Bérautó flotta

A HolAzAutó használata pofonegyszerű, mobilról, laptopról, vagy asztali gépről egyaránt könnyen kezelhető. Valós idejű nyomkövetéssel, a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetők a járművek. A webes felületünkön térképes megjelenítés teszi egyértelművé a gépkocsik mozgását. A követett járműveknek nemcsak az útvonala, hanem a sebessége és a motor fordulatszáma is lekérhető, a rendszer a különböző adatokról táblázatos összefoglalót készít. A HolAzAutó szolgáltatásnak a legnagyobb előnye a tényszerűség. A mért adatokon alapuló összehasonlíthatóság, amellyel pontos kép kapható az autók, illetve a sofőrök teljesítményéről.

On-Line GPS Bérautó flottakövetés, Nyomkövetés GPS jeladóval, e-útdíj bevallás

image
Nem találod a járműved?
A GPS jeladó 5 másodpercenként küld egy jelet

Valós idejű nyomkövetéssel csak egy kattintás és máris tudod, merre járnak az autóid. Nem kell izgulnod, hiszen mindig tudod, hogy hol vannak a bérbe adott gépjárműveid. A nap 24 órájában kapod az információkat az autóidról.

A kocsikba épített GPS jeladó 5 másodpercenként küld egy jelet, ennek köszönhetően valós idejű, rendkívül pontos követésre van lehetőséged. A HolAzAutó webes felületén térképen követheted az autóidat, a szolgáltatás mobiltelefonról is elérhető.

 

Gyakran kapsz büntetéseket?
Vitás helyzetek feloldása? HolAzAutó GPS!

Biztos Te is találkoztál már olyan ügyféllel, aki egy kicsikét gyorsabban ment a kelleténél, vagy pont annyira parkolt szabálytalanul, hogy az már megért egy csekket. Van, hogy csak hetekkel később derül ki a szabálysértés, a büntetést ilyenkor már nem olyan egyszerű behajtani a bérlőn. Vitatkozik, szerinte nem is úgy volt, bizonyítani pedig rendkívül nehéz.

A vitás helyzetek feloldásánál nagy segítségedre lesz a HolAzAutó GPS-szolgáltatás, amely visszakereshető adatbázist hoz létre a bérautók tartózkodási helyével, útvonalaival és természetesen sebességével kapcsolatban. Ennél jobb bizonyítékot nem találsz a vitás helyzetek rendezésére.

image

 

image
Egyszerűbb adminisztrációt szeretnél?
Egyszerűbb e-útdíj bevallás

A járműflottába tartozó autók adminisztrációja bonyolult és terhes, ezt jelentősen lecsökkentheted, ha a HolAzAutó alkalmazás automatikus adminisztrációját hívod segítségül. Az elektronikus menetlevél pontosabb lesz, mint valaha, ráadásul a sofőrnek nem is kell semmit tennie ennek érdekében, a rendszer automatikusan vezeti a menetlevelet.

Az e-útdíj bevallást szintén egyszerűbbé teszi a HolAzAutó, a címrendszerek biztonságos tárolásáról és könnyű kezelhetőségéről már nem is beszélve.

 

HolAzAutó GPS nyomkövető aktiválása

Hol Az Autó - Díjmentes kipróbálás

HolAzAutó

A HolAzAutó teljes egészében magyar fejlesztésű alkalmazás, és bár minden szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat beletettük, a legtöbbet mégis a visszajelzésekből tanulunk. Észrevételeidet oszd meg velünk, ha kérdésed van, kérünk, hogy fordulj hozzánk bizalommal
A HolAzAutó csak Veled lehet még jobb!

Elérhetőségeink

Telefon
Ügyfélszolgálat
7625 Pécs, István u. 7.

E-mail

Ha kérdéseidre nem találtál választ oldalainkon, úgy itt is elküldheted nekünk!

Küldj E-mailt

QR kód

Mobile LBS Kft.