Felkeltettük az érdeklődésed?

Felkeltettük az érdeklődésed?

GPS Nyomkövető eszközeink

Többféle igénynek megfelelő, magas minőségű, európai gyártású, garanciális eszközökre fejlesztjük jármű nyomkövető szoftvereinket. A megfelelő eszköz kiválasztásában kérd kollégáink segítségét! Fontos, hogy járműveddel kompatibilis legyen és azokat az adatokat szolgáltassa, amire neked tényleg szükséged van!
Kiértékelések és API

Fix GPS Eszközök

Az európai gyártású, csústechnológiás Teltonika és Ruptela eszközeink autóvillamossági beszerelést igényelnek. Garanciális szerelést biztosítunk, de saját szerelőt is választhatsz. Ezek az eszközök a legtöbb adattal és funkcióval tudják kiszolgálni vállalkozásod. Tartalmazzák a SIM kártyát, bérlés esetén a CAN modult is. A Fix GPS nyomkövetőkhöz számos kiegészítő eszköz csatlakoztatható.

GPS megfigyelés

Mobilis GPS eszközök

Előnye, hogy bármikor, könnyedén átteheted egy másik járműbe, nem igényelnek szakszerelést. Ezek az OBD portra, a szivargyújtóba csatlakoztatható, az akkumulátorra csatlakoztatható eszköz és az erősmágnessel felhelyezhető, saját akkus kézi eszköz. Az eszközök tartalmazzák a SIM kártyát is.

Fix bekötésű GPS nyomkövetők

Teltonika
GPS nyomkövető

Can adatok leolvasását nem igénylő alkalmazásra javasoljuk.

gps eszköz

Teltonika CAN adapterrel GPS nyomkövető

Kisautók, teherautók és munkagépek CAN adatait is kiolvassa. 

gps eszköz

Teltonika saját akkus GPS nyömkövető

Főként olyan esetben javasoljuk, ahol szükség lehet az IP67-es védelemre. 

Ruptela Tachográf távletöltéssel GPS nyömkövető

Távoli tachográf és CAN adatok kiolvasására is alkalmas.

Mobilis GPS nyomkövetők

Kézi eszköz

Akkumulátorra csatlakoztatható GPS nyomkövető

Kézi eszköz

OBD portra csatlakoztatható GPS nyomkövető

Kézi eszköz

Szivargyújtóra csatlakoztatható GPS nyomkövető

Kézi eszköz

Saját akkumulátoros, feltölthető, kézi GPS nyomkövető

Menetrögzítő kamera szett

GPS eszköz mellé kiegészítésként vásárolható menetrögzítő kamera teljes szettjének ára 19.200 Ft + áfa.

Ha GPS nyomkövető nélkül szeretnél vásárolni komplett menetrögzítő kamera szettet, azt 29.900 Ft + áfáért tudjuk biztosítani

Kamera

Menetrögzítő kamera szett

Reális áron! 1296p 3D-s zajcsökkentéssel, 24 órás parkolóőr funkció, jó minőségű éjszakai képalkotás, Time-lapse felvétel, WiFi és alkalmazás-vezérlés.

1.5x tisztább, mint a 1080p. A 3 megapixeles kamera modullal felszerelt 70mai M300-as fedélzeti menetrögzítő kamera 2304x1296p felbontásban rögzít, éles képet nyújt életszerű részletekkel. A 140°-os látószög 3 forgalmi sávot is lefed, így több eseményt rögzíthetsz az út során.

Vigyázz az autódra akkor is, ha nem vagy ott. A beépített gyorsulás-érzékelő (G-szenzor) automatikusan érzékeli a hirtelen rázkódást vagy ütközést, majd a kamera elkezdi a felvételt, így minden lehetséges eseményt rögzíthetsz parkoláskor. Következő bekapcsoláskor értesítést kapsz az M300-tól, hogy ellenőrizd a felvételeket a 70mai alkalmazásban, ha esemény történik.

A 3D zajcsökkentéssel és a WDR technológiával az M300 eltávolítja a nem kívánt pixeleket a képről és kiegyensúlyozza a fehéregyensúlyt, így éjszaka, kevés fénynél vagy akár alagútban is tiszta képet ad.

A beépített WiFi-vel a 70mai M300 képes kapcsolódni az okostelefonodon futó 70mai alkalmazáshoz, így könnyen ellenőrizheted a felvételeket vagy az élőképet, készíthetsz állóképeket, stb.
Szabályozhatod a felvételek hosszát, bekapcsolhatod a parkolás figyelést, vagy letöltheted a videókat a telefonodra – minden a kezed ügyében.

Oszd meg a felvételt a biztosítóddal rögtön azután, miután baleseted volt. Oszd meg a fotókat vagy videóidat a közösségi média platformokon, pl. Youtube, Facebook, Instagram, VK, stb. Mentsd el az emlékeidet bárhol is jársz és bármit is látsz utazásod során!

