Funkciók

A HolAzAutó felületét megújítottuk és rengeteg hasznos funkcióval láttuk el, ami tovább növeli cégének hatékonyságát. A következőkben bemutatott funkciók nem csak pénzt és időt takarítanak meg Önnek, de még a szervezeti kommunikációt is jelentősen leegyszerűsíti. Legyen szó sofőreinek vezetési stílusáról, vagy útvonalakkal kapcsolatos szabályokról, ezeket mind egyszerűen kezelheti és ellenőrizheti új felületünkön.

Átlátható kezelőfelület:

  • Egyszerű és beszédes menüpontok
  • Átlátható űrlapok
  • Folyamatos tanácsadás 8-16:30-ig

Főmenü

Itt állíthatod be saját profilodat és innen érheted el a funkciókat.

Flottakezelő

A flottakezelőbe tartozó lehetőségekkel kezelheti flottáját. Naprakészen tarthatja adatait és elemezheti a GPS eszköz által beérkező adatokat. Itt vezetheti a járművekhez kapcsolódó költségeket és létrehozhat értesítéseket jövőbeni feladatokra nézve. Pl.: szervizelés, tankolás, kerékcsere.

Térképes felület

Itt láthatod, hogy merre járnak járműveid. Megadhatunk a térképen “ismert pontokat” (pl.: benzinkút, üzleti partner stb.) Kérhetsz értesítést, hogy adott járműved eléri, vagy elhagyja az ismert pontot.

Múltbéli és aktuális események lekérdezése

Kérdezz le bármilyen információt járműveidről.

Megtudhatod a valós pozícióját járműveidnek, visszamenőleg is ki értékelheted az útvonalakat.
Ezekkel a funkciókkal hatékonyabbá teheted vállalkozásod.

Szabálykezelő

Szabálykezelő funkciónk személyre szabva oldja meg mindennapos problémáidat.

Hozz létre egyszerűen szabályokat gépjárműveidre!

Lemerült akkumulátor? Üzemanyag hiányok? Területi korlátozások? Durva gépjármű használat? Gyakori gyorshajtás?  Rendszerünk valós időben értesíti.

Ez a funkció megkönnyíti mindennapjaid, és jelentős összeget spórolhatsz meg járműveiden.

Kiértékelés

Tudd meg egyszerűen járműveid megtett útjait és a hozzájuk tartozó eseményeket. Automata lekérdezések segítik a mindennapos adminisztrációs munka elvégzését. Felejtsd el a papírmunkát!
Rendszerünkben egy gombnyomással, előre létrehozott profilok- és saját szempontrendszer alapján értékelheted ki autóid futásteljesítményét.

Események

Kíváncsi vagy, hogy mi történt autóddall az elmúlt hónapban?
Könnyen szűrheted és ellenőrizheted az általad aktivált szabályok eseményeit.
Az adatok exportálhatók népszerű fájl formátumokba, így csökkentheted az adminisztrációval eltöltött időt.

Sofőr magatartás

Tudtad, hogy autóid alkatrészein jelentős összeget spórolhatsz? A gyakori féktárcsa csere, a durva motorhasználat jelentősen megnövelik szerviz költségeidet.
A vezetés elemzés a következő adatokból tevődik össze: sebességtúllépés, durva fékezés, durva gyorsítás, durva kanyarodás, fordulatszám.
Emeld ki legjobb sofőrjeidet és jutalmazd eredményeiket! Rendszerünkkel okleveleket is nyomtathatsz, amivel mindenki kézbe kaphatja az elért teljesítményét.

Dokumentumtár

Rövidítsd le a papírmunkát és tárolj mindent egy helyen!
Ebben a menüpontban elérhetők a szerződések, számlák, tachográf letöltések és a flottakezelőbe feltöltött dokumentumok is.
Ezek a dokumentumok bármikor letölthetők a legnépszerűbb fájlformátumokba.

Flottakezelés

A flottakezelő modult neked találták ki, ha több jármű vagy egy flotta felügyelete hárul rád. A funkciók segítségével azonosított sofőröket látsz a térképen, nyilvántartást kapsz járműveidről, üzemanyag vagy szerviz költségekről. Figyelmeztetéseket is beállíthatsz bármilyen eseménnyel kapcsolatban, így biztosan nem marad el az olajcsere és időben tudod a rendszeres szervizelést is megoldani.

Eszközök

Rendszerünk nyilvántartja a járművekbe szerelt GPS nyomkövető eszközöket, amelyek ezen a felületen egy rendezhető és kereshető listában kerülnek felsorolásra. Adottságoktól, igényektől függően több fajta eszközt forgalmazunk. Minden esetben a jármű adottságainak legjobban megfelelő GPS nyomkövető egységet ajánljuk. A beküldött adattípusok az eszköz-jármű páros konfigurációjától függenek. A listában több szempont alapján kereshetsz az eszközök között és az oszlopok a fejlécre kattintva sorrendezhetők.

