Előfizetéses szolgáltatás

Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer

Legyen hatékony a járatelosztásod, optimalizáld a járatok kihasználtságát, gyorsítsd a felszállásokat automata jegykezeléssel és növeld bevételeid az ügyfeleid felé küldött átlátható kimutatásokkal!

A digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer havidíjas szolgáltatás, amelynek része a számítógépen elérhető webes kezelőfelület (itt kezelheted a járatokat, hozhatod létre a beszállókártyákat és készíthetsz kimutatásokat) és az androidos készülékekre letölthető jegykezelő applikáció (a sofőr ebben azonosítja magát és az androidos készüléke kamerájával beolvassa, ellenőrzi a QR-kódos beszállókártyákat).

Innovatív jegykezelés és járatelosztás nagyobb beruházás nélkül!

Nincs szükség nagyobb beruházásra! Az androidos készülékre letöltött applikációban a sofőr a mobileszköz kamerájával beolvassa, ellenőrzi a felszállók QR-kódos beszállókártyáját.
Rendszerünkkel akár más módokon is megteheted az azonosítást: külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasóval, erre alkalmas egyéb eszközzel, vagy manuális, numerikus kódbeírással.

1

Optimalizáld az utaslétszámot!

Előírhatod az útvonalakon megengedett maximális utasszámot. Minden esetben figyelembe vesszük az útvonalon használt jármű maximális kapacitását is.

Követjük az előírásaid. Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződésben 20 utast engedtél meg, de a használt jármű 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

2

Hozd létre az e-jegyeket!

Az asztali alkalmazásban, néhány kattintással hozz létre beszállókártyákat, amelyek az általad kijelölt járattípusra érvényesek! Juttasd el a jogosultak számára akár e-mailben, vagy nyomtatott formában! A kártyák inaktiválásig érvényesek, nem kell havonta hosszabbítani.

Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Sofőrazonosítás és járatindítás

A sofőr a mobilapplikációban azonosítja magát és kiválasztja a listából a járatát egy megadott útvonalra. Ezután aktiválja a járatot, majd az érkezésnél lezárja.

A sofőr azonosítás után nem csak egy útvonalat választhat. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

4

Legyen gyorsabb és hatékonyabb a jegykezelés!

A sofőr kártyaazonosítással ellenőrzi a felszállók jogosultságát. Az érvénytelen felszállási kísérletet jelzi a rendszer és ez, a későbbi statisztikákba is bekerül.

Az azonosításra több technikai lehetőséget is kínálunk: beszállókártya QR kódjának beolvasásával a mobileszköz kamerájának használatával, külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasásával, egy erre alkalmas eszközzel, vagy manuálisan, numerikus kódbeírással. Az azonosítási eseményeket alkalmazásuk naplózza, így a jegyek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető.

5

Növeld a bevételed átlátható kimutatásokkal!

A rendszerből hasznos kimutatásokat nyerhetsz ki, amelyek akár partnereid felé is riportálhatók, vagy éppen a te döntéselőkészítésed segíti.

Kimutathatod, hogy az időszakban, adott járatok mennyit mentek, pontosan hány személyt szállítottak, amely lehetőséget nyújt a pontos fizetési elszámolásra. Lekérdezheted, hogy egy adott személy, adott időszakban mely járatokon, mennyit utazott, amely az elszámoláson kívül lehetőséget ad a visszaélések kiszűrésére is, például, ha valaki műszakon kívül, szabadság alatt is a kártyájához tartozó járaton utazik magáncélból. Kilistázhatod az érvénytelen felszállási kísérleteket. Azt is láthatod, hogy adott időszakban hány db járat ment és volt-e késés. Térképes felületen megtekintheted a járművek aktuális és múltbéli pozícióját is.

Funkciók

Holazautó gps adatok kiértékelése
Tömeges műveletek

Hozd létre a szükséges számú e-jegyet egyetlen kattintással.