Folyamatos felvétel 1 képkocka / másodperc sebességgel pakolóőr módban. Minden 30 percet egy videó fájlba tömörít a kamera, hogy spóroljon a memóriakártya kapacitásával, és lehetővé tegye a sokkal gyorsabb visszajátszást, így könnyen elkaphatod a figyelemre méltó eseményeket. Ezzel a funkcióval rögzítheted a dolgok változó folyamatát is, pl. a naplementét.

Kis méret- végtelen tárhely. Amikor a memóriakártya megtelik, az új felvétel automatikusan felülírja a legrégebbi felvételt, hogy biztosítsa a megszakítás nélküli felvételkészítést.
A sürgősségi videók lezárva maradnak külön mappában, megelőzve ezzel a felülírás lehetőségét.

Az M300-as menetrögzítő kamera oldalán található LED visszajelző gyűrű informál a készülék állapotáról vezetés közben.
Zöld: felvétel folyamatban
Piros: hiba a felvétel folyamán
Kék: készenlét, nem fut a felvétel

A beszerelt GPS nyomkövető eszközzel térképen megmutatjuk ki, hol és hogyan használja járművedet. Okos megoldás, ha járművedbe a nyomkövetőn túl menetrögzítő kamerát is szereltetsz. Mivel így baleseti, vagy vitás esetben sem kell felesleges kérdést feltenned és hosszas magyarázatokat hallgatnod. Egyszerűen nézd vissza, hogy mi történt a baleset előtti útszakaszon! A menetrögzítő kamera tényeket rögzít!

Egy menetrögzítő kamera akkor jó, ha felszerelés után el lehet felejteni. Senki sem tud/akar azzal foglalkozni, hogy minden nap elindítsa, ellenőrizze stb. A megbízhatóság fontos, hogy amikor baleset vagy bármilyen vitás eset történik a felvétel előkereshető legyen.
A kamera felszerelés és beállítás után maga teszi a dolgát. Gyakorlatilag el lehet felejteni, hogy ott van. Nem kell elindítani, megállítani, hiszen érzékeli, ha az autó elindult vagy megállt.

Több terméket is teszteltünk. Cégünk választása a Xiaomi 70mai típusú készülékre esett, mivel egy ár/érték arányban jó megoldás. Igényes készülék, nagyon praktikus, megbízható funkciókkal, mindezt jó áron. Nekünk bevált, ezért is forgalmazzuk ezt a típust.

Ingyenes kipróbálás

Tesztelj le minket! Vágj bele a 3 hetes próbaidőszakba! 30.000 Ft óvadék ellenében postázzuk is számodra a nyomkövető eszközt. 

*Áraink Forintban és nettó összegben értendők és befolyásolják a flottakedvezmények. A szerelés díja járműtípustól és a szerelt kiegészítőktől függ.

Felkeltettük az érdeklődésed?

Kérj egyedi árajánlatot még ma!

HolAzAuto

Kell neked egyáltalán GPS nyomkövető?

  • Hány ember dolgozik azon, hogy el tudják számolni a kilométereket, ez kb. milyen összegű bérköltség? Szeretnél ezen spórolni?
  • Mennyi parkolási büntetést fizetsz havonta? Jó lenne, ha ezek nem lennének?
  • Hányszor felejtetted el elindítani, vagy leállítani a parkolást? Mennyi többlet költséget okozott?
  • Hányszor volt olyan érzésed, hogy nem stimmel az üzemanyag elszámolás?
  • Volt már a cégedben engedély nélküli magán járműhasználat? Idegesített?
  • Volt már olyan, hogy utólag derült ki, hogy nincsenek a munkaterületen a járművek/kollégák? Ebből milyen összegű anyagi hátrány származott?
  • Ért már vád, hogy kollégáid nem teljesítették időre a fuvart?
  • Volt már olyan, hogy úgy érezted, széthajtják, nem vigyáznak a céges járművekre? Nem érdekes, céges jármű hozzáállást éreztél már egyes kollégákon?

Én csak többet akarok keresni, a többit mondjátok meg ti!

Kezdjünk el beszélgetni, és nézzük meg, hogy mi jó megoldás a cégednek!

Szeretnél máris a lényegre térni?

Kérj feltérképező visszahívást!

Bejelentkezés az online felületre

Kedves felhasználónk, pár héten belül a bejelentkezés erről a felületről megszűnik és a hola.hu oldalról a bejelentkezés gomb segítségével, vagy közvetlenül a login.holazauto.hucímre kattintva tud bejelentkezni. Amikor megnyitja a hola.huoldalt, érdemes a böngészőben a „könyvjelzők” menüpontban a „lap hozzáadása a könyvjelzőkhöz” opciót kiválasztani, hogy legközelebb egyszerűen megtalálja a bejelentkező felületet. Kérjük a következő alkalommal már a hola.hubejelentkezőjével jelentkezzen be! Köszönjük az együttműködést!

Ügyfél vélemények