utasregisztráció

Előfizetéses szolgáltatás

Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer

Digitális jegykezelés saját mobileszközzel.

A digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer havidíjas szolgáltatás, amelynek része a számítógépen elérhető webes kezelőfelület (itt kezelheted a járatokat, hozhatod létre a beszállókártyákat és készíthetsz kimutatásokat) és az androidos készülékekre letölthető jegykezelő applikáció (a sofőr ebben azonosítja magát és az androidos készüléke kamerájával beolvassa, ellenőrzi a QR-kódos beszállókártyákat).

Holazautó utasregisztráció e-jegy

Innovatív jegykezelés és járatelosztás nagyobb beruházás nélkül!

Nincs szükség nagyobb beruházásra! Az androidos készülékre letöltött applikációban a sofőr a mobileszköz kamerájával beolvassa, ellenőrzi a felszállók QR-kódos beszállókártyáját.
Rendszerünkkel akár más módokon is megteheted az azonosítást: külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasóval, erre alkalmas egyéb eszközzel, vagy manuális, numerikus kódbeírással.

1

Optimalizáld az utaslétszámot!

Előírhatod az útvonalakon megengedett maximális utasszámot. Minden esetben figyelembe vesszük az útvonalon használt jármű maximális kapacitását is.

Követjük az előírásaid. Az alkalmazás automatikusan beállítja az utasszámot a megengedett határértékre. Ezért ha a szerződésben 20 utast engedtél meg, de a használt jármű 50-et képes szállítani, akkor a megengedett utasok száma továbbra is 20.

2

Hozd létre az e-jegyeket!

Az asztali alkalmazásban, néhány kattintással hozz létre beszállókártyákat, amelyek az általad kijelölt járattípusra érvényesek! Juttasd el a jogosultak számára akár e-mailben, vagy nyomtatott formában! A kártyák inaktiválásig érvényesek, nem kell havonta hosszabbítani.

Számos jegytípust kínálunk, mint például QR-kód, NFC chip vagy kártya és a 7 jegyű numerikus azonosító.

3

Sofőrazonosítás és járatindítás

A sofőr a mobilapplikációban azonosítja magát és kiválasztja a listából a járatát egy megadott útvonalra. Ezután aktiválja a járatot, majd az érkezésnél lezárja.

A sofőr azonosítás után nem csak egy útvonalat választhat. A választék a szerződésben leírt feltételek alapján került kialakításra, meghatározott számú szállítható utassal és kiadható e-jeggyel.

4

Legyen gyorsabb és hatékonyabb a jegykezelés!

A sofőr kártyaazonosítással ellenőrzi a felszállók jogosultságát. Az érvénytelen felszállási kísérletet jelzi a rendszer és ez, a későbbi statisztikákba is bekerül.

Az azonosításra több technikai lehetőséget is kínálunk: beszállókártya QR kódjának beolvasásával a mobileszköz kamerájának használatával, külső leolvasó eszközzel, NFC chip beolvasásával, egy erre alkalmas eszközzel, vagy manuálisan, numerikus kódbeírással. Az azonosítási eseményeket alkalmazásuk naplózza, így a jegyek felhasználása ellenőrizhető és kiértékelhető.

5

Növeld a bevételed átlátható kimutatásokkal!

A rendszerből hasznos kimutatásokat nyerhetsz ki, amelyek akár partnereid felé is riportálhatók, vagy éppen a te döntéselőkészítésed segíti.

Kimutathatod, hogy az időszakban, adott járatok mennyit mentek, pontosan hány személyt szállítottak, amely lehetőséget nyújt a pontos fizetési elszámolásra. Lekérdezheted, hogy egy adott személy, adott időszakban mely járatokon, mennyit utazott, amely az elszámoláson kívül lehetőséget ad a visszaélések kiszűrésére is, például, ha valaki műszakon kívül, szabadság alatt is a kártyájához tartozó járaton utazik magáncélból. Kilistázhatod az érvénytelen felszállási kísérleteket. Azt is láthatod, hogy adott időszakban hány db járat ment és volt-e késés. Térképes felületen megtekintheted a járművek aktuális és múltbéli pozícióját is.

6

Ismerd a tényeket, érvelj megalapozottan!

A járműveid által megtett útvonalak elemzésével fontos információkat szerezhetsz a hatékonyságról, üzemanyagköltségekről, szabálykövetésről és számos más, fontos információról.

Értékeld az útszakaszok hosszát és időtartamát, ellenőrizd a maximális és az átlagos sebességet, a magán- és hivatali használatot. Az értékelt adatokat különféle formátumokban exportálhatod: Excel, Kiterjesztett Excel Hola PDF, PDF Menetlevél, CSV.

A modul ára

Digitális jegykezelés és járatelosztás

70 000 Ft / hó

teljes flottára
+ végpontonként 1 000 Ft / hó

A Digitális jegykezelő és járatelosztó rendszer használatához szükséges, hogy rendelkezz www.HolAzAuto.hu GPS járműkövető előfizetéssel. A rendszer tartalmazza a webes kezelőfelületet és az androidos készülékekre letölthető applikációt, valamint a folyamatos, ingyenes tanácsadást, hogy a legtöbbet hozhasd ki szállítási szerződéseidből.

Ügyfeleink véleménye

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk ügyfeleink sikeréhez.

Ügyfeleink tapasztalatai

Tekintsd meg, hogy ügyfeleink mire és hogyan használják szolgáltatásunkat!

Néhány referenciánk

Ők a HolAzAutó járműkövető szolgáltatást választották. Legfontosabb érték számunkra a pozitív ügyfél visszajelzés és hogy látjuk, tapasztaljuk, hogy a termékeink révén ténylegesen nő a hatékonyságuk, nyereségességük.

Kérj egyedi árajánlatot!

0 %

Ajánlatkérés folyamata

Mi fog történni?

Flotta specialista kollégánk fog nálad telefonon jelentkezni és ha éppen alkalmas számodra az időpont egy rövid beszélgetésben kollégánk felméri az igényeid, hogy ennek alapján kidolgozhassa a számodra ideális megoldásokat.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Inkább telefonálnál?

Nyugodtan hívj minket a +36 80 296 890 -as, ingyenesen hívható számon!

Vagy inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj az info@hola.hu címre! Az esetek 99%-ában még azon a munkanapon válaszolni szoktunk.