Hasznos tippek Blog

A HolAzAutó online nyomkövető szolgáltatásnak számtalan hasznos kiegészítő funkciója van, amit sok esetben nem használnak ki a felhasználók. Hasznos tippjeinkkel szeretnénk, ha Te is minél többet tudnál a rendszerről, ami sokkal többet nyújt egy mezei GPS-nyomkövetésnél. Tarts velünk és mi levesszük a válladról az útnyilvántartással kapcsolatos adminisztrációs terheket. Megmutatjuk, hogyan tarthatod rajta a szemed az autóid üzemanyag-fogyasztásán, és a lopásvédelem rejtelmeibe is bevezetünk.

GPS Blog

Vajon mennyire lehet izgalmas egy olyan blog, ami egy online nyomkövető szolgáltatással foglalkozik?

Mi is meglepődünk néha, hogy milyen történeteket szül a HolAzAutó, az ügyfeleink eredményességi mutatóiról már nem is beszélve. Ha ehhez hozzávesszük még a szakmai cikkeket, amik abban fognak Neked segíteni, hogy minél jobban teljesítsen a céged, akkor a válaszunk egyértelmű: Te is jól jársz, ha rendszeresen olvasol minket.

A hétköznapi szóhasználatban a GPS nem jelent mást, mint az autónkban, vagy telefonunkon használatos navigációs rendszert. A GPS nyomkövető rendszerek azonban ennél többre képesek.
A járműbe szerelt GPS nyomkövető eszköz lehetővé teszi, hogy a szolgáltatótól kapott (webes) felületen keresztül,  bármikor és  bárhonnan követhetjük járműveink helyzetét.

HolAzAutó GPS - Díjmentes kipróbálás

Nem tehetsz róla, de már befészkelte magát az agyadba az üzemanyag-lopás rémes gyanúja? Rosszul érzed magad tőle, és szívesen kikerülnél ebből a kellemetlen helyzetből? Nem szükséges, hogy alaptalanul vádolj meg bárkit is, eljárhatsz szakszerűen, igazságosan is a  HolAzAutó flottakövetési szolgáltatásának segítségével!

Az autós kisvállalkozások, kamionos, fuvarozó cégek vezetőinek egyik örök dilemmája, hogy hogyan lehetne némileg lefaragni az üzemanyagköltségekből, tekintve, hogy az egyre drágább és drágább. Tény, hogy ezen vállalkozások, cégek csakis tapasztalt sofőröket vesznek fel, de nekik is lehetnek üzemanyagfaló vezetési szokásaik, beidegződéseik, amik azonban többnyire, ellenőrzés híján rejtve maradnak.

Természetesen a költségeket többféle módon lehet csökkenteni. Mi most azt vizsgáltuk meg, hogy a fordulatszám figyelembevételével hogyan lehet spórolni.