Szállítmányozási flotta

A HolAzAutó használata pofonegyszerű, mobilról, laptopról, vagy asztali gépről egyaránt könnyen kezelhető. Valós idejű nyomkövetéssel, a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetők a járművek. A webes felületünkön térképes megjelenítés teszi egyértelművé a gépkocsik mozgását. A követett járműveknek nemcsak az útvonala, hanem a sebessége és a motor fordulatszáma is lekérhető, a rendszer a különböző adatokról táblázatos összefoglalót készít. A HolAzAutó szolgáltatásnak a legnagyobb előnye a tényszerűség. A mért adatokon alapuló összehasonlíthatóság, amellyel pontos kép kapható az autók, illetve a sofőrök teljesítményéről.

Szállítmányozási flottakövetés - Egyszerűbb adminisztráció GPS nyomkövetéssel, e-útdíj bevallással

Magasabb üzemanyag felhasználás?

EGYES AUTÓIDNÁL ÁTLAGOSNÁL MAGASABB AZ ÜZEMANYAG FELHASZNÁLÁS?

A gépjárműbe applikálható üzemanyagmérésnek hála, végre megálljt parancsolhatsz a túlzott fogyasztásnak. Ha nem érted, hogy hova „folyik el” az a rengeteg üzemanyag, akkor a HolAzAutó szolgáltatása kell Neked!

A GPS szolgáltatásunkkal együtt alkalmazható üzemanyagmérés használatával átlagosan 15%-kal csökkenthető a fogyasztás. Ha utánaszámolsz, akkor Neked is nyilvánvalóvá válik, hogy pusztán ezen a tételen pár hónap alatt megtérül a beruházásod.

Az üzemanyag-fogyasztás mérése személyautókba és haszongépjárművekbe egyaránt beépíthető, és folyamatosan figyelhető a céges járművek fogyasztása. Monitorozhatod, hogy ki, mikor, milyen fogyasztást produkál.

Gyakori szervízintervallum?

SZERVÍZKÖLTSÉG CSÖKKENTÉSE GPS NYOMKÖVETŐVEL

A sofőrök sokszor hajlamosak abba a hibába esni, hogy nem vigyáznak eléggé a céges járműre. Sietnek és közel sem figyelnek oda annyira, mintha a saját kocsijukkal közlekednének.

Az úgynevezett CAN adapterünkkel folyamatosan megfigyelés alatt tarthatod a sofőröket, a fordulatszám mérésével láthatóvá válik, hogy az egyes sofőröknek milyen a vezetési stílusa. Láthatod, hogy mennyire „hajtják” a kocsikat, az ezzel kiküszöbölhető szervizköltségeken rengeteget spórolhatsz.

Gyakran rongálódik az árud?

ÁRUBIZTONSÁG

Bizonyos áruk tekintetében közel sem mindegy, hogy a raktér hűtése be van-e kapcsolva, vagy sem. Egyes sofőrök bizony szeretnek spórolni a csak kevésbé, vagy egyáltalán nem működő hűtésen, ez pedig az áru megromlásához vezet.

Ez Neked veszteség, és bosszankodhatsz később, de azt tanácsoljuk, hogy inkább előzd meg a bajt. A raktérbe épített szondánknak köszönhetően nyomon követheted a hűtő üzemben tartását, és megakadályozhatod az áru tönkretételét.

Ki vezeti az autóm?

TUDNI AKAROD, MELYIK AUTÓDAT, KI VEZETI?

A HolAzAutó GPS-szolgáltatással nem csak azt tudod megnézni, hogy egy adott napon, vagy egy adott időpontban merre járt a céges jármű. Azt is ki tudod szűrni például, hogy egy gyorshajtás, vagy parkolás miatt kapott büntetés idejében éppen ki vezette a kocsit.

Nem kell vitázni többet arról, hogy ki vitte a járművet, nincs többé „nem emlékszem”, feketén-fehéren ott lesz, hogy ki a felelős a beszedett büntetésekért. Ha mindennek megvan a felelőse, akkor jobban figyelnek majd az alkalmazottaid, ezáltal kiszűrhetők a felesleges kiadások.

Egyszerűbb adminisztrációt szeretnél?

KEVESEBB PAPÍRMUNKA

Céges jármű esetében kötelező útnyilvántartást vezetned, ami macerás, és ha valamiért elfelejted Te, vagy az alkalmazottad, akkor büntetést von maga után a mulasztás. A HolAzAutó szolgáltatás keretében olyan megoldásokat kínálunk Neked, amelyek segítségével egyszerűsíthető az adminisztráció, és automatizálhatók bizonyos kötelezettségek.

A HolAzAutó automatikusan elkészíti az útnyilvántartásodat, így Neked nem kell vesződnöd a kézzel kitöltendő nyomtatványokkal. Ráadásul az e-útdíj bevallás is megoldható így, a térképes ügyfél címrendszerek egyszerű összeállításáról és kezeléséről már nem is beszélve.

HolAzAutó

A HolAzAutó teljes egészében magyar fejlesztésű alkalmazás, és bár minden szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat beletettük, a legtöbbet mégis a visszajelzésekből tanulunk. Észrevételeidet oszd meg velünk, ha kérdésed van, kérünk, hogy fordulj hozzánk bizalommal. A HolAzAutó csak Veled lehet még jobb!

Elérhetőségeink

Telefon
Ügyfélszolgálat
7625 Pécs, István u. 7.
E-mail

E-mail

Ha kérdéseidre nem találtál választ oldalainkon, úgy itt is elküldheted nekünk!

QR kód

06 80 296 890