Járművek

Ez a funkció teszi lehetővé, hogy a GPS nyomkövetővel felszerelt járműveket nyilvántartsd. Rendszerünk egységként kezeli az eszköz-jármű párost, ezért fontos hogy minden egyes eszközhöz tartozzon pontos adatokkal regisztrált jármű. A megfelelő járműtípus kiválasztásában egy részletes adatbázis segít. A Járművek felületéről a Flottakezelés minden gyakran használt funkcióját (események, értesítések, költségek, stb.) pár kattintással eléred. A regisztrált járművek a már ismert kereshető és rendezett listában jelennek meg.

Személyek

Rendszerünk lehetővé teszi számodra a sofőrazonosítás használatát és költségkimutatások készítését. Ezen funkciók hibátlan működéséhez elengedhetetlenül szükséges a személyek regisztrálása. Emellett természetesen akár adminisztrációs vagy egyéb célból is létrehozhatók személyek a rendszerben.

Listák, lekérdezések

Ezen a felületen alapértelmezetten költségkimutatásokat kérdezhetsz le. Kérheted teljes flottára vagy egyes járművekre vetítve, személy szerinti bontásban, de különböző költségfajták szerint is (üzemanyag költség, autópályadíj, bírság, stb). Mivel az ehhez szükséges háttér rendelkezésre áll, nem csak költségekkel kapcsolatos kimutatások készítésére van mód, céges igények alapján szinte bármilyen kimutatást, lekérdezést be tudunk illeszteni a funkcióba.

Költségek

Mivel az alkalmazás több funkciójában is rögzíthetsz költséget, készítettünk egy olyan felületet, ahol az összeset egy helyen megtalálod. A költségeket szintén egy kereshető és rendezhető listában jelenítettük meg, így kezelésük nem jelenthet gondot.

Partnercégek

Amennyiben Te, vagy a vállalkozásod kapcsolatban áll olyan partnerekkel akik szerepet játszanak üzleti tevékenységedben, ezen a felületen regisztrálhatod őket. A listában első pillantásra szembetűnik az elérhetőségük, így nem kell telefonszámot vagy email címet keresni. Hasznos funkció, hogy kimutatások készítésekor a költségek partnercégenként is bonthatók.

Flotta események

Ezen a felületen vehetsz fel és tarthatsz nyilván bármilyen, a flotta járműveivel kapcsolatos eseményt. A rögzített események a már ismert kereshető és rendezett listában jelennek meg. Legyen az tankolás, szerviz, bírság vagy más esemény amelyhez hozzá rögzítheted a járulékos költséget. Bármely eseményről kérhetsz magadnak emlékeztetőt egy hónappal, héttel vagy nappal előre, esetleg mindhármat egyszerre. Tankoláshoz természetesen kilométeróra állást és helyszínt is rögzíthetsz. Eseményeket elektronikus úton importálni is tudsz. A jelentősebb üzemanyag ellátó vállalatok által kibocsátott tankolási összesítések formátuma kompatibilis a rendszerünkkel.

Üzemanyagár

Itt üzemanyag fajtánként rögzítheted az aktuális árakat. Az árak nem csak a nyilvántartásban, hanem az üzemanyagköltség kimutatásában is szerepet játszanak. A regisztrált üzemanyagárak szintén egy kereshető és rendezett listában jelennek meg.

Értesítések

Értesítéseket a Flotta eseményekben, Járművekben, és itt, az Értesítések menüben hozhatsz létre. Értesítéseket kérhetsz e-mailben és SMS-ben egy hónappal, héttel vagy nappal az esemény elé időzítve. Ezen a felületen megtalálod az összes értesítést, bármely időpontra is állítottad be. A már ismert kereshető és rendezhető listába szerveztük őket, így néhány kattintással bármelyiket megtalálod.

Tachográf

Rendszerünk a tachográf adatok távoli kiolvasására is fel van készítve. Lehetőséget nyújtunk neked akár egy külföldön fuvarozó jármű tachográfjának kiolvasására is. Kiolvasás után az adatokat az irodádban letöltheted, ráadásul a kiolvasást kényelmi funkcióként igényeid szerint ütemezheted is!

Csoportok

Az adatok könnyebb feldolgozhatósága érdekében, általad hasznosnak ítélt szempontok figyelembevételével csoportokba rendezheted:

  • az eszközeid
  • a járműveid
  • a személyeket
  • és a saját szabályaidat.

Ezek után bármit is keresel, akár csoporttagság alapján is megtalálod.

06 80 296 890