Ami durva, az durva! Tessék csínján bánni a fordulatszámmal!
2018-09-24

Autótolvaj eszköztár: GPS blokkoló

Egy igazán modern segítő eszközük van manapság a tolvajoknak, ami nem más, mint a GPS blokkoló. Feladata, hogy lebénítsa a GPS jeladókat, így, ha a tolvajnak sikerül lelécelnie a járművel, az a tulajdonos számára „nyomtalanul” eltűnik, és már csak bottal lehet ütni a nyomát.

A GPS nyomkövető műhold blokkoló használata bár illegális, mégis kereskedelmi forgalomban van, és megvan a saját célpiaca, akik nem éppen jóakaratú emberek. A blokkoló a műholdak által sugárzott 1450 és 1600 MHz közötti jelet zavarja, így a blokkolt eszköz „megvakul”, és képtelen lesz a pozíció meghatározására.

Védelem a trükkös autólopás ellen

Szeretnél a tudatában lenni annak, ha egy felkészült tolvajbandával keresztez a sors? A GPS blokkoló használatáról azonnal hírt kaphatsz a Sentinel Protect műholdas védelmi rendszerével. A mobiltelefonod rögtön értesít, ha rossz arcok trükköznek az autóddal, hiszen a rendszer érzékeli, ha megszűnt a jel.

Hidd el, megéri ezt az egyszerű jeladót beépíteni az autódba ahhoz, hogy nyugodtan intézhesd a dolgod, és biztonságban tudhasd az autód. Ha pedig a baj mégis megtörténne, a központból azonnal jelzést kapsz a telefonodra, a riasztás okának, és a járműved fontosabb adatainak (ajtók, gyújtás, sebesség) megjelölésével egyetemben.

Kíváncsi vagy rá, hogy működik a Sentinel Protect? Járj utána mobilról, vagy PC-ről!

Persze a Sentinel Protect tudománya itt nem merül ki, egy csomó más esetben is tud értesíteni, például, ha az autó elmozdul (vontatással, vagy trélerezéssel próbálják megfújni), ha kinyitják az ajtaját, vagy a csomagtartóját, vagy akár még el is indítják. Sőt, ha van az utastérben mozgásérzékelőd, a benyúlásos lopásokról is hírt kaphatsz. Ha veszélyben van az autód, és erről azonnal tudomást szerzel, gyorsabban hívhatszsegítséget, és sokkal nagyobb eséllyel kerül vissza Hozzád a szeretett járgányod.

Motor, Basic, és Pro változatban igényelheted a járművédelmet, attól függően, hogy milyen funkciókra van szükséged! Próbáld ki ingyen egy hónapig, nincs vesztenivalód! Szívesen állunk rendelkezésedre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

06 80 296 890