Ennek előfeltétele egy szállítási szerződés. Lekérdezhetsz egy adott időszakot vagy akár gyakran használt intervallumokat. A rendszerben PDF formátumban rögzíthetők a szállító cég és a partnere között megkötött szerződés adatai, illetve a szállítással kapcsolatos alapvető információk.
Kiértékelés

A járműveid által megtett útvonalak elemzésével fontos információkat szerezhetsz a hatékonyságról, üzemanyagköltségekről, szabálykövetésről és számos más, fontos információról.

Értékeld az útszakaszok hosszát és időtartamát, ellenőrizd a maximális és az átlagos sebességet, a magán- és hivatali használatot. Az értékelt adatokat különféle formátumokban exportálhatod: Excel, Kiterjesztett Excel Hola PDF, PDF Menetlevél, CSV.

Útvonaltípusok

Az útvonalak jellemzői, tulajdonságai és száma kizárólag a szerződő felek üzleti igényeitől függ.

Különböző típusokat lehet létrehozni eltérő utasszámok megadásával és a kívánt szerződés érvényességének beállításával. Ezek az útvonaltípus létrehozása után sablonként használhatóak, így bármikor elindítható egy új útvonal.

Elszámoltathatóság

Gyors és egyszerű költségelszámolás.

 A Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer használatával a szerződésben foglalt üzleti megállapodás feltételei könnyen ellenőrizhetők, valamint visszamenőlegesen is gyorsan és átláthatóan elszámolható.

A modul ára

Digitális jegykezelés és járatelosztás

70 000 Ft / hó

teljes flottára
+ végpontonként 1 000 Ft / hó

A Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer használatához szükséges, hogy rendelkezz www.HolAzAuto.hu GPS járműkövető előfizetéssel. A rendszer tartalmazza a webes kezelőfelületet és az androidos készülékekre letölthető applikációt, valamint a folyamatos, ingyenes tanácsadást, hogy a legtöbbet hozhasd ki szállítási szerződéseidből.

Ügyfeleink véleménye

NoriGo Travel KFT

Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki akár egy, akár több gépjármű helyzetmeghatározását, aktuális és múltbéli poziciójának, útvonalának ismeretét szükségesnek tartja.

Dr. Savanyó Nóra – ügyvezető
NoriGo Travel KFT

Masterplast Hungária KFT

A felületről elérhető távoli tachográf adatok letöltése funkció hasznos, mert így az információk menet közben kinyerhetők. Teherautóink naponta többször akasztják le a pótkocsit, majd vissza és ezzel az automata tengelyszám állítás funkcióval elkerülhetők az emberi mulasztásból keletkező bírságok és többletköltségek.

Papp Gábor – fuvarszervezési vezető
Masterplast Hungária KFT

Fixtravel KFT

Személyszállítással foglalkozom, ahol elengedhetetlen, hogy tudjam, melyik busz épp hol van. Hívhat egy utas, vagy nekem kell tudnom merre jár a busz, elég csak megnyitnom az applikációt és minden adat ott van előttem azonnal.

Mátyás Roland – ügyvezető
Fixtravel KFT

Juhai és Társa KFT

Gépek és Autók tartózkodási helyét figyeljük, merre járnak mikor érnek a munkaterületre és a telephelyre,
Mennyit dolgozik a gép vagy eszköz a munkaterületen, a gépkezelő ne csak azt mondja, hogy dolgozott.
Építőiparban ajánlanám

Juhai András – Szakmai irányító
Juhai és Társa KFT

Fa-ter KFT

A felület segíti a járművek pozícióinak a meghatározását, nyomon követését.
Fontos, hogy részletes kimutatást és elemzést nyújt részünkre.
Minden személyszállítással és fuvarozással foglalkozó cégnek, társaságnak ajánlanám a felületet!

Rezneki Róbert – ügyvezető
Fa-ter KFT

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Amivel nem foglalkozunk:

GPS navigáció

Csomagkövetés

Telefon követés előfizetés nélkül

Rendszám követés előfizetés nélkül

0 %

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.