig a tanácsadód lesz és segít, hogy a rendszerből kihozd a maximumot pont úgy, ahogy neked kell.

Neked fejlesztettük, rugalmas beállításokkal!

Alakítsd a felületet te magad, hogy gyors információs táblán lásd a legfontosabb és leggyakrabban használt funkciókat! Állítsd be, hogy milyen adatokat szeretnél rögtön látni, amikor a jármű aktuális pozíciójára kattintasz! Állíts be időzített értesítéseket, hogy mindig naprakész legyél a flottád ügyeiben!

FIX GPS eszköz előnyei

A fix beszerelést igénylő GPS eszköz CAN modullal a csúcstechnológia a nyomkövetők piacán.

Flottakövetés

A főoldalon felsorolt összes funkcióval képes kiszolgálni vállalkozásod és az összes kieégszítő is csatlakoztatható hozzá. Természetesn CAN modul nélkül is megvásárolhatod a GPS nyomkövetőt.

Bérlés esetén az eszközt beépített CAN modullal biztosítjuk, ami a jármű fedélzeti kompjúteréből olvassa ki az elfogyasztott üzemanyagot, a fordulatszámot és a km óra állását. A kiértékelésekhez ez egy fontos kiegészítő!

Az eszköz nagy előnye, hogy nem látható helyre kerül beszerelésre és nagyon pontos adatkiolvasásra képes. Élettartama hosszú és bérlés esetén örökös garanciát adunk.

 Szolgáltatás funkciói

Hatékonyság mindenek előtt

Szolgáltatásunk kezelőfelülete felhasználóbarát és modulárisan a saját igényeidre alakíthatod.

Nyomkövetés

Kövesd valós időben a járműveid a GPS nyomkövető adatai alapján! Nézd meg a járművek pillanatnyi helyzetét, mozgását és hozzá tartozó fontosabb adatokat!

Áttekinhető nézet

Ha autóbuszok, autók és teherjárművek is vannak a flottádban, csoportosítsd őket! Ezután csoportonként és egyenként is ki- és bekapcsolhatod a járművek láthatóságát. A zsúfolt kijelző helyett legyen könnyen áttekinthető a fontos információ!

Egyszerű keresés

A járművek között kereshetsz azonosító, név, az utolsó kommunikáció ideje és a felhasználás jellege alapján is, függetlenül attól, hogy azok hivatali vagy magán használatban vannak éppen.

Múltbéli adatok

Vitás kérdést szeretnél megoldani? Jogosulatlan bírság, vagy hasonló nézeteltérések könnyedén feloldhatók. A Múltbéli pozíciók áttekintésével visszamenőleg is megnézheted, merre haladt a jármű, milyen sebességadatokkal.

Fordulatszám adatok kiolvasása

Nem csak azt tudod megtekinteni, hogy merre haladt a jármű, milyen sebességadatokkal, hanem azt is, hogy milyen fordulatszámadatokkal (A fordulatszámadatokat az OBD portra csatlakoztatható FMB003-as és a beszerelést igénylő, CAN-es FMB140-es eszköz tudja kiolvasni, amennyiben a jármű kompatibilitási listában szerepel a jármű). Ez akkor is jó funkció, ha szívesen böngészed a járműved statisztikai adatait. Az útvonaladatokat 1 évig tároljuk.

Adatok exportálása

A lekérdezések eredménye mind a Kiértékelés, mind a Múltbéli pozíciók funkcióban exportálható népszerű fájlformátumokban, mint: Excel, Bővített Excel, Hola PDF, PDF Útnyilvántartás és CSV.

HU-GO bevallás

Használd az automata HU-GO e-útdíj bevallást!
Post-Paid útdíjfizetés (csak céges): Utólagos útdíjfizetési szolgáltatásunkkal rendezd utólag az esedékes útdíj költséget és az útdíj egyenleged feltöltése miatt sem kell többet aggódnod!

Ismert POI pontok

Címkézd fel a rendszerben azokat a területeket, címeket, amelyeket visszatérően érintenek a járművek! Így átláthatóbb kiértékelésed lesz, mert a címek mellett az egyedi cimkézés is látható lesz.

