Cégünk GPS járműkövető előfizetésével használható

Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer

Legyen hatékony a járatelosztásod, optimalizáld a járatok kihasználtságát, gyorsítsd a felszállásokat automata jegykezeléssel és növeld bevételeid az ügyfeleid felé küldött átlátható kimutatásokkal!

Hozd ki a legtöbbet a szállítási szerződésből!

Menedzseld szállítási szerződéseid a digitális jegykezelő és járatelosztó rendszerünkben! Pár kattintással elkészíthető kimutatásokkal egyszerűsítsd az elszámolásaid partnereid felé, csökkentsd az adminisztrációs időt!

1

Optimalizáld az utaslétszámot!

Előírhatod az útvonalakon megengedett maximális utasszámot. Minden esetben figyelembe vesszük az útvonalon használt jármű maximális kapacitását is.

Követjük az előírásaid. Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződésben 20 utast engedtél meg, de a használt jármű 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

2

Hozd létre az e-jegyeket!

Az asztali alkalmazásban, néhány kattintással hozz létre beszállókártyákat, amelyek az általad kijelölt járattípusra érvényesek! Juttasd el a jogosultak számára akár e-mailben, vagy nyomtatott formában! A kártyák inaktiválásig érvényesek, nem kell havonta hosszabbítani.

Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Sofőrazonosítás és járatindítás

A sofőr a mobilapplikációban azonosítja magát és kiválasztja a listából a járatát egy megadott útvonalra. Ezután aktiválja a járatot, majd az érkezésnél lezárja.

A sofőr azonosítás után nem csak egy útvonalat választhat. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

4

Legyen gyorsabb és hatékonyabb a jegykezelés!

A sofőr kártyaazonosítással ellenőrzi a felszállók jogosultságát. Az érvénytelen felszállási kísérletet jelzi a rendszer és ez, a későbbi statisztikákba is bekerül.
 
 

Az azonosításra több technikai lehetőséget is kínálunk: beszállókártya QR kódjának beolvasásával a mobileszköz kamerájának használatával, külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasásával, egy erre alkalmas eszközzel, vagy manuálisan, numerikus kódbeírással. Az azonosítási eseményeket alkalmazásuk naplózza, így a jegyek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető.

5

Növeld a bevételed átlátható kimutatásokkal!

A rendszerből hasznos kimutatásokat nyerhetsz ki, amelyek akár partnereid felé is riportálhatók, vagy éppen a te döntéselőkészítésed segíti.

Kimutathatod, hogy az időszakban, adott járatok mennyit mentek, pontosan hány személyt szállítottak, amely lehetőséget nyújt a pontos fizetési elszámolásra. Lekérdezheted, hogy egy adott személy, adott időszakban mely járatokon, mennyit utazott, amely az elszámoláson kívül lehetőséget ad a visszaélések kiszűrésére is, például, ha valaki műszakon kívül, szabadság alatt is a kártyájához tartozó járaton utazik magáncélból. Kilistázhatod az érvénytelen felszállási kísérleteket. Azt is láthatod, hogy adott időszakban hány db járat ment és volt-e késés. Térképes felületen megtekintheted a járművek aktuális és múltbéli pozícióját is.

Funkciók

Holazautó gps adatok kiértékelése
Tömeges műveletek

Hozd létre a szükséges számú e-jegyet egyetlen kattintással.

Ennek előfeltétele egy szállítási szerződés. Lekérdezhetsz egy adott időszakot vagy akár gyakran használt intervallumokat. A rendszerben PDF formátumban rögzíthetők a szállító cég és a partnere között megkötött szerződés adatai, illetve a szállítással kapcsolatos alapvető információk.
Kiértékelés

A járműveid által megtett útvonalak elemzésével fontos információkat szerezhetsz a hatékonyságról, üzemanyagköltségekről, szabálykövetésről és számos más, fontos információról.

Értékeld az útszakaszok hosszát és időtartamát, ellenőrizd a maximális és az átlagos sebességet, a magán- és hivatali használatot. Az értékelt adatokat különféle formátumokban exportálhatod: Excel, Kiterjesztett Excel Hola PDF, PDF Menetlevél, CSV.

Útvonaltípusok

Az útvonalak jellemzői, tulajdonságai és száma kizárólag a szerződő felek üzleti igényeitől függ.

Különböző típusokat lehet létrehozni eltérő utasszámok megadásával és a kívánt szerződés érvényességének beállításával. Ezek az útvonaltípus létrehozása után sablonként használhatóak, így bármikor elindítható egy új útvonal.

Elszámoltathatóság

Gyors és egyszerű költségelszámolás.

Az Utasregisztráció modul használatával a szerződésben foglalt üzleti megállapodás feltételei könnyen ellenőrizhetők, valamint visszamenőlegesen is gyorsan és átláthatóan elszámolható.

A modul ára

Digitális jegykezelés és járatelosztás

70 000 Ft / hó

teljes flottára
+ végpontonként 1 000 Ft / hó

A Digitális jegykezelő és járatelosztó modul könnyen használható megoldást nyújt az utasok regisztrációjára. A modul használata csökkenti a papírmunkát, javítja az elszámoltathatóságot és a menetrend optimalizálását, az utas- és e-jegykezelést egyszerűvé és hatékonnyá teszi.

Kérj személyre szabott árajánlatot!

0 %

Kezdjük! Válaszd ki, mely funkciók érdekelnek:

Rendben, hány eszközt szeretnél követni?

Hol hallottál a HolAzAutóról?

Kérlek, add meg az elérhetőséged