Járműkövetés GPS eszközzel

Online GPS járműkövetés FIX beszerelésű GPS eszközzel

Átfogó megoldást kínálunk a jármű nyomkövetéshez és flottakezeléshez, amelyhez a legtöbb adatot a fixen beszerelt GPS eszközök képesek biztosítani. A HolAzAutóval teljes körű, valós idejű megfigyelést és múltbéli adatfeldolgozást biztosítunk a webes felületen és az applikációban. Ezközeink tartalmazzák a SIM kártyát és igény esetén a CAN-t. A szolgáltatás tartalmazza az ingyenes tanácsadást is, hogy a legtöbbet hozhasd ki a rendszerből a vállalkozásod javára.

Holazautó nyomkövetés
Neked fejlesztettük, rugalmas beállításokkal!

A felületen testreszabható és interaktív dashboard-ot, gyors információs táblát hoztunk létre. Beállíthatod, hogy milyen adatokat szeretnél rögtön látni, amikor a jármű aktuális pozíciójára kattintatsz. Ezen kívül időzített értesítéseket, és emlékeztetőket is beállíthatszt. Az online GPS járműkövetés rendszer használatával javuló hatékonyságot, megnövekedett bevételt érhetsz el.

Járműkövetés és adatelemzés

Hatékony szolgáltatás, jobb eredmények

Asztali és mobil alkalmazásunk szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy értékes betekintést nyerj flottád adataiba és így a járműveidről szerzett alapos ismeretekkel előkészített döntéseket hozhass.

Kiértékelés

A Kiértékelés funkcióval elemezheted akár a teljes flottád által megtett útvonalakat és távolságokat. Az üzemanyagköltséget kimutathatod a megtett távolság vagy az üzemidő függvényében is. Analizálhatod az útvonalak hosszát és időtartamát, de a maximális és az átlagos sebességet is ellenőrizheted. Flottád aktivitásának rögzítése emellett magas szintű védelmet is biztosít járműveidnek, melyek bizonyítékként is szolgálhatnak kétes szituációkban.

Szabálykezelés

A flottához kapcsolódóan számos szabályt állíthatsz fel, amely események bekövetkeztéről értesítéseket kérhetsz. Azonnal tudomást szerezhetsz ezekről, így időben tudsz reagálni rájuk. A szabályok például: gyorshajtás, tartósan magas fordulatszám, alacsony akkumulátor töltöttség, változó üzemanyagszint, vontatás, területre érkezés, terület elhagyás, és sok más esemény. A renszer testreszabhatósága miatt sok lehetőséged van.

Aktuális pozíciók

Ez az a felület, amely mindig látható egy diszpécser irodában. Az összes jármű egyszerre jelenik meg a térképen, minden információval és részlettel együtt, amelyek fontosak lehetnek egy járműflottát fenntartó vállalkozás számára. A vezetési és állás idő, az aktuális sebesség, a földrajzi koordináták, a cím, az akkumulátor feszültség, a raktér hőmérséklete, a sofőr telefonszáma és még sok egyéb, fontos információ egy pillanat alatt elérhetőek. Itt is eldöntheted, hogy mik azok az információk, amik megjelenjenek a táblán.

Sofőrmagatartás modul

Csökkentsd a szervíz költségeid és motiváld a sofőrjeid! Értékeld ki a sofőr vezetési stílusát és azonosítsd a túlzó használatot. Az értékelés egy ésszerű, kímélő, gazdaságos vezetési stíluson alapszik. A különböző járművek eltérő szempontok alapján kerülnek értékelésre, vagyis nem hasonlítunk össze egy autót tehergépjárművel vagy benzinüzeműt dízelessel. Kíméld flottádat és érj el hosszabb szervizperiódusokat a Sofőrmagatartás modul segítségével. A rendszer által generált rangsorban legjobbak számára nyomtass oklevelet. Motiváld kollégáid a lojális és mégjobb teljesítményre!

Jogosultságok kezelése

Ezt a funkciót kifejezetten céges vagy vállalati ügyfelek számára fejlesztettük ki, bár egyéni felhasználók számára is hasznos lehet. A Jogosultságkezelő segítségével korlátozhatod a hozzáférhető adatok körét egy funkción belül. Ilyen módon egyes szervezeti egységek csak a saját adataikat láthatják, mások pedig többet. Praktikus példa erre, amikor a beszerzési, marketing vagy pénzügyi részleg nem látja a menedzsment járműveit, miközben ők láthatják a társasághoz tartozó összes járművet.

HolADisplay

Mobil alkamazásunk sok hasznos funkciót kínál. Megfigyelheted járműveid helyzetét valós időben, utólag is ellenőrizheted az útvonalakat, de az alkalmazással sofőrazonosítást is végezhetsz és figyelemmel kísérheted egy fontos munkafolyamat aktuális állapotát is. Munkatársaid napi feladataikat mobiltelefonon is át tudják tekinteni, a feladatokhoz fűzhetnek megjegyzést, valamint jelezhetik annak elkészültét. Beépítettük a chat funkciót is, így mindent egy helyen érhetsz el.