Jogosultságkezelés

Korlátozhatod a hozzáférhető adatok körét egy funkción belül. Így egyes szervezeti egységek csak a saját adataikat láthatják, mások pedig többet. Praktikus példa erre, amikor a beszerzési, marketing vagy pénzügyi részleg nem látja a menedzsment járműveit, miközben ők láthatják a társasághoz tartozó összes járművet.

Járműkövetés mobilon
GPS Flottakövetés

Kényelem felsőfokon

Papírmunka helyett használd a webes felület praktikus funkcióit!

Elektronikus útnyilvántartás

Könnyítenél az adminisztráción? Eleged van a kézzel történő útnyilvántartás szerkesztésből? Spórolj magadnak időt és hagyd a felesleges adminisztrációt! Készíts a hónap végén NAV kompatibilis útnyilvántartást! A HolAzAutó felületén ezt egy egyszerű lekérdezéssel megteheted és továbbíthatod a könyvelőnek.

Parkolójegy modul

Előfordult már, hogy azért kaptál parkolási bírságot, mert nem tudtad, hogy fizetős övezetben vagy? A rendszer jelzi, ha fizetős parkoló zónában állítottad le a járművet. Az appon keresztül egyetlen mozdulattal megveheted és ugyanígy leállíthatod a fizetést, mert a rendszer erre is figyelmeztet, ha gyújtást észlel a járművön.

Parkolási riportok

A parkolásokról speciális riportokat is készíthetsz. Megnézheted, hányszor és mikor állt parkolózónában az autó, mennyit költöttél parkolásra az adott hónapban.

Tankolókártya integrálás

Tekintsd át a tankolási adatokat! Tankolókártya használatával (Shell, MOL, OMV) az adatok automatikusan importálhatók a rendszerbe, nem kell manuálisan felvinni a tankolási adatokat, számlákat. Az ezekre kiadott összegeket is lekérdezheted az általad megadott időszakokra.

Sofőrazonosítás mobil appal

Ha szeretnéd sofőrönként látni a jármű eseményeket, a sofőrazonosítás egyszerű és gyors a mobil alkalmazás segítségével. Miután a sofőr beolvasta a vezetett jármű QR-kódját, már látod is, hogy ki az aktuális sofőr és a statisztikákat személyenként kérdezheted le.

Sofőrelemzés és motiváció

Járművenként és sofőrönként kimutatást készíthetsz és térképen is láthatod, hogy hol történtek kilengések a járműhasználatkor. A rendszer rangsorol és oklevelek is exportálhatók a jó sofőrök motivációja érdekében.

Üzemanyag költségek kimutatása

Ebben a menüben regisztrálhatod az aktuális árakat üzemanyagtípus szerint. Az itt rögzített árak és az elfogyasztott üzemanyag mennyiség alapján pénzügyi kimutatásokat készíthetsz az üzemanyag költségekről.

Kompatibilis rendszer

Szeretnéd felhasználni a járműadatokat, az általad használt ügyviteli, vagy logisztikai rendszeredben? A járműkövető rendszerbe beérkező és feldolgozott GPS járműadatokat elérhetővé teheted külsős programok számára a rendszer API integrációja révén. Rugalmasak és kompatibilisek vagyunk.

Pozíció megosztás funkció

Találkozóra mész és szeretnéd, hogy telefonálgatás nélkül a többiek lássák, hogy éppen hol tartasz az úton és kb. mikor várható az érkezésed? Oszd meg járműved GPS pozícióját barátaiddal! Így a többiek egy általad meghatározott ideig térképen látni fogják aktuális helyzeted.

Szabálykezelés és értesítések

Alapozd meg könnyedén a sikered az online felület riportjaival!

Pozíció értesítés

Sokkal kényelmesebb, ha nem kell folyton megkérdezni, hogy mikor indul el a sofőr, vagy mikor érkezik. Így nem zavarod vezetés közben. Ha szeretnéd tudni, hogy a jármű mikor érkezik meg egy adott területre vagy mikor távozik, illetve mennyi időt töltött ott, akkor ez a funkció praktikus számodra. Kijelölhetsz egy területet vagy címet (virtuális kerítéseket) és értesítést kérhetsz, ha ide beérkezik a jármű vagy éppen elhagyja azt.

