Bérautó flotta

A HolAzAutó használata pofonegyszerű, mobilról, laptopról, vagy asztali gépről egyaránt könnyen kezelhető. Valós idejű nyomkövetéssel, a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetők a járművek. A webes felületünkön térképes megjelenítés teszi egyértelművé a gépkocsik mozgását. A követett járműveknek nemcsak az útvonala, hanem a sebessége és a motor fordulatszáma is lekérhető, a rendszer a különböző adatokról táblázatos összefoglalót készít. A HolAzAutó szolgáltatásnak a legnagyobb előnye a tényszerűség. A mért adatokon alapuló összehasonlíthatóság, amellyel pontos kép kapható az autók, illetve a sofőrök teljesítményéről.

On-Line GPS Bérautó flottakövetés, Nyomkövetés GPS jeladóval

Nem találod a járműved?

A GPS JELADÓ AKÁR 5 MÁSODPERCENKÉNT KÜLD EGY JELET

Valós idejű nyomkövetéssel csak egy kattintás és máris tudod, merre járnak az autóid. Nem kell izgulnod, hiszen mindig tudod, hogy hol vannak a bérbe adott gépjárműveid. A nap 24 órájában kapod az információkat az autóidról.

A kocsikba épített GPS jeladó 5 másodpercenként küld egy jelet, ennek köszönhetően valós idejű, rendkívül pontos követésre van lehetőséged. A HolAzAutó webes felületén térképen követheted az autóidat, a szolgáltatás mobiltelefonról is elérhető.

Gyakran kapsz büntetéseket?

VITÁS HELYZETEK FELOLDÁSA? HOLAZAUTÓ GPS!

Biztos Te is találkoztál már olyan ügyféllel, aki egy kicsikét gyorsabban ment a kelleténél, vagy pont annyira parkolt szabálytalanul, hogy az már megért egy csekket. Van, hogy csak hetekkel később derül ki a szabálysértés, a büntetést ilyenkor már nem olyan egyszerű behajtani a bérlőn. Vitatkozik, szerinte nem is úgy volt, bizonyítani pedig rendkívül nehéz.

A vitás helyzetek feloldásánál nagy segítségedre lesz a HolAzAutó GPS-szolgáltatás, amely visszakereshető adatbázist hoz létre a bérautók tartózkodási helyével, útvonalaival és természetesen sebességével kapcsolatban. Ennél jobb bizonyítékot nem találsz a vitás helyzetek rendezésére.

HolAzAutó

A HolAzAutó teljes egészében magyar fejlesztésű alkalmazás, és bár minden szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat beletettük, a legtöbbet mégis a visszajelzésekből tanulunk. Észrevételeidet oszd meg velünk, ha kérdésed van, kérünk, hogy fordulj hozzánk bizalommal. A HolAzAutó csak Veled lehet még jobb!

Elérhetőségeink

Telefon
Ügyfélszolgálat
7625 Pécs, István u. 7.
E-mail

E-mail

Ha kérdéseidre nem találtál választ oldalainkon, úgy itt is elküldheted nekünk!

QR kód

06 80 296 890BELÉPÉS