JÁRMŰKÖVETÉS GPS ESZKÖZZEL

Flottakezelő funkciók

A Flottakezelő modul számos hasznos funkciót kínál. Kövesd figyelemmel a költségeket, állítsd be az ütemezett értesítéseket, hogy ne maradj le egyetlen határidőről sem.

vehicle gps data fleet management

Eszközök

A működés alapja a beszerelt GPS jármű nyomkövető eszköz, amely tartalmazza a SIM kártyát és CAN modult. Az eszközök nyilvántartására multifunkciós listát biztosítunk a felületeden. Többféle nyomkövető eszközt forgalmazunk, a különböző járműtípusokhoz és ügyfeleink igényeihez igazítva.

Járművek

Ez a menü tartalmazza az alkalmazásban létrehozott összes jármű nyilvántartását. Rendszerünk funkcionálisan egységként kezeli az eszköz-jármű párost, ezért fontos, hogy minden telepített GPS nyomkövető eszközhöz kapcsolódjon egy jármű.

Költségek

Mivel az alkalmazás több menüpontjában is rögzíthetsz kiadásokat, ezt a felületet azért fejlesztettük ki, hogy minden költségedet egy helyen megtaláld. A lista rendkívül felhasználóbarát, könnyedén kereshetsz, sorrendezhetsz.

Flotta események

Bármilyen eseményt rögzíthetsz és kezelhetsz a flottához kapcsolódóan. Legyen tankolás, szerviz, bírság, autópályadíj vagy bármilyen más esemény, regisztrálhatod a felmerülő költségeket. Az eseményekhez emlékeztetőt is beállíthatsz.

Értesítések

Beállíthatsz emlékeztetőt a műszakira, az éves szervízre, biztosítási díjfizetésre, megadott km után olajcserére, vagy bármilyen más eseményre. Te döntöd el, hogy az értesítést egy hónappal, egy héttel vagy egy nappal az esemény előtt kapod-e kézhez. Választhatsz e-mailt, szöveges üzenetet, alkalmazáson belüli figyelmeztetést és hangjelzést is.

Üzemanyagárak

Ebben a menüben regisztrálhatod az aktuális árakat üzemanyagtípus szerint. Az itt rögzített árak és az elfogyasztott üzemanyag mennyiség alapján pénzügyi kimutatásokat készíthetsz az üzemanyagköltségeidről.

Tachográf

A HolAzAutó rendszer alkalmas a tachográf adatok távoli kiolvasására, akár külföldről is. A kiolvasás feltételei könnyen teljesíthetőek, az adatokat az irodában letöltheted, valamint ütemezheted is a kiolvasást.

Személyek

Az alkalmazás lehetőséget ad a sofőrazonosításra és pénzügyi kimutatások készítésére. Ezek a funkciók csak akkor működnek, ha regisztrálod az érintett személyeket. Ezenkívül nyilvántarthatsz személyeket adminisztratív vagy egyéb okokból is.

Partnercégek

Abban az esetben, ha kapcsolatban állsz olyan partnerekkel, akik fontos szerepet játszanak az üzletmenetben, ezen a felületen tárolhatod a velük kapcsolatos információkat. Partnereid elérhetőségei a listán jól látható helyen jelennek meg és költségkimutatást is készíthetsz a velük megvalósult üzletmenetekről.

flottakezelés

Bérlés

Csatlakozz rendszerünkhöz
akár 0 Ft befektetéssel!

0 Ft eszközár, 0 Ft rejtett költségek. A kedvező bérléses előfizetési csomag tartalmazza: GPS eszköz SIM kártyával, CAN modullal + applikáció + webes flottakezelő felület + online parkolójegy modul + folyamatos, ingynes tanácsadás.

Járműkövetés GPS eszközzel

A csomag tartalma

flotta események

GPS jármű nyomkövető eszköz

A GPS nyomkövető eszköz tartalmazza a SIM kártyát és a beépített CAN modult, amely méri és továbbítja az adatokat szervereink felé. Az adapterrel felszerelt járművek képesek adatot továbbítani a jármű fedélzeti számítógépes egységéről, mint például fordulatszám, green drive értékek (durva gyorsítás, fékezés és kanyarodás), vezetési és állás idő, fékezések száma, tengelykapcsoló-műveletek, alapjárat stb. Többféle eszköz típus közül választhatsz.

hivatali/magán üzemmód

App + flottakezelő felület + ingyenes tanácsadás

Az ajánlat tartalmazza a szolgáltatás Applikációját a Flottakezelés webes felületét és az ingyenes tanácsadást. Hozzád rendelt kollégánk végig a tanácsadód lesz és segít, hogy a rendszerből kihozd a maximumot pont úgy, ahogy neked kell.