Sebesség értesítés

Ha szeretnéd biztonságba tudni a járműved és sofőrjét, a tények alapján beszélheted meg a túlkapásokat. Ha szeretnéd, hogy járműved használatakor mindenki betartsa a sebességhatárokat a biztonságos közlekedés érdekében, akkor állíts be, hogy értesítst kapj, egy általad megadott sebesség tartós túllépése esetén! Ezekről megadott időszakra kimutatást is készíthetsz és térképen is megnézheted, hogy hol történtek a túlkapások.

Fordulatszám értesítés

Szeretnéd tudni, ha valaki tartósan durván vezeti a járműved? Elkerülnéd a többlet szervízköltségeket? Beállíthatod, hogy értesítést kapj, ha valaki tartósan magas fordulatszámon használja a járművet. Erről utólagosan kimutatást is készíthetsz és térképen is megnézheted, hogy hol történtek a túlkapások.

Akkumulátor szint értesítés

Előfordult már, hogy járműveid hideg időben vagy hosszabb leállás után nem indultak? Be tudod állítani, hogy a rendszer jelezzen neked, ha egy bizonyos feszültség alá esik az akkumulátor feszültségi értéke, még mielőtt teljesen lemerülne az akksi.

Vontatás értesítés

Előfordult már veled vagy egy ismerősöddel, hogy véletlenül rossz helyen parkoltál és elvontatták a járművet? Még időben értesülhetsz a kellemetlenségről, ha beállítod, hogy értesítést kapj arról, ha vontatni kezdik az autót.

Partnerek nyilvántartása

Szeretnéd a partnereiddel kapcsolatos információkat átláthatóvá tenni? A rendszerben egy helyen tárolhatod és lekérdezheted, hogy egy adott időszakban mennyi költséged jelentkezett egy adott partnercég kapcsán.

Határidős események

Előfordult már, hogy elfelejtettél egy fontos teendőt a járművel kapcsolatban? Rögzítsd a rendszerben, hogy mikor jár le a forgalmi, mikor kell legközelebb műszaki vizsgára vinni az autót, mikor kell szervízeltetni stb. A felületen beállíthatod, hogy a soron következő eseményekre figyelmeztessen a rendszer.

Online flottakövetés

Opcionális kiegészítők

Ügyfeleink kérései alapján további kiegészítő funkciókat is biztosítunk.

Külföldi használat

A HolAzAuto rendszere külföldön is tökéletesen működik. Szolgáltatásunkat kibővítheted az Európai Unió országaira is. Járműveid így akkor is figyelheted ha elhagyták az országot.

Céges/Magán kapcsoló

Ha járművedet magán célon túl cégesen is használod, akkor a két-, vagy háromállású kapcsolóval elkülönítheted a hivatali és magán használatot, ill. a munkába járást is. Ez a kiegészítő jelentős segítség az üzemanyag- és munkaidő-elszámoláskor. Az útnyilvántartás nyomtatása néhány kattintással megoldható a rendszerben.

Sofőrazonosító panel

Sofőrazonosításra két módot is kínálunk. A sofőrazonosítás mobil appal funkciót az alapár tartalmazza. Miután a sofőr beolvasta a vezetett jármű QR-kódját, a diszpécser már látja is, ki az aktuális sofőr. Ennek fejlettebb változata a sorfőrazonosító panel használata. Igény szerint a jármű azonosított sofőr nélkül nem indítható, a beszerelt indításgátló relé miatt. Ha a relé beszerelése nem megoldható, akkor a Buzzer csipogó beszerelését javasoljuk, ami addig sípol a járműben, amíg a sofőr nem azonosítja magát.

Indításgátlás

A GPS eszközben lévő SIM kártya telefonszámára elküldött SMS paranccsal, gyújtás tiltást küldhetsz a járműre. Ezzel megakadályozod a jármű következő elindítását. Az indításgátlás ötvözhető a sofőrazonosítással is, ezáltal a jármű csak akkor lesz indítható, ha sofőrazonosítás történt.

