Amit az E-útdíjról tudni kell

Az érvényes szabályozás értelmében a 3,5 tonna súlyt meghaladó járműveknek úthasználati díjat kell fizetniük Magyarországon. A díjak megfizetésének legkényelmesebb módja a GPS helymeghatározásra épülő megoldás, amely automatikusan eldönti, hogy mikor halad az Ön járműve fizetős útszakaszon, és ezen úthasználati időpontokat automatikusan jelenti a megfelelő szervezetnek. Cégünk rendszere az ÁAK által akkreditált bevallási közreműködő rendszer. Ez azt jelenti, hogy az Ön járművébe beszerelt GPS modul által küldött adatok felhasználásával elvégezhetjük a használati díjak bevallását. Biztos sokat hallott már az elektronikus útdíj megfizetésével kapcsolatos problémákról, túl sok levonásról, vagy éppen kimaradt bevallásról. Szeretnénk meggyőzni arról, hogy rendszerünk biztonságosan, nagy pontossággal működik, ezért néhány pontban bemutatjuk annak működését!

Hogyan működik

  1. Az Ön járművébe beszerelésre kerül egy fix beépítésű GPS modul. Ezek az eszközök jóval megbízhatóbbak a szivargyújtóra csatlakoztatható modelleknél. A beszerelésre kerülő GPS modul folyamatosan küldi a GPS pozícióadatokat a központi szerverre.
  2. Az Állami Autópálya Kezelő által nyilvánosságra hozott fizetős útszakaszokat rendszerünk ismeri. A következő térképrészleten a feketével jelölt vonal egy fizetős útszakaszt jelent.
  1. Ügyfelünk járműve végighaladt a példa útszakaszon. A 20 másodpercenként mért GPS pontokat piros vonallal kötöttük össze..
  1. A mért GPS pontokat a térképen ábrázolt utakra illesztjük (Map-Matching), egy bonyolult eljárással ellenőrizzük, hogy egy adott útszakaszt az autó valóban érintett-e. Amennyiben egy érintett útszakasz fizetős, úgy elvégezzük annak bevallását.

Egy másik példa az illesztés helyes működésére:

A piros vonallal a GPS modul által mért pontok vannak összekötve. A kék vonal az illeszett útvonalat, a fekete vonal a fizetős szakaszt jelenti. A számítási algoritmus gyakorlatilag minden pont között navigációt indít, így ellenőrzi és szűri ki a hibás GPS koordinátákat.

 

Kérj árajánlatot a Neked legmefelelőbb GPS nyomkövető szolgáltatásra a Mobile LBS Kft-től!

ertekesitoi-flotta1

ÉRTÉKESÍTŐI FLOTTA GPS NYOMKÖVETÉS

Ingyenes árajánlat

ÁRAJÁNLAT
szallitmanyozasi-flotta1

SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI FLOTTAKÖVETÉS

Ingyenes visszahívás

ÁRAJÁNLAT
mezogazdasagi-gepek-flotta

MUNKAGÉPEK GPS KÖVETÉSE

Ingyenes kipróbálás

ÁRAJÁNLAT
berautos-flotta1

BÉRAUTÓS FLOTTA ON-LINE GPS

A legjobb árak!

ÁRAJÁNLAT
egyedi-igenyek

EGYEDI IGÉNYEK MEGVALÓSÍTÁSA

Speciális funkciók

ÁRAJÁNLAT
06 80 296 890