Járműkövetés GPS eszközzel

Opcionális kiegészítő eszközök

eszközök

Indításgátlás

nettó 3 000 Ft-tól

Egyszerűen, az eszközre elküldött SMS által gyújtás tiltást küldhetsz járműveidre. Ha gyanús eseményt észlelsz, például a járműved az engedélyezett műveleti területen kívül közlekedik, a nyomkövető eszköz telefonszámára küldött SMS parancs segítségével megakadályozhatod a jármű következő elindítását.

személyek

Sofőrazonosítás

nettó 6 000 Ft-tól

Sofőrazonosítás funkciónk alkalmazásával egyértelművé válik, hogy ki a felelős egy problémás helyzetért. Igény szerint a jármű azonosított sofőr nélkül nem indítható.

Távoli tachográf kiolvasás

Olvasd ki akár több ezer kilóméterről a tachográf adatokat! A távoli tachográf kiolvasás mentesít a költséges és logisztikai szempontból igényes feladatok alól, nincs szükség plusz személyzetre vagy járműre, nincs extra üzemanyagköltség sem.

Hivatali/magán üzemmód kapcsoló

Eszközönként 1 000 Ft-tól

A kapcsoló használatával elrejthetőek a magánhasználat során megtett útvonalak. A megfelelő jogosultságok birtokában bizonyos felhasználók akár magánhasználat módban közlekedő járművek mozgását is figyelemmel kísérhetik, illetve az összes beérkező adatot láthatják.

Üzemanyag átfolyásmérő

A legpontosabb fogyasztási adatokat az üzemanyag átfolyásmérő felszerelésével lehet összegyűjteni. Az eszköz nagyon pontosan mér, a legkisebb mérési egység 0,001 liter.

Szenzorok

Számos szenzortípust kínálunk ügyfeleink igényeinek megfelelően. Kiegészítő érzékelők beépítésével a motor, a rakomány, a vezetőfülke hőmérséklete, az üzemanyagtartály nyitása, a páratartalom, a légnyomás, a riasztó jel és sok más jellemző mérhető, detektálható.

Árazás

Járműkövetés fix GPS eszközzel

Vásárlással

járműkövetés GPS eszközzel
GPS eszköz SIM kártyával:

29 500 Ft

14 900 Ft

Szolgáltatás havidíja:

2 190 Ft*-tól

Szerelés díja:

8 000 – 10 000 Ft*

Választható roaming:

1 000 – 1 999 Ft / hó

VAGY

Vágj bele 0 Ft befektetéssel!

Szolgáltatás havidíja:

3 190 Ft*-tól

Eszközár

0 Ft

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés ára járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.
Egyedi kedvezményekért, kérj egyedi árajánlatot!

Ügyfeleink véleménye

NoriGo Travel KFT

Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli poziciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.

Dr. Savanyó Nóra – ügyvezető
NoriGo Travel KFT

Masterplast Hungária KFT

A felületről elérhető távoli tachográf adatok letöltése funkció hasznos, mert így az információk menet közben kinyerhetők. Teherautóink naponta többször akasztják le a pótkocsit, majd vissza és ezzel az automata tengelyszám állítás funkcióval elkerülhetők az emberi mulasztásból keletkező bírságok és többletköltségek.

Papp Gábor – fuvarszervezési vezető
Masterplast Hungária KFT

Fixtravel KFT

Személyszállítással foglalkozom, ahol elengedhetetlen, hogy tudjam, melyik busz épp hol van. Hívhat egy utas, vagy nekem kell tudnom merre jár a busz, elég csak megnyitnom az applikációt és minden adat ott van előttem azonnal.

Mátyás Roland – ügyvezető
Fixtravel KFT

Juhai és Társa KFT

Gépek és Autók tartózkodási helyét figyeljük, merre járnak mikor érnek a munkaterületre és a telephelyre,
Mennyit dolgozik a gép vagy eszköz a munkaterületen, a gépkezelő ne csak azt mondja, hogy dolgozott.
Építőiparban ajánlanám

Juhai András – Szakmai irányító
Juhai és Társa KFT

Fa-ter KFT

A felület segíti a járművek pozícióinak a meghatározását, nyomon követését.
Fontos, hogy részletes kimutatást és elemzést nyújt részünkre.
Minden személyszállítással és fuvarozással foglalkozó cégnek, társaságnak ajánlanám a felületet!

Rezneki Róbert – ügyvezető
Fa-ter KFT

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Amivel nem foglalkozunk:

GPS navigáció

Csomagkövetés

Telefon követés előfizetés nélkül

Rendszám követés előfizetés nélkül

0 %

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.