Szenzorok

Számos szenzortípust kínálunk ügyfeleink igényeinek megfelelően. Kiegészítő érzékelők beépítésével a motor, a rakomány, a vezetőfülke hőmérséklete, az üzemanyagtartály nyitása, a páratartalom, a légnyomás, a riasztó jel és sok más jellemző mérhető, detektálható.

Raktérhőmérséklet figyelés

Előfordult már, hogy hőérzékeny árud tönkrement, vagy nem vették át? Ne hagyd elolvadni a bevételed! Figyeld az aktuális pozícióban az aktuális hőmérséklet értékeket. Riportot is készíthetsz egy általad megadott időszakra a raktér hőmérséklet alakulásáról. Vitás esetekben ezt csatolhatod is a szállító levélhez. Értesítést is beállíthatsz, ha a raktér hőmérséklete eltér a megadott, ideális hőmérsékleti intervallumtól. Utólag térképen is megnézheted, hogy hol történtek kilengések.

On-line feladatkiosztás

Oszd ki a munkatársaknak a napi feladatokat rendszerünkön keresztül és kövesd térképen a fejleményeket!

Digitális jegykezelés

Személyszállítás esetén optimalizáld a járműelosztást és növeld a bevételed a Digitális jegykezelő és járatelosztó modullal!

Holazautó flottakezelés

Ügyfeleink véleménye

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeréhez.

Ügyfeleink tapasztalatai

Tekintsd meg, hogy ügyfeleink mire és hogyan használják szolgáltatásunkat!

Néhány referenciánk

Ők a HolAzAutó járműkövető szolgáltatást választották. Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük.

A csomag tartalma

A csomag tartalmazza a GPS eszközt, SIM kártyát, telefonos applikációt a flottakezelés webes felületét, ingyenes tanácsadást és videós segédleteket. Hozzád rendelt kollégánk végig a tanácsadód lesz és segít, hogy a rendszerből kihozd a maximumot pont úgy, ahogy neked kell.

Árak

Széleskörű funkciókínálat, minőségi szolgáltatás, reális áron.

GPS ESZKÖZ VÁSÁRLÁS

24 900 Ft*

29 500 Ft
GPS eszköz ára

2 600 Ft* -tól

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Fix eszköz beszerelési díja járművenként

0 Ft

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

+ 1 000 - 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

Legnépszerűbb

GPS ESZKÖZ BÉRLÉS

0 Ft*

GPS eszköz ára
a CAN modult is tartalmazza

3 190 Ft*

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Beszerelési díj bérelt eszközzel járművenként

0 Ft*

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

 + 1 000 - 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

EGYEDI ÁRAZÁS

Egyedi

29 500 Ft
GPS eszköz ára

Flottaméret függő

havidíj járművenként

10 000 Ft* -tól

Beszerelési díj bérelt eszközzel járművenként

0 Ft*

Mobilis eszköz nem igényel szerelést

 + 1 000 - 1 990 Ft*

Választható roaming havidíj járművenként

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés ára járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Kedvezmények

GPS eszköz vásárlásakor az éves díjfizetés esetén a szolgáltatás díjából ELENGEDÜNK 1 HÓNAPOT. Továbbá jelentős összeget takaríthatsz meg a FLOTTAKEDVEZMÉNNYEL is.

Ingyenes kipróbálás óvadékkal

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadékot ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. Amennyiben tetszik a szolgáltatás és szerződsz velünk, az óvadék árát beszámítjuk. Ha másként döntesz, természetesen visszakapod az óvadék összegét.
Próbáld ki szolgáltatásunkat kockázatmentesen a kaució befizetése után!

Garanciális országos szerelőhálózat

A Fix GPS eszközök beszerelését, egyeztetést követően, garanciális, országos szerelőhálózatunkban autóvillamossági szakember végzi el. Nem igényel jelentős beavatkozást és gyors a folyamat. Több jármű és több kiegészítő behelyezése esetén minimálisan több időre kell számítani. ​​A nyomkövető eszköz vásárlásakor 1 év garanciát vállalunk (saját szerelő partner bekötése esetén). Bérlés esetén a garancia a szerződés teljes időtartamára vonatkozik.

Segítő bemutató videók a rendszer főbb funkcióiról

Használd ki a számodra leghasznosabb funkciókat!

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.