Értékesítői flotta

A HolAzAutó használata pofonegyszerű, mobilról, laptopról, vagy asztali gépről egyaránt könnyen kezelhető. Valós idejű nyomkövetéssel, a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetők a járművek. A webes felületünkön térképes megjelenítés teszi egyértelművé a gépkocsik mozgását. A követett járműveknek nemcsak az útvonala, hanem a sebessége és a motor fordulatszáma is lekérhető, a rendszer a különböző adatokról táblázatos összefoglalót készít. A HolAzAutó szolgáltatásnak a legnagyobb előnye a tényszerűség. A mért adatokon alapuló összehasonlíthatóság, amellyel pontos kép kapható az autók, illetve a sofőrök teljesítményéről.

Értékesítői flottakövetés, bárhol, bármikor lekérhető GPS nyomkövetési adatok

Pontosan látni akarod a fuvarokat?

A CÉGES UTAKON KÍVÜLIEKET IS?

A céges autó nincs ingyen: fogyaszt, kopik és potenciálisan veszélyben van, amíg közlekedik.

A munkatársaid, beosztottaid nem véletlenül kapnak céges autót, munkaidőben az a dolguk, hogy a céged ügyeiben járjanak el. Minden más esetben veszteséget termelnek Neked és a cégednek.

A HolAzAutó GPS-szolgáltatással pontosan látod, hogy a céges autód merre jár, ennek köszönhetően nincs többé mellébeszélés, hogy ki merre autózott és mennyit fogyasztott a munkahelyi gépkocsi. A webes felületünk térképén napra pontosan lekérheted az útvonalat, és rögtön látni fogod, hogy merre járt az autó munkaügyben, és melyek voltak a privát utak.

Gyakran kapsz büntetéseket?

GPS NYOMKÖVETŐVEL ELKERÜLHETŐ A BÜNTETÉS

Megesik, hogy munka közben megbüntetik a céges autót, ha ez nem rendszeres probléma, akkor talán még bele is fér a költségvetésbe. De ha rendszeresen jönnek a büntetések, és még a felelős sincs meg, akkor számodra a HolAzAutó GPS-szolgáltatása kézenfekvő megoldást nyújt.

A webes felületünkön nemcsak az adott gépjármű útvonalait keresheted vissza, de az adott helyszín sebességi adatai is láthatóak lesznek. Percre pontosan lekérheted akár visszamenőleg is, hogy hol, ki használta az autót és mennyivel ment. Ebből pedig egyértelműen kiderül, hogy ki a felelős a büntetésért.

Gyakori szervízintervallum?

AZ ÁTLAGOSNÁL TÖBBSZÖR KELL SZERVÍZELTETNED JÁRMŰVEID?

Az autóidat nemcsak a megtett kilométerek, hanem a sofőrök vezetési stílusa is amortizálja. Olyan megoldást kínálunk Neked, amelynek köszönhetően látni fogod, hogy melyik sofőröd vezet kíméletesen, és ki az, aki a kelleténél jobban „hajtja” a céges autót.

A fordulatszám mérésével láthatóvá válik, hogy mikor, mennyire volt indokolatlanul leterhelve az autó. A visszakereshető adatokból azt is meg tudod állapítani, hogy kik azok a sofőrök, akik nem vigyáznak az autóidra, a CAN adapterünk segítségével kiszűrheted a felelőtlen sofőröket.

Ne fizess feleslegesen a „széthajtott” autók miatt, hiszen ezzel duplán rosszul jársz: hamarabb tönkremennek a kocsik és nem is tudod azokat használni, amíg a szervizben vannak.

Nem vagy mindig gépközelben?

BÁRHOL, BÁRMIKOR LEKÉRHETŐ GPS ADATOK

A HolAzAutó GPS-szolgáltatása szó szerint mobil, akkor is lekérheted a céges autóid GPS adatait, amikor nem vagy gépközelben. Mobiltelefonos alkalmazásunkon keresztül rögtön láthatod az aktuális információkat: a bejárt útvonalat, az üzemanyag-fogyasztást, illetve a céges autók sebességét.

Adott esetben rögtön tudsz reagálni, és a legfrissebb információkat kapod tőlünk, bárhol is legyél.

HolAzAutó

A HolAzAutó teljes egészében magyar fejlesztésű alkalmazás, és bár minden szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat beletettük, a legtöbbet mégis a visszajelzésekből tanulunk. Észrevételeidet oszd meg velünk, ha kérdésed van, kérünk, hogy fordulj hozzánk bizalommal. A HolAzAutó csak Veled lehet még jobb!

Elérhetőségeink

Telefon
Ügyfélszolgálat
7625 Pécs, István u. 7.
E-mail

E-mail

Ha kérdéseidre nem találtál választ oldalainkon, úgy itt is elküldheted nekünk!

QR kód

06 80 296 890