Egyedi igények

A HolAzAutó használata pofonegyszerű, mobilról, laptopról, vagy asztali gépről egyaránt könnyen kezelhető. Valós idejű nyomkövetéssel, a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetők a járművek. A webes felületünkön térképes megjelenítés teszi egyértelművé a gépkocsik mozgását. A követett járműveknek nemcsak az útvonala, hanem a sebessége és a motor fordulatszáma is lekérhető, a rendszer a különböző adatokról táblázatos összefoglalót készít. A HolAzAutó szolgáltatásnak a legnagyobb előnye a tényszerűség. A mért adatokon alapuló összehasonlíthatóság, amellyel pontos kép kapható az autók, illetve a sofőrök teljesítményéről.

On-Line GPS nyomkövetés és flottakövetés - Egyedi igények szerint

Egyedi járműflottával rendelkezel?

SZEMÉLYRE SZABHATÓ GPS-KÖVETŐRENDSZER

Könnyen meglehet, hogy speciális járműflottád van, különleges igényekkel és elvárásokkal, amihez eddig nem találtál megfelelő GPS-követőrendszert. A HolAzAutó azért egyedülálló a piacon, mert az egész rendszer saját fejlesztésű, ennek köszönhetően személyre szabható.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha olyan elvárásaid vannak, amikre eddig nem kaptál megfelelő ajánlatot, biztosak vagyunk benne, hogy közösen megtaláljuk a megoldást.

Céged speciális nyomkövetést igényel?

PROFI JÁRMŰKÖVETÉS A HOLAZAUTÓ GPS-RENDSZERREL

Nem hétköznapi járműflottához speciális igényeket kell kielégítenünk, de biztosan mondhatjuk, hogy nekünk ez sem okoz gondot. A HolAzAutó szolgáltatását a cégedre és a különleges igényeidre szabjuk, ha arra van szükséged, akkor a helymeghatározáson felül mérhető a sebesség, a gyújtás állapota, az üzemanyagszint, a fordulatszám, az akkumulátorszint, stb.

Amit lehet mérni, azt mi gyakorlatilag megoldjuk, a járműkövetés soha nem volt még ennyire profi, mint a HolAzAutó GPS-rendszerével.

Gyakran kapsz büntetéseket?

KI, HOL ÉS MIKOR LÉPTE TÚL A SEBESSÉGHATÁRT?

A büntetések utáni nagy veszekedések kora véget ért, a GPS-szolgáltatásunknak köszönhetően mindig pontosan meghatározható, hogy ki, hol és mikor lépte túl a sebességhatárt. A HolAzAutó térképes megjelenítésének köszönhetően nemcsak az útvonal, hanem az elért sebesség is visszakereshető.

A percre pontos adatok lekérdezése és visszakereshetősége megkönnyíti a dolgodat a vitás helyzetek rendezése terén.

HolAzAutó

A HolAzAutó teljes egészében magyar fejlesztésű alkalmazás, és bár minden szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat beletettük, a legtöbbet mégis a visszajelzésekből tanulunk. Észrevételeidet oszd meg velünk, ha kérdésed van, kérünk, hogy fordulj hozzánk bizalommal. A HolAzAutó csak Veled lehet még jobb!

Elérhetőségeink

Telefon
Ügyfélszolgálat
7625 Pécs, István u. 7.
E-mail

E-mail

Ha kérdéseidre nem találtál választ oldalainkon, úgy itt is elküldheted nekünk!

QR kód

06 80 296 890