Mezőgazdasági gépek flotta

A HolAzAutó használata pofonegyszerű, mobilról, laptopról, vagy asztali gépről egyaránt könnyen kezelhető. Valós idejű nyomkövetéssel, a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetők a járművek. A webes felületünkön térképes megjelenítés teszi egyértelművé a gépkocsik mozgását. A követett járműveknek nemcsak az útvonala, hanem a sebessége és a motor fordulatszáma is lekérhető, a rendszer a különböző adatokról táblázatos összefoglalót készít. A HolAzAutó szolgáltatásnak a legnagyobb előnye a tényszerűség. A mért adatokon alapuló összehasonlíthatóság, amellyel pontos kép kapható az autók, illetve a sofőrök teljesítményéről.

Mezőgazdasági gépek flottakövetés, Munkagépek valós idejű GPS nyomkövetése

Szoros az időterv?

MELYIK GÉPED ÉPP MERRE JÁR, MIT CSINÁL, MIKOR PIHEN?

Nem kell minden gép mellett ott állnod, hogy rendben haladjon a munka. Valamennyi munkafolyamatot ellenőrizhetsz egy számítógép, vagy akár a telefonod segítségével, ha a HolAzAutó GPS-szolgáltatást választod.

Az elejétől a végéig láthatod, hogy melyik géped épp merre jár, mit csinál, mikor pihen, és mikor dolgozik. Nem kell senkivel veszekedni nap végén, hogy miért nem halad úgy a munka, ahogy megbeszéltétek, és értelmetlen lesz az egymásra mutogatás is, hiszen Te pontosan tudod, hogy ki mit csinált aznap.

Jól jönne egy munkaszervező?

NINCS TÖBBÉ FELESLEGESEN ELVESZTEGETETT MUNKAÓRA

Mit szólnál, ha egy munkaszervező össze tudná fogni a munkát, legyen az bármennyire is összetett? Ha egy központi helyről minden egyes munkagépet látsz, és mindegyikről tudod, hogy éppen ki kezeli, akkor azt is tudod, hogy mi a feladata. Szükség esetén át tudod szervezni, fel tudod gyorsítani a munkát, és ehhez elég csak egy ember, és a HolAzAutó GPS-alkalmazás.

Asztali gépről, laptopról, vagy mobiltelefonról egyaránt nyomon tudod követni a munkásaidat, nem lesz többé feleslegesen elvesztegetett munkaóra, és a munka pont abban az ütemben fog haladni, ahogyan eltervezted. Vagy még annál is jobban.

Elnagyoltak a fordulókörök?

TÉVEDÉSBŐL A SZOMSZÉD PARCELLA LETT BEDOLGOZVA?

Optimalizáld és pontosítsd az egyes munkafolyamatokat a HolAzAutó GPS-szolgáltatásával, ezzel időt és pénzt takarítasz meg. A webes felületünkön térképen követheted nyomon egy-egy munkagép útvonalát, ennek köszönhetően minden eddiginél pontosabban fogod látni, hogy az éppen hol jár és mit csinál. Senki nem fog többé se kevesebb, se több munkát végezni tévedésből, ezzel jelentős mértékben optimalizálható a munkavégzés.

Spórold meg a pluszmunkát és előzd meg a hanyagságot, a munkások is hálásak lesznek a hajszálpontosan meghatározott útvonalakért.

HolAzAutó

A HolAzAutó teljes egészében magyar fejlesztésű alkalmazás, és bár minden szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat beletettük, a legtöbbet mégis a visszajelzésekből tanulunk. Észrevételeidet oszd meg velünk, ha kérdésed van, kérünk, hogy fordulj hozzánk bizalommal. A HolAzAutó csak Veled lehet még jobb!

Elérhetőségeink

Telefon
Ügyfélszolgálat
7625 Pécs, István u. 7.
E-mail

E-mail

Ha kérdéseidre nem találtál választ oldalainkon, úgy itt is elküldheted nekünk!

QR kód

06 80 296 890